Hatalı mıyım?

Bakın konu zor anlatmakta sıkıntı olabilir. Ama durum bu. İşyerinde parfüm falan gizliyor . Daha detaylı anlatmak istemiyorum. Kendi başınıza gelmediği neden doğruluğundan şüphe duydunuz ki ? Burada yorum isteyen onlarca insan var. Onlara da söyleyin aynı şeyi. Kolay mı boşanmak ? Annem kalp ameliyatı oldu ve kanser atlattı. Şimdi gidersem ne olacak sağlığı? Düşündüğüm bir ton şey var. Sadece kalp hastalığında bu normal mı fikir almak istedim. Alay edilmek veya yalancılıkla suçlanmak değil
Kalp hastalığında normal değil benim annemde kalp hastası.adam sizi kandırmaya sizde kendinizi kandırmaya devam edin o zaman ne diyelim.iyi kardeslikler size.

Gerçekten zor olmalı yaşadıklarınız. Baya da sabırlı bir hanımsınız.
ivedilikle yapılması gereken bir kardiyoloji uzmanından nesi var öğrenmek. Eger herşey Temiz cıkarsa tüm tablo agır bir şekilde ruhsal görünüyor.
Burda da daha ne kadar sabredeceksiniz kısmı devreye giriyor.

Teşekkürler.
Eşim aşırı kilolu değil. 170 küsürlerde boyu var 80 kilo. Ama sigara içiyor.
Bencil denilmiş benim için ama o zaman doktora gitsin. 6 yıl oldu. Doktorun kalp yetmezliği olabilir demesi 1 yılı geçti. Yani öyle demiş. Ben yoktum yanında. Grip olunca koşa kola doktora gidip muayene oluyor. İnsan kalp hastası olduğundan şüphelenip gitmez mi doktora ? İnatçıdır, ben randevu alsam gitmeyebilir. Banyoya girince bende girip yıkıyorum onu yardım ediyprum. Ev işi yapmaz, yorgunum der. Hastada olsam yapmaya çalışırım . Eşiminde hakkını yemeyeyim zorlamaz beni şunu yap bunu yap diye.
Bir yere gidilecekse, biri gelecekse, doktor randevusu varsa veya 2 haftayı geçip artık kokudan dolayı konuşmayıp odayı terk ettiysem ve kavga ettiysem öyle banyoya girer. Ya da canı isterse. Ama en sık banyo yapışı 1 hafta o da nadiren. Daha sık banyo yaptığı, 6 yılda 2 veya 3 tür.
Anlamıyorum inanın. Ar4ık birazda randevu alsın doktora gitsin diye dün akşam sitem ettim. Defalarca söyledim daha önce randevu al, hemen sıra vermiyorlar diye.
Tamam ben yatak dersindeyim ama bu adam neyin derdinde ? Hastaysa gitsin doktora
Ben size bazı noktalarda hak verdim. Sigara içiyorsa hiçbir bahane bulmasın sağlık için. İyi çekmişsiniz. Hastalık hastası bile olabilir. Ben en ufak şeyde korkup hastaneye koşarım. Can tatlıdır neticede. Bu kadar rahat olduğuna göre bir derdi yok beyefendinin. Belki sizi paravan olarak kullanıyor bile olabilir. Iyyy o kadar uzun süre yıkanmayan adamla aynı evde bile durulmaz. Onun oturduğu başını koyduğu koltuğa falan nasıl oturuyorsunuz

Eşinin cinsel bir sorunu var gibi geldi.
İstediği doktordan ona söylemeden randevunuzu alın randevu gününden 2 gün önce söyleyin sadece. Böylece kaçamaz.
Bahane bulamaz. Gitmek istemezse boşanacağınızı söyleyin.
Çünkü hem sorunu olup(gerçekten varsa) hem çözmeye çalışmayıp hem de sizi yıpratması isteklerini ertelemesi hoş değil.

Gerçekten zor olmalı yaşadıklarınız. Baya da sabırlı bir hanımsınız.
ivedilikle yapılması gereken bir kardiyoloji uzmanından nesi var öğrenmek. Eger herşey Temiz cıkarsa tüm tablo agır bir şekilde ruhsal görünüyor.
Burda da daha ne kadar sabredeceksiniz kısmı devreye giriyor.
Daha fazla bekleyecek sabrım yok. Tükenmiş durumdayım psikolojik açıdan. İnanın yaşadıklarımı anlatsam şaşarsınız. Fiziksel değil ama insanlardan(aile,arkadaş,sevgili,vb) psikolojik şiddeti çok gördüm. Belki bundan dolayı eşime bağımlıyım.

Ben size bazı noktalarda hak verdim. Sigara içiyorsa hiçbir bahane bulmasın sağlık için. İyi çekmişsiniz. Hastalık hastası bile olabilir. Ben en ufak şeyde korkup hastaneye koşarım. Can tatlıdır neticede. Bu kadar rahat olduğuna göre bir derdi yok beyefendinin. Belki sizi paravan olarak kullanıyor bile olabilir. Iyyy o kadar uzun süre yıkanmayan adamla aynı evde bile durulmaz. Onun oturduğu başını koyduğu koltuğa falan nasıl oturuyorsunuz
Sigaraya karıştırtmıyor. Elalemin annesi nasıl güzel dua eder benim annem bir defasında sigarasına karıştım diye Allah sana sigara içen koca versin dedi 😔 bedduası tuttu galiba. Daha neler var anlatsam kesin fake ilan edilirim. Normal bir düzenimiz yok. Ha bugün düzelir ha yarın diye diye bekledim. Annem hasta olunca kafama göre harekette edemiyorum şu anda.

Eşinin cinsel bir sorunu var gibi geldi.
İstediği doktordan ona söylemeden randevunuzu alın randevu gününden 2 gün önce söyleyin sadece. Böylece kaçamaz.
Bahane bulamaz. Gitmek istemezse boşanacağınızı söyleyin.
Çünkü hem sorunu olup(gerçekten varsa) hem çözmeye çalışmayıp hem de sizi yıpratması isteklerini ertelemesi hoş değil.
Haklısınız defalarca yalvardım kendini düzeltmesi için. Zayıf noktamı biliyor, yalnızlığımı kullanıyor

Eşimin sağlığına odaklanmadığımı nereden biliyorsunuz ? Hasta olsa her dediğini yapmaya çalışırım. Ben defalarca grip oldum, boğazım taş gibi kurudu, önüme sıcak bir şey koyan olmadı. Ancak istersem süt ısıtır. Çay yapmaz , bilmiyorum diyor. Yiyecek bişey deseniz tavuk suyu çorba bile yapmayı bilmiyor ki ben öyle meyanelifalan istemiyorum. Düdüklüye koysun tavuğu, olunca suyunu tabağa koyup versin. Tuzunu limonunu ben katarım sorun değil. Ama 6 yıldır o bile yok. Belkş 1 kere denedi o kadar. Bir daha olmadı. Grip olunca vryq başka bir haatalığım olunca dışardan sipariş veriyoruz. Sizce kim kimi umuraamıyor ?
Haklısınız tabii o zaman.
Arkadaşlar eşinizin kokusundan bahsetmiş,gerçekten işiniz kolay değil.
Ama neden bu hayata katlanıyorsunuz onu anlamadım.
Adam hem sevgisiz saygısız hem de pis maalesef.

Bence sadece tembel 😔
Tembellik farklı bir kavram ama.
İnsan sevdiği kişiye çorba yapar,bilmiyorsa da internette bin tane tarif var,birini dener.
Duş almamak zaten tembellikle alakası yok sadece pis yaşamı sevmekten. Maalesef öyle insan çok var. Bu üşengeçlik ve tembellik değil pis gelmiyor zaten onlara bu hayat. Hani metroda bazen nefes alamazsınız yanınızdaki yüzünden. İşte eşiniz onlardan biri.

Banyoda ins hasta oldugu icin uzun duruyordur ben fesatim sanirim biraz. 6 yildir hic kendini tatmin etmeyen bi adam garip geldi ev arkadsi gibi olmussunuz artik

Sizi üzmek istemem ama gerçek ne yazık ki. Geçmiş konulara bakın. İşten atılmıyor çünkü kadrolu ve işini düzgün yapıyor. Tahmin ettiğiniz gibi de iğrenç kokmuyor. Çünkü bende bazı insanlarla konuşuyorum ve odadan çıkınca cam açıyoruz. Eşim o kadar değil. Ama evde rahatsız oluyorum haliyle.
Bugün yarın diye diye 6 yıl geçti. Kime anlatsam inanmaz biliyorum ama ne yazık ki gerçek. Çok şık ağlıyorum neden ben diye. Boşanamama sebeplerimden biride bu. Kimseye bu kadar saçma bi şeyi anlatamam. İnanmazlar. Ve ilginç ki etrafım ailem arkadaşlarım ve iş arkadaşları eşimi çok seviyor, çok iyi diyor. Boşanırsam insanlar kabahati bende bulacaklar
yazmiyim dedim ama
insanları bu kadar çok çok mu önemsiyorsunuz
ne derlerse desinler yaaa Allah aşkına

bide hep böyle isyan mı edersiniz? burda neden ben vs yazmışsınız önceki konulardan birinde niye Allah ım niye vs

mübarek gün kalbinizi kırmayayım da isyanı bırakın önce
6 yılda düzelmeyen şimdi mi düzelecek? elalemi bırakın
ayrılsanız dahi annenizin yanına gitmeyebilirsiniz yalnız oturursunuz

Merhaba, geçmiş konularımda olduğu için yazmayacağım o konuları. Eşimle sorunlarım var. Son bir kaç aydır göğsümde ağrı var diyor. Tam göğsünün ortasında değil , ağrı olunca kalbin iki tarafını sağını ve solunu gösteriyor. Tansiyonu var ve ilaç kullanıyor. Bugüne kadar yani 6 yılı geçti evliliğimiz ve eşimle 1 kere ilişki oldu o kadar. Vajinusmus nedeniyle ilk zamanlar yapamadım ama doktora gittim ve egzersiz verdi. Tek başıma olanları yaptım. Sıra eşime geldiğinde önce başım ağrıyor dedi.doktora gitti ve net bişey söylenmedi. Beyinde önemsiz bir kılcal damar tıkanıklığı olduğu,tehlikeli olmadığı söylendi. Uzun süredir baş ağrısı için bie ilaç verdi. O doktora güvenmediğimi, başka doktora gitmesini isredim drfalarca. Şimdi o ilacı bırakacak sözde( hemen bırakılamıyot o ilaç) . Sonra basur şikayeti çıktı , onda da ameliyata gerek olmadan ilaçla çözüleceği söylendi. Şimdi de bu çıktı. Daha önce, yani bir kaç yıl önce bir doktor, kalp doktoruna çıkması gerektiğini , kalp yetmezliği olabileceğini söylemiş. Aylardır madem öyle, randevu al git diyorum. Gitmek istediği doktora hemen randevu bulmak zor olabiliyor. Ama randevu almıyor. Çocuk istediğimi söylediğimde bir doktora gideyim bakalım kapakçık mı değişecek stent mı sonra diyor. Çabuk yoruluyor, 2 haftada bir banyo zor yapıyor ve banyoda çok yorulduğunu söylüyor. Dinlene dinlene banyo yapıyor ve en az 2 saat sürüyor.
Sizce haksızlık mı ediyorum? Kalp şikayeti olanlarda bunlar normal mı? Dün gece tepki gösterdim. Artık kardeş kardeş oturmak istemiyorum aynı evde ve banyonu düzelt dedim.. inanmıyorsun bana diye sitem etti. Konuşmuyor fazla dün akşamdan beri.
Arkadaşım var, erkek, kalp pili takılı ve bebeği var. Erkek olduğu için elbette soramam ama onun olmuş işte. O kadar kalp hastası var, onlar nasıl yapıyor ? Madem hasta bir an önce randevu alsın, hemen sıra gelmiyor ki . Basur için bile kaç ay bekledi. Banyoya gelince bir kaç gün bende banyo yapmasam uzun sürer, bende yoruluyorum normal diyorum dinlemiyor.
Ama benim yaşım beklemiyor. Haksız olan kim ?

İlişki esnasında kalp krizi geçirmekten feci korkuyor..
Banyonun o denli uzun sürmesi de yine ölüm korkusu sanırım.
Acil şifalar dilerim.

Sizi üzmek istemem ama gerçek ne yazık ki. Geçmiş konulara bakın. İşten atılmıyor çünkü kadrolu ve işini düzgün yapıyor. Tahmin ettiğiniz gibi de iğrenç kokmuyor. Çünkü bende bazı insanlarla konuşuyorum ve odadan çıkınca cam açıyoruz. Eşim o kadar değil. Ama evde rahatsız oluyorum haliyle.
Bugün yarın diye diye 6 yıl geçti. Kime anlatsam inanmaz biliyorum ama ne yazık ki gerçek. Çok şık ağlıyorum neden ben diye. Boşanamama sebeplerimden biride bu. Kimseye bu kadar saçma bi şeyi anlatamam. İnanmazlar. Ve ilginç ki etrafım ailem arkadaşlarım ve iş arkadaşları eşimi çok seviyor, çok iyi diyor. Boşanırsam insanlar kabahati bende bulacaklar
Maalesef yanılıyorsunuz.
Eşiniz evet iğrenç kokuyordur.
Siz o kokuya alıştığınız için farkedemiyorsunuzdur ama iş arkadaşları,metroda,vapurda yanına oturmak zorunda olanlar kokudan yanında zor duruyorlardır ya da duramıyorlardır.
Evet camı açamadıkları da oluyordur,havalar serinlemeye başladı malum.
Ayrıca bu neden inanılmasın ki?
Hiç kimse kokan,pis biriyle evli kalmak istemez. Bu abes bir bahane değil ki.

tansyon hapi kullaniyor mu? bu haplarin cogu ereksyon sorunu yapiyor. birde bu kadar sorun varken cocuk isteme bence. haklisin anliyorum anne olma istegini ama..

Açıkçası doktordeğilim yanlış yönlendirmek istemem ama başım ağrıyor demiş önemli bir sebebi yokmuş, basur demiş zaten birçok kişide var. İlaçla geçebilecek şeylermiş çok mühim deüilmiş. Kalbinden korktuğu için seks yapmaya çocuk sahibi olmaya yanaşmıyor ama sigaradan da vazgeçmiyor (!) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... ya vitamin, kan, tiroit değerlerinde sıkıntı var ya da sana söylemediği cinsel sorunları...

Açıkçası doktordeğilim yanlış yönlendirmek istemem ama başım ağrıyor demiş önemli bir sebebi yokmuş, basur demiş zaten birçok kişide var. İlaçla geçebilecek şeylermiş çok mühim deüilmiş. Kalbinden korktuğu için seks yapmaya çocuk sahibi olmaya yanaşmıyor ama sigaradan da vazgeçmiyor (!) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... ya vitamin, kan, tiroit değerlerinde sıkıntı var ya da sana söylemediği cinsel sorunları...
Bende bundan korkuyorum

Merhaba, geçmiş konularımda olduğu için yazmayacağım o konuları. Eşimle sorunlarım var. Son bir kaç aydır göğsümde ağrı var diyor. Tam göğsünün ortasında değil , ağrı olunca kalbin iki tarafını sağını ve solunu gösteriyor. Tansiyonu var ve ilaç kullanıyor. Bugüne kadar yani 6 yılı geçti evliliğimiz ve eşimle 1 kere ilişki oldu o kadar. Vajinusmus nedeniyle ilk zamanlar yapamadım ama doktora gittim ve egzersiz verdi. Tek başıma olanları yaptım. Sıra eşime geldiğinde önce başım ağrıyor dedi.doktora gitti ve net bişey söylenmedi. Beyinde önemsiz bir kılcal damar tıkanıklığı olduğu,tehlikeli olmadığı söylendi. Uzun süredir baş ağrısı için bie ilaç verdi. O doktora güvenmediğimi, başka doktora gitmesini isredim drfalarca. Şimdi o ilacı bırakacak sözde( hemen bırakılamıyot o ilaç) . Sonra basur şikayeti çıktı , onda da ameliyata gerek olmadan ilaçla çözüleceği söylendi. Şimdi de bu çıktı. Daha önce, yani bir kaç yıl önce bir doktor, kalp doktoruna çıkması gerektiğini , kalp yetmezliği olabileceğini söylemiş. Aylardır madem öyle, randevu al git diyorum. Gitmek istediği doktora hemen randevu bulmak zor olabiliyor. Ama randevu almıyor. Çocuk istediğimi söylediğimde bir doktora gideyim bakalım kapakçık mı değişecek stent mı sonra diyor. Çabuk yoruluyor, 2 haftada bir banyo zor yapıyor ve banyoda çok yorulduğunu söylüyor. Dinlene dinlene banyo yapıyor ve en az 2 saat sürüyor.
Sizce haksızlık mı ediyorum? Kalp şikayeti olanlarda bunlar normal mı? Dün gece tepki gösterdim. Artık kardeş kardeş oturmak istemiyorum aynı evde ve banyonu düzelt dedim.. inanmıyorsun bana diye sitem etti. Konuşmuyor fazla dün akşamdan beri.
Arkadaşım var, erkek, kalp pili takılı ve bebeği var. Erkek olduğu için elbette soramam ama onun olmuş işte. O kadar kalp hastası var, onlar nasıl yapıyor ? Madem hasta bir an önce randevu alsın, hemen sıra gelmiyor ki . Basur için bile kaç ay bekledi. Banyoya gelince bir kaç gün bende banyo yapmasam uzun sürer, bende yoruluyorum normal diyorum dinlemiyor.

Çabuk yorulma kalp hastalarında çok sık görülen bir şikayet, sanırım durum düşündüğünüzden ciddi, acilen doktora gitmesini sağlayın

6 yıllık evlisiniz. Sağlık açısından talihsizlikler olmuş. Allah acil şifalar versin. Randevuyu siz alın, belki sizin desteğinizden o da güç alır. Banyosuna yardım edebilirsiniz elinizden geldiğince. Kalp sorunu çözümlenirse çocuk için büyük bir engel kalkar bence. Yeter ki adım atılsın bi an önce. Hem Allah korusun ilerlemeden çözülmesi daha iyi olur eğer birşeyler varsa.

X