• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalıyım,Özür Dilerim

Acaba yaptığınız ortaya çıkarılmasaydı bu özrü dileyecek miydiniz?
Hiç sanmıyorum.
Farklı farklı konularla bizi meşgul etmeniz,
hem çocukca, hem yanlış.

bir sürü grup seks tuzakli olanmi dersin
annesinin hamileligini kabullenemeyen melek yengeli 25 yasindaki kizimizmi dersin
direk dansi çarliston dansi tartismali konumu dersin :)))
25 yaşındaki kızın kurduğu çok mizansendi. Ailenin sofrada konuşması abinin ben sana destek olurum baba demesi falan tam bir dizi sahnesi..

Bu hesap kapatılmış gibi görünüyor bu olabilir..
Hayır o kişi değil, lütfen bu topikteki ilk yazıyı okuyunuz hepiniz, kim olduğuna dair bilginiz olması için açtığı konuların linkleri eklenmiş.
Bu arada H hataliyimozurdilerim isimli üyelik yazdığınız hikayeler için özür dilemeniz de birşeydir ama umarım sözünüzün arkasında durur bir daha 8-10 üyelik açıp her üyelikle farklı hikaye yazmazsınız.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hataliyim-ozur-dilerim.1105806/

Sivas siber suçlar ile konu görüşüldü. Önceki üyelikler(!) ile alakanız varsa zaten caniniz cok ciddi yanacak. Umuyorum Aralık ayinda acilan hesaplar ile bağlantınız cikar ve caniniz cok ciddi yanar. O hesapların açtığı konulardan sadece ifadeniz alınıp salinacaginizi sanmayin. Avukatıma o konuları yolladığımda bana olacakları anlattı, Allah yardımcınız olsun

Ben sizin ozurunuzu asla kabul etmiyorum...

Son düzenleme:
Back