Merhaba, geçmiş konularımda olduğu için yazmayacağım o konuları. Eşimle sorunlarım var. Son bir kaç aydır göğsümde ağrı var diyor. Tam göğsünün ortasında değil , ağrı olunca kalbin iki tarafını sağını ve solunu gösteriyor. Tansiyonu var ve ilaç kullanıyor. Bugüne kadar yani 6 yılı geçti evliliğimiz ve eşimle 1 kere ilişki oldu o kadar. Vajinusmus nedeniyle ilk zamanlar yapamadım ama doktora gittim ve egzersiz verdi. Tek başıma olanları yaptım. Sıra eşime geldiğinde önce başım ağrıyor dedi.doktora gitti ve net bişey söylenmedi. Beyinde önemsiz bir kılcal damar tıkanıklığı olduğu,tehlikeli olmadığı söylendi. Uzun süredir baş ağrısı için bie ilaç verdi. O doktora güvenmediğimi, başka doktora gitmesini isredim drfalarca. Şimdi o ilacı bırakacak sözde( hemen bırakılamıyot o ilaç) . Sonra basur şikayeti çıktı , onda da ameliyata gerek olmadan ilaçla çözüleceği söylendi. Şimdi de bu çıktı. Daha önce, yani bir kaç yıl önce bir doktor, kalp doktoruna çıkması gerektiğini , kalp yetmezliği olabileceğini söylemiş. Aylardır madem öyle, randevu al git diyorum. Gitmek istediği doktora hemen randevu bulmak zor olabiliyor. Ama randevu almıyor. Çocuk istediğimi söylediğimde bir doktora gideyim bakalım kapakçık mı değişecek stent mı sonra diyor. Çabuk yoruluyor, 2 haftada bir banyo zor yapıyor ve banyoda çok yorulduğunu söylüyor. Dinlene dinlene banyo yapıyor ve en az 2 saat sürüyor.
Sizce haksızlık mı ediyorum? Kalp şikayeti olanlarda bunlar normal mı? Dün gece tepki gösterdim. Artık kardeş kardeş oturmak istemiyorum aynı evde ve banyonu düzelt dedim.. inanmıyorsun bana diye sitem etti. Konuşmuyor fazla dün akşamdan beri.
Arkadaşım var, erkek, kalp pili takılı ve bebeği var. Erkek olduğu için elbette soramam ama onun olmuş işte. O kadar kalp hastası var, onlar nasıl yapıyor ? Madem hasta bir an önce randevu alsın, hemen sıra gelmiyor ki . Basur için bile kaç ay bekledi. Banyoya gelince bir kaç gün bende banyo yapmasam uzun sürer, bende yoruluyorum normal diyorum dinlemiyor.
Ama benim yaşım beklemiyor. Haksız olan kim ?