Hatalı mıyım sizce,canım çok sıkkın

Hayatımm beyaz eşyalarımızın cici faturası geldi de.
Sevgilimcim ilerde senin kirli çoraplarını önüne atacağın makinenin ödeme günü geldi de.
Siz bide evlenmeyi düşünüyorsunuz açık açık konuşabilmelisin.
Adama taksit günü geldi diyemiyorsun ama ne halin varsa gör diyebiliyorsun :)

Bende şu kısmı anlamadım ... daha söz nişan yok ama neden acele ettiniz beyaz eşyalar için ... herşey yapılır planlanır düğün günü belirlenir ev belirlenir diğer eşyalar ile eş zamanlı alınırdı ... yine siz alsaydınız da şu an erken değil mi

Bende şu kısmı anlamadım ... daha söz nişan yok ama neden acele ettiniz beyaz eşyalar için ... herşey yapılır planlanır düğün günü belirlenir ev belirlenir diğer eşyalar ile eş zamanlı alınırdı ... yine siz alsaydınız da şu an erken değil mi
her gün bundan bahsediyordu alalım ödeyelim bitsin diye ben de dayanamadım artık

Aynı durum bendede oldu. Herşeyi benim hatırlatmam gerekiyor hatırlatmakta işime gelmiyor para istemiş gibi oluyorum. O yüzden çoğu şeyimi ben alıyorum. Ama aklına gelse mutlaka alır yada para verir. Dalgınlıktan bence. Bunu büyütmemelisin cimri olmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın bu konuda

Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
Şimdi ben napıcam kafayı yicem neden soğuksun deyip duruyor söyleyemiyorum da
yok bir şey dedikçe daha çok sinirleniyor
Para lafı yapmak çok zor bir şey anlıyorum ama bir söyle bakalım, yok soğuk davranmıyorum sana öyle gelmiş soğuk değilim gerginim sadece, kredi taksit günü geldi fln de bakalım.

Para lafı yapmak çok zor bir şey anlıyorum ama bir söyle bakalım, yok soğuk davranmıyorum sana öyle gelmiş soğuk değilim gerginim sadece, kredi taksit günü geldi fln de bakalım.
Biraz daha beklicem bakalım sonra kendimi toparlayıp konuşucam amacı ne

Aynı durum bendede oldu. Herşeyi benim hatırlatmam gerekiyor hatırlatmakta işime gelmiyor para istemiş gibi oluyorum. O yüzden çoğu şeyimi ben alıyorum. Ama aklına gelse mutlaka alır yada para verir. Dalgınlıktan bence. Bunu büyütmemelisin cimri olmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın bu konuda
valla çok büyüttüm hiç aklımdan çıkmıyor sürekli düşünüyorum

sen haklısında adam güvenilir gelmedi bana. hadi bir alırsın unutur iki alırsın unutur. bişeylerin faturasını sana ödetmenin adı mı "sen al ben öderim" demek. yada karşılığında sen taksit isteme diye mi dışarda hesap ödetmiyor?

Hayatımm beyaz eşyalarımızın cici faturası geldi de.
Sevgilimcim ilerde senin kirli çoraplarını önüne atacağın makinenin ödeme günü geldi de.
Siz bide evlenmeyi düşünüyorsunuz açık açık konuşabilmelisin.
Adama taksit günü geldi diyemiyorsun ama ne halin varsa gör diyebiliyorsun :)
Haklısınız bakın hala mı aklına gelmedi anlamıyorum ses yok

Söz nişan olmadan eşya işine girmeseydiniz keşke. Altı yıldır evliyim. Para istemekten ve konuşmaktan hoslanmam. Ama sizin pek sevdiginizi hissetmedim. Zorunda hissettiğiniz için evlenmeyin. İyice düşünün bu kadar ilerledikten sonra insanın sevmediğini kendine itiraf etmesi de zor gerçi. Madem size söz verdi yardım etmesini isteyin. Ay tekrar diyeceğim cidden erken almissiniz. Daha bir sürü model gelir geçer her şey olabilir. Allah yardımcınız olsun.

X