- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
siz böyle burada dalga geçerek konuyu aşağılayarak kendinizi namuslu ve ahlaklı ilan ettiniz değil mi, tartışma çıksın istemiyorum ama yaptığınız büyük AYIP ve terbiyesizlik.
offffffffffff işte bunları duymak beni dahada korkutuyor.. allahım ne olur hamile falan olmayayım
bende bilemiyom yazan form yöneticisine sormak lazım ren geyiği alaca geyik
bilmem seç beyen al
hakkettim evet hemde baş köşeye koyucam
cinsiyetini değiştir ozaman yapıcak bişey yok
hadi anladim hata yaptin canim o kadar korkuyordun da mademm neden önlemini almadin tutki hamilesin ne olcak sonra ikinci hatayida yapmayida göze alabilcekmisin
hadi anladim hata yaptin canim o kadar korkuyordun da mademm neden önlemini almadin tutki hamilesin ne olcak sonra ikinci hatayida yapmayida göze alabilcekmisin
allahıma bin şükür allah anlıma kara leke sürmedi sürmesinde konuyu benim namusuma ahlakıma getirdin ya sanada pes diyorum
offffffffffff işte bunları duymak beni dahada korkutuyor.. allahım ne olur hamile falan olmayayım
cnm bende karşı tarafta hamile kalmamak adına tabkş dşkkat edşyorduk ama bu göbek beni düşündürüyor ve annemin yorum yani o yüzden telaştayım. 2. hata derken anlamadım..
güle güle kullanın o halde...
Güldüğünüz konu yarın öbür gün başınıza gelmez umarım. Ben sizin kadar basit olamadığım için beddua da bulunamıyorum...
cinsiyetime gelince, sorun siz de... böylesi düşünen bir insan kadın olamaz.. bence siz düşünün bu değişim konusunu..
Ve lütfen terbiye sınırlarını zorlamayın.
konu sahibi arkadaşa soruyorum
1. bu göbek ne zaman çıktı?
2. o göbek kaç aylık bir bebek boyutunda?
3. 3 aylık diyelim sen üç aydır düzenli adet görüyor musun?
zaten 3 aydır adet görüyorsan düzenli bir şey yoktur hamileler öyle her ay normal adet görmez ki. tıbben imkansız diye biliyorum.
Konu sahibi seni endişelendirmek istemem ama çok yakın arkadaşım evlendi, eşiyle ilişkiye giremedi, denemeler yaparken hamile kaldı, kızlık zarı doğumda bozuldu.
Bir de geçenlerde okumuştum, bir kadın her ay adet görüyor, karnı şişiyor, karnım ağrıyor diye dr. a gidiyor ve iki saat sonra doğum yapıyor.
Olmaz diye bir şey yok. Bir ana önce test yaptır.İnşallah değilsindir.
konu sahibi arkadaşa soruyorum
1. bu göbek ne zaman çıktı?
2. o göbek kaç aylık bir bebek boyutunda?
3. 3 aylık diyelim sen üç aydır düzenli adet görüyor musun?
zaten 3 aydır adet görüyorsan düzenli bir şey yoktur hamileler öyle her ay normal adet görmez ki. tıbben imkansız diye biliyorum.
basit sensin demiyorum bedduanıda sana iade ediyorum
ben kalsam kalsam kocamdan hamile kalırım
kimseyede güldüğüm yok aklını kullansın herkes
ben kadınım
kadın olmasaydım doğuramazdım heralde
neyse benim kızdığım şey
bu kızcağızların kendilerini bukadar basite indirip
ilişkiye girmeleri
ağır olun biraz ne var hemen 2 söze cup yatak ne bu şimdi bedenine saygın olsun
bedenine saygın olmayıncada çok gelir burda konu açar benim gibi sivrilerinde alay konusu olursun
inanki bunu düşünmedim hala hamilelik derdindeyim. erkek arkadaşım telefonda eğerki birşeyler varsa o zaman ikimiz yaptık ikimizde bakacağız çaresine dedi. yani aldırma olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?