- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
Hemen yarin ilaclarini paylasip iyilesemiyorum falan yaz en azindan1 aydır bronşitim yeni yeni düzeldim ama kimseyi aramadım yahuu hakkını helal et diye ha ha ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen yarin ilaclarini paylasip iyilesemiyorum falan yaz en azindan1 aydır bronşitim yeni yeni düzeldim ama kimseyi aramadım yahuu hakkını helal et diye ha ha ha.
Şu anlattıklarınızla adama kötü diyemeyiz. Size hiç bir zaman umut vermemiş, ilgilenmemiş. Soğuk davranmanız da umurunda olmamıştır muhtemelen.Onun helallik istemesi gerekirdi haklısınız aslında bu hastalıktan dolayı psikolojim alt üst oldu, hata yaptım pişman oldum mesaj atarak bidaha asla atmam, asıl kötü olan o değil miydi sizce, ben bide ona neden soğuk davrandım diye kendimi üzüp duruyordum
Coronayla ilgili bölüm 3 saniye, geri kalan bölğm 97 saniye
Özet coronayım diyerek karşı tarafa duygu sömürüsü yaparak barışmaya çalışmışsın ama işe yaramamış.
Ayrıca ruh halin çok dengesiz izlenimi veriyor yazdıkların.
Benden bu kadar..
ben aylarca antidepresan kullandım ameliyat sonrası. hiç öyle etkileri olmuyor insana tuhaf tuhaf şeyler yaptırmıyor yani bu meretAntidepresan etkisine girdim sanip icindekileri disa vurmuş boyle antidepresan mi olur
Sen gercekten bakmazsin yalniz 1 2 gun oyle dalgali bir psikolojin var gbi. Neden bakmayacaksin allasen. Iyi misin konu sahibi? Yas kacBu olaydan sonra asla yazamam kendi yüzüme bile bakamam çünkü
Bi sevişsinler geçer bencealttaki eklemeyi okumamıştım. ama şu gel sevişelim denilen konuyu hatırlıyorum.
neyse sonuç olarak yine aynı şeyi diyecem ne helalliği allasen
Yoksa Antidepresanı alkolle beraber mi alıyorsun ? Allah muhafaza diyim etkisi uyusturucuyla birebir olurBu olaydan sonra asla yazamam kendi yüzüme bile bakamam çünkü
konuyu bilmiyorum ama konu sahibinin anlattığı adam da normal değil o da kızın zaaflarını bile bile oynamış kızla resmen dalga geçmiş. burda kıza üzüldüm gerçektenBi sevişsinler geçer bence
neymiş ayol bu sevişmeli konu ne zaman yazdı ne yazdı kafamda deli sorularrrrBi sevişsinler geçer bence
Adam onu yakasından düşsün diye demiş bence. Çünkü konu sahibi 404 ün ham maddeleri ile mutasyona uğrayıp süper yapıştırıcı dişi kimliğine kavuşmuş gibi duruyorkonuyu bilmiyorum ama konu sahibinin anlattığı adam da normal değil o da kızın zaaflarını bile bile oynamış kızla resmen dalga geçmiş. burda kıza üzüldüm gerçekten
Bide rüyamda seni gördüm varTamamını okuyamadım kusura bakmayın, ancak genelde eski sevgililer hastayım serum takıldı, bayramın mübarek olsun, kandilin mübarek olsun fırsatlarını kaçırmadığı için bu bi klişeye dönüştü belki inanmamış bile olabilir :) Geçmiş olsun
Önceki kullanıcı adında vardı konusu. Ama çok aşırı hatırlamıyorum detayları.neymiş ayol bu sevişmeli konu ne zaman yazdı ne yazdı kafamda deli sorularrrr
İnşallah çıpıl görmemiştirBide rüyamda seni gördüm var
Aylardır konuşmama rağmen bi anda bulusmak istedi kabul etmedim sonrada birlikte olmak istediAdam onu yakasından düşsün diye demiş bence. Çünkü konu sahibi 404 ün ham maddeleri ile mutasyona uğrayıp süper yapıştırıcı dişi kimliğine kavuşmuş gibi duruyor
Anladığım kadarıyla kızın psikolojik sorunları var ve toplumdan soğutmamış kendini. Tek istediği sevilmek sevgili olmak ama karşısındaki yanlış kişi, çocuk sadece eğlenecek gün geçirecek birini arıyor belli . Zaten böyle duygu sömürüleri öyle kişilere sökmez , vicdan yok çünkü ... düşününce bende üzüldüm gerçekten ...konuyu bilmiyorum ama konu sahibinin anlattığı adam da normal değil o da kızın zaaflarını bile bile oynamış kızla resmen dalga geçmiş. burda kıza üzüldüm gerçekten
Bu sorumda alt kısımda yazdım açtığım ilk konuyukonuyu bilmiyorum ama konu sahibinin anlattığı adam da normal değil o da kızın zaaflarını bile bile oynamış kızla resmen dalga geçmiş. burda kıza üzüldüm gerçekten
Evet benim zaten çevrem yoktu o yüzden çok çabuk kapılan biriydim ama bu kişiye karşı gerçekten 3 ay soğuk davrandım korktum güvenmekten ama çok ilgi gösterdi bende böyle olduğu için sevdim ve psikolojik olarak tedavi gördüğümü en başında söyledim ona gizlemedimAnladığım kadarıyla kızın psikolojik sorunları var ve toplumdan soğutmamış kendini. Tek istediği sevilmek sevgili olmak ama karşısındaki yanlış kişi, çocuk sadece eğlenecek gün geçirecek birini arıyor belli . Zaten böyle duygu sömürüleri öyle kişilere sökmez , vicdan yok çünkü ... düşününce bende üzüldüm gerçekten ...
Bu ara çok yaziliyor bu yapiskan konulari. Roller degisti herhaldeAdam onu yakasından düşsün diye demiş bence. Çünkü konu sahibi 404 ün ham maddeleri ile mutasyona uğrayıp süper yapıştırıcı dişi kimliğine kavuşmuş gibi duruyor
Tam bi çakalmış , senin zayıf halinden faydalanmış . Bu arada yaş kaç ?Evet benim zaten çevrem yoktu o yüzden çok çabuk kapılan biriydim ama bu kişiye karşı gerçekten 3 ay soğuk davrandım korktum güvenmekten ama çok ilgi gösterdi bende böyle olduğu için sevdim ve psikolojik olarak tedavi gördüğümü en başında söyledim ona gizlemedim
Artik gecmisi dusunme. Bundan sonra yoluna devam et. Okulunu bitir. Kendine onem ver. Merak etme erkekler severse gelip soyler. Her yapilan hareketi beni seviyor diye anlama. Sen kendini seversen sevgi kirintilariyla yetinmeye ihtiyac duymazsin. Sen ozelsin. O kadar da degersiz degilsin. Bu cocuk icin kendine yazik etme, kendini uzme bosyere.Çok teşekkür ederim, kendime değer vermedim geç olsa da farkına vardım, pişman oldum mesaj attığım için ama geri de alamıyorum bidaha da asla yazmam ona