- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.306
- 35
- Konu Sahibi usuyenprenses
Evet bence de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahretsin hiç konuşamıyorum böyle şeyleriİyi de siz evleneceksiniz müşterek eşyalar alınmaya başlanmış, adam yeri gelmiş direk havale yapmış. Evlenince cüzdan bir oluyor hesap bir oluyor ben aldım o bunu dedi dediğinden öyle tuttu olmuyor ki.
Açıkça konuşabilmelisin bugün ödeme günü bana biraz destek çıkar mısın sen öyle diyince kendimi ayarladım diye. Beklenti süründürür. Konuşacaksııııın
ben de sevmiyorum zaten ama o açıyor param var arabamı satarım hemen evlenelim deyip duruyorBir ilişkide bu kadar para muhabbeti bana normal gelmedi .
Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.Bence dikkatli ol. Yaparız ederiz hal ederiz ile olmuyor o işler. Lafla peynir gemisi yürüten bir tip değildir umarım... Bak ben ölsem de bitmeyecek bir borç kaldı bana eski eşten , ilk evlendiğimiz dönem ne olduğunu anlamadan dükkan açalım öyle böyle dedi tamam dedim kredi limitin yüksek senin üzerine açalım dedi öyle yaptık ve tabi ki çalışmadı , dükkanı batırdı ve tüm borç benim üzerime kaldı...O yüzden dikkat et çok açılma.
açıkca konuş , taksitlerin günü geçti ondan biraz gerildim de bakalım ne diyecekAllah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
Şimdi ben napıcam kafayı yicem neden soğuksun deyip duruyor söyleyemiyorum da
yok bir şey dedikçe daha çok sinirleniyor
Laf arasında soyle bakalım ne yapacak ..ben de sevmiyorum zaten ama o açıyor param var arabamı satarım hemen evlenelim deyip duruyor
diyemem maalesefE sen sor? Beyaz eşya için sen de destek olmak istedin diye benim aşacağım bir taksite girdik diyemiyor musun?
diyemem maalesef
ben mi içten pazarlıklıyım parasında değilim anlamıyor musunuzİyi de size para gönderiyormuş borçlarına sayın neden borçlara saymıyorsunuz?
Hiç vermese göndermese neyse derim de adam da gönderiyor sonuçta o kadar içten pazarlık iyi değil bence.
Üşenmedim konularınızı okudum, siz bence sevmiyorsunuz. Hemen soğumaya hazırlıklı gibisiniz. Yanlış anlamayın iyiliğiniz için söylüyorum.
Söyleseniz ya "canım hani şunu yapacaktın" deseniz. Bence unutuyor.
Valla demek zorunda:) Adam unutuyordur insanlık hali. Bence kesinlikle cimri değil, konu sahibi en ufak şeye sinirleniyor soğuyor.Diyemezmiş, adam telepati yöntemi ile anlayacak :) Eline protesto kağıdı geçince adama ayrılalım der, neden diye sorarsa da düşün bakalım. Çekilecek çile değil valla
İyi de paradan başka bir sorun okumadım ben.ben mi içten pazarlıklıyım parasında değilim anlamıyor musunuz