Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu arada düğün ne zaman, tarih çok yakın mı

Astoria bu olayda da senin bir hatan yok.
Eltin terbiyesiz,nişanlın fevri.
Ne yazık ki etrafın olayları doğru yönetemeyen insanlarla çevrili.
Kv dahil.
Üzülme lütfen yarın sakin kafayla,
tekrar konuşursunuz nişanlınla.
Mesajı saklaman veya yok sayman doğru olmazdı.

Ya ben olsam hiç muhatap olmaz ve mesajı nişanlıma gösterirdim. Sanki bu kadınla muhatap olursanız çamur gibi balçık gibi elinize bulaşma ihtimaliniz var.

Sizin hiçbir suçunuz yok. Nişanlınız kimle nişanlanırsa nişanlansın bu tartışmalar yaşanacaktı. Burada konuya cevap yazan hemen hemen herkes sizden daha sert tepki gösterirdi.

Cunku cok utandi ve sana rezil oldugunu dusunuyor
Sen simdi ona bir mesaj at , konunun bizimle alakasi yok , unutalim gitsin buyutmeyelim bu delinin yaptigini , biz dugunumuzu dusunelim , seni seviyorum minvalinde seyler yaz , o rahatlar

Tamam yarın olmadı ararım sabah, belki de uyumuştur yarın işe gidecek. Ama anladım yani, sen de kendi eşini anlarsın bir mutsuz olunca, yüzü düşünce falan. Onun da yüzü düşüktü.

Nişanlım da terbiyesiz bence :) Yine de onun seviyesine inmemesi gerekirdi, buraya gene az yazdım baya ağır konuştu. Hoş karşısında utanan birisi yok onun da çene az değildi car car car, kocası desen zaten tınlamaz.

bu arada düğün ne zaman, tarih çok yakın mı

Biz 20lerin sonlarındayız, onlar 30ların başında. Arada aman aman bir fark yok yani kuzucum. Düğün seneye yaza, daha var.

Ben elimde olmadan kendimi kötü hissediyorum, suçluluk duygusu var üzerimde. Umarım düğüne kadar biraz düzelir durumlar, ama ben yine de o kadını görmek falan istemiyorum.

bu twiti ilk gördüğümde ss almıştım sana atacaktım özelden unuttum, konusu açılmışken atayım belki güldürür biraz :))

Hahaha güleceğim yoktu. :) Bu kızcağızın gene evlendikten sonra olmuş, benim vira bismillah tanışır tanışmaz.

Tamam, zor kısmı bitmiş Astoria, etkisi birikimi patlaması tepkisi... Bundan sonrası daha sakin ve mesafeli seyredecek kısmı.

Yani itham ağırdı ve yine sana temas çabası vardı, nişanlının kendini tutamaması da iyi olmuş, daha da birikip daha olmadık yerde patlasa, daha karışık olurdu bu sefer bu mesaj da üstüne deşilirdi filan curcuna...

Biraz Polyannacılık gibi olacak belki ama o etkisiz eleman abisine de karısını dizginleyecek tokat olması gerekiyordu. İki kardeşin arası açılırsa, bunun sorumluları belli:
1)Muşamba ağız Elti
2)Eşinin halleri karşısında ölü taklidi yapan Abi
3)Olayı yönetemeyen, haberdar eden kv
4)Ağırlık koymayan kp

Bak liste uzuyor, sıra sana gelmez Astoria, sorumlu sen değilsin çık bu kafadan.

Dugune kadar duzelecek
Sabah aramayi bekleme , sadece seni seviyorum bile yazaan yeterli , bi mesaj sesine de uyanmaz uyuyorsa

ee çok iyi, düğün zamanına kadar her türlü kafanız rahatlamış olaylar soğumuş olur, yaş farkı azmış ben 10 falan diye düşünmüştüm

Niteleme sıfatlarına güldüm, off. Valla iyi ki burası var, bir yandan da harika moral veriyorsunuz. Buraya ne zaman bitik halde yazsam oh be diyerek çıkıyorum. Ya nişanlım öyle yapmasaydı belki daha iyi olurdum. Böyle nasıl anlatsam bir triplendi, "Seninle bir alakası yok saçmalama" falan böyle yarım ağız. Gidene kadar yüzü sirke sattı, annemlerin yanında numara bile çekmedi "Uykum geldi yatacağım kusura bakmayın iyi geceler" falan diye suratsız suratsız gitti. Babaannem tabi "Ah yivruum çalışıyor didiniyor yoruluyor çocuk" hallerinde, anlamadı onlar bir şey de anlamamak mümkün değildi yani. Üstüne mesaj attım cevap da vermedi.

Göstermeseydiniz de düğüne gelip daha çok canınızı sıkabilirdi. Bir de nişanlınızın bunu öğrenmeye hakkı vardı.

Düşünüyorum, aynı durumda olsam ben bilmek ister miydim diye. Evet isterdim sanki.

Dugune kadar duzelecek
Sabah aramayi bekleme , sadece seni seviyorum bile yazaan yeterli , bi mesaj sesine de uyanmaz uyuyorsa

Zaten sen öyle söyleyince şeytan dürttü bu sefer, sabahı bekleyemedim ikinci mesajı attım. "Beni yalnız hissettirmediğin, her an desteğini benden esirgemediğin için çok şanslıyım. Kimsenin mutluluğumuzu bozmasına izin vermeyelim. Her şey çok güzel olacak. Seni çok seviyorum." yazdım. Cevap gelmedi

Super olmus mesaj

Nişanlınızın sinirleri epeyce bozulmuş. Modunun düşmesi normal.Daha evlenmeden nur topu gibi fesat bir elti probleminiz oldu.Ama,daha da bırşey yapamaz. Siz de kendinizi suçlamayı bırakın.Bundan sonrasında yapacağınız en iyi şey. Sinirler biraz yatışınca kayınvalidegili eve davet etmek.O terbiyesiz, ara bozucu eltiye de hiç yüz vermeyin.Bırakın kayınaile kendi içinde halletsin ne yapacaksa.

Ben elimde olmadan kendimi kötü hissediyorum, suçluluk duygusu var üzerimde. Umarım düğüne kadar biraz düzelir durumlar, ama ben yine de o kadını görmek falan istemiyorum.

ohoo daha 1 sene varmış. düzelir. elti de yerini öğrenmiş oldu.
sen elini suya sabuna dokunmadan gelecekte ki bütün huzursuzlukları engellemiş oldun daha ne olsun:)
nişanlın mahçup şu an ondan düşmüştür yüzü.
bir oh çek ast:1 elti : 0 ehehehe:))

Astoria bence tek hatan daveti iptal etmen olmuş. Etmemeliydin. O yaptığı çirkinlikle kalmalıydı.
Şimdi her türlü pisliği yaparak istediğini elde edeceğine inanacak. Hoş onun neye inandığı elbette önemli değil ama keşke iptal etmeseydin.

Eltin kurnazlık yapıp, o kadar lafın üstüne, seni kandırıp 3. Kişiler aramızı bozuyor ayağına kendini aklayacaktı. Sen mesajı nişanlına gösterince senin o kadar saf olmadığını da anlamıştır. Kimse kimseye bu kadar detay anlatmaz sandı.
Yapıp yapıp zeytinyağ gibi üste çıkacaktı, elinde patladı.

Seni anlıyorum ama iptal etmen hata olmuş .Sakın özür de dileme .
Elticilik gelinlik entrikalarını 20 yıl sonra öğrendim.
Ne kadar eğitimliysen bu alanda o kadar başarısız oluyorsun tüm bildiğin doğruları unut çek savaş baltanı .
Manyak bir dünyaya hoşgeldin .

Aileler de işin içine girince ister istemez olacak bunlar kuzum, moralini bozma. Mesaj da çok iyi olmuş, sizi pekiştiren bir unsur oldu bu elti olayı ayrıca, bak ne güzel arkanda.
Gayri ihtiyari insan ayarını da bilemeyebilir, ağzını da bozabilir böyle musallat bir tip karşısında sürekli kavgaya çekildikçe. Ona da hayıflanma yani, nişanlının hali gayet insani, öfkelendi, sen karşısında eh rezil olmuş gibi de oldu çünkü elti de nişanlının ailesini temsil eden, tanıtan bir etken.
İmajı zedelendi, belki utandı, morali bozuldu aynı senin gibi "Şu en mutlu zamanlarımızda bunları yaşamak zorunda mıydık?" diye vb.

Senlik bir şey yok, sen ve nişanlın birbirinizin yanında, birbirinize desteksiniz tamam, gerisini düşünme.

İşte burdan yürüyüp abartıp birdaha muhatap olma onunla .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…