• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim mi

Bosanmaya niyetiniz yoksa bu tip isleri kurcalamayin. Kocanızin gozunden düşüyorsunuz. En azından haberiniz olmasaydı mutlu mesut yasardiniz.

Ya böyle olayları duyunca içim eziliyor çok üzülüyorum.
Koca diyorsun bir adama güveniyorsun, çocuklar yapıp, evde onlara bakıyor, eve bakıyorsun, boklu donlarını yıkayıp ütülüyorsun, sonra o gidiyor aldatıyor, üzüyor.
Hiç çalışmadınız, kenarda birikmiş de yok, gidecek bir aile/arkadaşta yok. Tüm hayatınızı bir adamın insafına emanet yaşadınız ve bingo!
Adam arayışa geçmiş, aklını fikrini kirletmiş bir kere yani demem o ki bir daha olacak.
Gidecek yeriniz yoksa ki çoluk çocukla nereye gideceksiniz, evden onu gönderme seçeneğiniz var.
Kadın dayanışma örgütleri ile irtibata geçin, fikir edinin lütfen.
Neler yapabileceğinizi onlar anlatır, avukat yardımında bulunurlar.

Aldatildim miKadınlar Kulübü Forum
M

Takibi Bırak
•••
L Lalezar4142
L Lalezar4142
Yeni Üye
Kayıtlı Üye

17 dakika önce
Mrb size.derdimi soylemek icin yazdim.ve bi akil almak istiyorum.esimle 6 yillik.evliyiz ve son 5 6 aydir telefonunun sifresini saklamaya basladi.bende ondan gizli sifreyi girip.kontrol ediyorum tlfnunu izleme gecmisinde +18 seyler gordum ve bu numaralarla 30 sn kadar konusmus bi iki kez.bunu ben evde olmadigim zmanlar yapiyor.konustum inkaretti.telefonundan bi kiz gordum.messenger dan yazmis gece saatlerinde bana msj atma diyerek.bende esim adina kizla konustum agzindan laf alabilmek icin.sonra kiza soyledim bn esiyim aranizda ne var diye.oda bi iki sefer bulustuk cay ictik ve esin bana is buldu.sonra bana arkadaslik teklifi etti ama ben kabul etmedim ozmndan beridir de kendisi ile gorusmek istemiyorum.dedi
Bu konuyu esimle konustuk sabaha kadar kavga ettik bagirdik cagirdik.sonra karsima gecip yeminler etti birdaha yapmicam gaflete kapildim ozur dilerim gibi cumleler.bende esyalarimi topladim sarildi birakmadi agladi..sabahda gitmek istedim salmadi.normalde o kadar cok bana evine duskun bi adam ki isten eve evden ise gidip gelir namazinda niyazinda.nasil bu hale geldi anlamadim ne yapacagimi bilmiyorum.seviyorum.ama neftette ediyorum artik
aldatmış olması için illa bişeyler yaşamış olması gerekmez
sizden gizli buluşup arkadaşlık teklif etmiş daha ne yapsın
içinize kurt düşürmek gibi olmasın da bu ilk bile olmayabilir

Back