- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
lütfen birde beni düşünün birşeyler yaşadım ve şuan toplum tarafından da dinen de çok zorda kalacağım bir olay varmı yokmu onu düşünüyorum. tatildeyim ama evimin içinde annemin arkadaşlarıyla oturup kalkarak ev temizleyerek günlerim geçiyor ve böylede geçecek arkadaş çevrem burada yok yaşadığım yer köy.. kimle neyi paylaşayım ne diyeyim. allah aşkına beni anlayın zaten bu siteyi amacına uygun kullanan biriyim ve derdimide buraya yazmakta hiçbir sakınca görmedim. hamilelik testini merka ettim durumumu yaşadıklarımı yazdım ver bana yardımcı olabilecek cvp larıda çokça aldım teşekkür ederim yazanlara. inşallah şu testide yaptırır kurtulurum derdimden ahh bir evden çıkıp bunu ayarlayabilsem..bakireliğe gelince kaç tane üye bunu anlatmış tıbben bakirelik nedir internete girin bakın ben bunu yazıyorum diğer anlamda birşey söylemedim.
işte bunu düşünüyorum birşekilde şehir merkezine gidip almam lazım offf nasıl bir yol bulup çıkacağım...
bence kesinlikle değilsin adet olunmaz gebeyken sen strestesin ve karnında gaz birikti olay bu taktın durdun stres gazı bu buyuk ihtimal çok kuruyorsan 1 haftalık gebelik testleri var biraz pahalı 30 tl falan onlardan al ve güvenmediğin biriyse bidaha onla asla yatma ilerde olduki cidden hamile kaldın öyle yada böyle ya seni almazsa
bak ben bir şerfsiz yuzunden kızlığımı kaybettim sorunlar yuzunden kafa dağatmak için evine yemeğe gitmiştik ve ben uyurken zorla ..... ve dava açtım önceleri kabul etmedi ama kızlık raporum falan 9 ay şimdilik yattı tam ceza alıcak ama ERKEKLERİN ÇOĞU BÖYLE BİR DURUMDA BAKİREDE OLSAN SENİ ALMAZ KAÇAR BUNA İNAN bir arkadaşımda bunu yaşamıştı sözlüsü yapmış sonrada mafya arıyor beni diye kaçıcam demişti kızı bozup bırakmıştı 9 yıl önce yani ister ciddi ister gayri ciddi ilişkin olsun kız ol olma asla bir erkeğin evine gitme yatma ne olucağı belli olmaz bak ben evlenemiyorum eşime ne anlatıcam diye düşünüyorum tamam onlar onla bunla yatıp temiz arıyorlar buna hakları hiç yok ama durum bu harcanmanı istemem yaşım 32 sanırım ufaksın sen beni dinle bidaha kimseyle yatma sonradan kahrolmanı istemem sakın ha en uygunu eşinle beraberlik çünkü erkeklerin çoğu şsrfisz inan
Başkaları yapar yapmaz bilemem, benim O şekil bir konum olmadığı için, beni bağlamaz.
Ayrıca ben yargıladığımı düşünmüyorum, gerilime yol actığımıda.
Sadece komik geliyor bana, her türlü şeyi yaşayıpta 'hala bakireyim' diye dolanmak, bakın bu konuyu acan Bayanın cümlesi : sevgilimle cinsel ilişkiye girmeden seviştim. Eğer siz buna HALA bakire diyecek kadar 'genişseniz' bırakında bende öylemi diyecek kadar 'dar' fikirli olayım.
Konuyu acan arkadaşıma gelince, umarım değilsindir hamile...
o hamilelik testinden bir alabilsem değil 2 4-5 tane alacağım inanın buna..kan tahlilinede kafayı taktım muahakkak yaptıracağım da bakalım ne olacak durum. neyse ben erkek arkadaşımı savunamam yani bu durumda bana yapma sen hamie değilsin üzülme öyleyse bakacağız çaresine diyor yani o benimle evlenmek istediği için üzülmemide istemiyor. kendiside çok üzüldü. ama olmaz sen kendine dert ediniyorsun diyor. her neyse konu bu değil erkek arkadaşımın dedikleri kafamda toparlamadan karışık bir şekilde yazdım siz anlarsınız umarım..
Erkek arkadasin postayla gondersin sana. Bir - iki gunde eline gecer. Maasim yatmadi filan dersin dedigin gibi, bir bahane bulup sehre inebilirsin. Interneti kopar, telefonunu kir, tamire goturucem de. Yalan mi yok. Baska bir akrabana gidebilirsin. Kendini cezalandiriyorsun gibime geldi. Kendini cezalandirma, sonra da aklini basina topla. Ne yaptiysan yaptin gecmiste kaldi. Bence hamile degilsindir ama rahatlaman acisindan test yapman sart. Iyi sanslar.
erkek arkadaşımdan postayla istemek aklıma geldide buraya gelen posta direk kardeşimin işyerine gidiyor postacı postaları topluca biryere bırakır oradan da herkes birbirini tandığından dağılır. vee biliyorumki erkek arkadaşım dışıda buradan sizden yardım istesem eminim çok kişi gönderir ama olmaz yani posta işi olmaz.
tek seçeneği maaş, fatura veya acil lazım olan birşey bulup hemen merkeze gitmek onuda ayarlamalıyım pazartesiye kesin gitmeliyim.
ya okumadın ya ciddiye almadın ama bu yazdığımı da düşün ve ya endokrinoloji ya da dahiliye servisine çık.
ben yazdıklarından pcos olabileceğini düşündüm. erkek tipi göbek diye tabir edebileceğimiz bir göbek... yemeğe ve tembelliğe meyilli bünye, yemek sonrası uyku basmaları, tatlı krizleri......pcos ve insülin direnci ikiz kardeş gibidir, bu yazdıkların bana onu çağrıştırdı.
kabızlık için de tiroide baktırmalısın ki o da metobolizmayı yavaşlatır hipotiroidse kilo yapar, kabızlık, saçlarda tiftik tiftik bakımsız görünüm, kolay kırılan tırnaklar...
umarım gebe değilsindir, istediğin zaman versin allah,şimdi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?