- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Bende geldim ay iyiki yaptin valla ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin kuzum :) rahat rahat cene calabiliriz artik :) ben macakizini dusunuyorum hala orda takildim kaldimBende geldim ay iyiki yaptin valla ya
Hosbuldum artik kimse laf sokamaz bize istedigimiz gibi sohpet edebiliriz genis genisHosgeldin kuzum :) rahat rahat cene calabiliriz artik :) ben macakizini dusunuyorum hala orda takildim kaldimben korkardm heralde ya dusunsene seneler gecmis snin konun acik hep aktif hele ozel bi konu
Hepimizin hesabini kapatirlarmisBence de yoksa bizi topa tutacaklar
Bende calisiodum da okul yuzunden ciktim ya isten bi okul bitsin ilk isim yeniden hunharca calismak olcak valla para kazancaksin bu devirde kendi ayaklari ustunde duran bi kadin olmak cok onemli heleki bizim konumumuzda biz canli örnegiyiz bu durumun...Evet cnm çalışıyorum
Pskoloji boyle bisey olsa gerek benimde kafam dagildi bi Anda sankiSize bişi diyim mi başka konuya gelince diğer konudan bian tamamen kurtulmuş gibi hissettim kendimi bi hafifledim sanki![]()
Yok artik
Hepimizin hesabini kapatirlarmis![]()
Bencede cnm ekonomik özgürlük önemli koca eline bakmayacaksın nolur nolmaz hayatta her sey gelebilir insanın başınaBende calisiodum da okul yuzunden ciktim ya isten bi okul bitsin ilk isim yeniden hunharca calismak olcak valla para kazancaksin bu devirde kendi ayaklari ustunde duran bi kadin olmak cok onemli heleki bizim konumumuzda biz canli örnegiyiz bu durumun...
Bazilari calisma evde otur kocan para akzansin bosver dio ama olduki bosandk Allah korusun bunu hic dusunmuolar gerci bazi erkekler de kullanio kadinin parasini da iste dengelemek lazim
Bencede bize boyle bisey yapmasinlar zaten tukenmis durumdayiz biz yani kimseye bi zararimiz yok kendi halimizde birbirimize yardimci oluyoruz yaniYok artikfakeler dolasioki kız birsuru onlar dolasiyosa bziim hepten dolasmamiz lazim müne abla kiymasin bize masum masum kendi kosemizde az sohbet etcez
![]()
Ben basak burcuyum canim
Senin burcun ne
Dogru para istersin insani istedigine pisman eder o yuzden kesinlikle kadinin calisip kendi parasini kazanmasi lazimBencede cnm ekonomik özgürlük önemli koca eline bakmayacaksın nolur nolmaz hayatta her sey gelebilir insanın başına
Hayatta hic biseyin garantisi yok iste ya allah korusun bosanip bi anda ortada kalmakta var calismaya alismis birinin baskasindan para almasida zoruna gider insanin ya kocasida olsa ben cekinirim kocamdan para istemeye utanirim heraldeBende calisiodum da okul yuzunden ciktim ya isten bi okul bitsin ilk isim yeniden hunharca calismak olcak valla para kazancaksin bu devirde kendi ayaklari ustunde duran bi kadin olmak cok onemli heleki bizim konumumuzda biz canli örnegiyiz bu durumun...
Bazilari calisma evde otur kocan para akzansin bosver dio ama olduki bosandk Allah korusun bunu hic dusunmuolar gerci bazi erkekler de kullanio kadinin parasini da iste dengelemek lazim
Evet dun sen demistin baska konu acsak bu konudan uzaklassak diye bi dilek dile icinden benceboğaz manzarası benden çok yaşayacaksın kız. dün nelize dedim başka bir konu açalım diye
Yay canim benim de aboo basak erkegiyle hic anlasamam demkki kiziyla anlasabiliomusum :)))Senin burcun ne
Seninkide tutmus hic kendini bosuna uzme senBen de oyle düşünüyorum da bi gidicem bakalım hem niye zaten Turgay bey tütmüş desin ki yani
Eger olursa bende omrumun sonuna kadar o adam icin dua ederim vallaİnş cnm yaaa En büyük temennimiz inş oyle olur o adam için ne dua ederim var ya şu istediğimiz bi olsun
Evet ya tatli bi adam guler yuzlu samimi bi yaklasimi var insan gerilmiyo karsisindaAynen canim bilmiyorum da ozellikle sakaryayla maviminval benim kopus noktam oldu cok guvendim o adama. Bide ne bilim babacan geldi bana insallah dusundugumuz gibi olur :)