hata yaptım çok kötüyüm...

Arkadaşım, seni burada kimse tüüüh pis kaka, sen kötüsün diye yargılamıyor, yargılayamazda zaten, kimsede yok O hak.

AMA bir gerçekte var'ki göz arda edilemez, edilmemeli.

Fazla detaya inmek istemiyorum, ama Bekaret bukadar basit değildir.
Sadece zar parçasından ibaret hele hiç değildir.
Umarım anlatabildim?!

Neyse Rabbim yardımcın olsun.
İnşAllah hamile değilsindir, ve bende piskolojik olduğunu düşünüyorum.

işte bunu düşünüyorum birşekilde şehir merkezine gidip almam lazım offf nasıl bir yol bulup çıkacağım...

bir yol bulman lazım bence..
gerçi ilişkiye gırmeden hamıle kalınmaz ama..
madem içini rahatlatmak ıstıyorsun, bır yol bul, aç bışıler yap...

bence kesinlikle değilsin adet olunmaz gebeyken sen strestesin ve karnında gaz birikti olay bu taktın durdun stres gazı bu buyuk ihtimal çok kuruyorsan 1 haftalık gebelik testleri var biraz pahalı 30 tl falan onlardan al ve güvenmediğin biriyse bidaha onla asla yatma ilerde olduki cidden hamile kaldın öyle yada böyle ya seni almazsa
bak ben bir şerfsiz yuzunden kızlığımı kaybettim sorunlar yuzunden kafa dağatmak için evine yemeğe gitmiştik ve ben uyurken zorla ..... ve dava açtım önceleri kabul etmedi ama kızlık raporum falan 9 ay şimdilik yattı tam ceza alıcak ama ERKEKLERİN ÇOĞU BÖYLE BİR DURUMDA BAKİREDE OLSAN SENİ ALMAZ KAÇAR BUNA İNAN bir arkadaşımda bunu yaşamıştı sözlüsü yapmış sonrada mafya arıyor beni diye kaçıcam demişti kızı bozup bırakmıştı 9 yıl önce yani ister ciddi ister gayri ciddi ilişkin olsun kız ol olma asla bir erkeğin evine gitme yatma ne olucağı belli olmaz bak ben evlenemiyorum eşime ne anlatıcam diye düşünüyorum tamam onlar onla bunla yatıp temiz arıyorlar buna hakları hiç yok ama durum bu harcanmanı istemem yaşım 32 sanırım ufaksın sen beni dinle bidaha kimseyle yatma sonradan kahrolmanı istemem sakın ha en uygunu eşinle beraberlik çünkü erkeklerin çoğu şsrfisz inan

o hamilelik testinden bir alabilsem değil 2 4-5 tane alacağım inanın buna..kan tahlilinede kafayı taktım muahakkak yaptıracağım da bakalım ne olacak durum. neyse ben erkek arkadaşımı savunamam yani bu durumda bana yapma sen hamie değilsin üzülme öyleyse bakacağız çaresine diyor yani o benimle evlenmek istediği için üzülmemide istemiyor. kendiside çok üzüldü. ama olmaz sen kendine dert ediniyorsun diyor. her neyse konu bu değil erkek arkadaşımın dedikleri kafamda toparlamadan karışık bir şekilde yazdım siz anlarsınız umarım..

benim genis oldugumu nerden cikardiniz...ben bakirelik sadece yatmayla oldugunu düsünmüyorum...

bakirelik sadece kizlik zari ( böyle seyler yazmaya utaniyorum ama baska aciklama yok) yirtiligiinda ya da sevismeyle gitmez..

bence tabiki eli eline degdi mi,sarildi mi,öptü mü bunlar ne olacak bunlari yapipta evet bakireyim denilmiyor mu..soncta el degmemis,saflik demek..el illa baska yerlere degince degil

nikahsiz birinin eline dokundugun anda bitiyor..benim yazdigimi okursaniz.. ben ayni bunlari dedim ve daha önceki yorumdada arkadasin tibbi acidan söyledigini düsünüyorum dedim...yargilamaya baslamadan önce herkesin bunu düsünmesini söyledim...

bana göre sadece sevisme ya da birliktelikle gitmiyor bakirelik dedigim gibi diger seylerdede safligini kaybediyor oda bakire olmus olmuyor..ama tibbi acidan birlesme olmadiysa yiritlma ya da adina ne denirse olmadiysa bakiredir bu acidan söyledigine inaniyorum..konuyu aciklamak icin yoksa bakireyim demeseydi ee idaha ne soruyorsun girmis iste diye cevap gelecekti

Son düzenleme:
bunu bana en yakın arkadaşım söylemişti . lise 1 den beri arkadaştık. bna öğütler veriordu hep kardeş gibiydik. erkekti bu arada. bk sakın evlenmeden bşey yaşama. bak bir erkek olarak söylüorum sevişen erkek evlenmez . seven insan kıyamaz çnkü sevdiğine fln derdi. onun nasihatleryle bitirmiştm bn liseyi.. hamile değilsin şu an inanıorum ki.... o çocuğuda bırak derim bnce.. çnkü devam ettikçe isteyecektir. snde daha fazla hataya düşme.

Erkek arkadasin postayla gondersin sana. Bir - iki gunde eline gecer. Maasim yatmadi filan dersin dedigin gibi, bir bahane bulup sehre inebilirsin. Interneti kopar, telefonunu kir, tamire goturucem de. Yalan mi yok. Baska bir akrabana gidebilirsin. Kendini cezalandiriyorsun gibime geldi. Kendini cezalandirma, sonra da aklini basina topla. Ne yaptiysan yaptin gecmiste kaldi. Bence hamile degilsindir ama rahatlaman acisindan test yapman sart. Iyi sanslar.

erkek arkadaşımdan postayla istemek aklıma geldide buraya gelen posta direk kardeşimin işyerine gidiyor postacı postaları topluca biryere bırakır oradan da herkes birbirini tandığından dağılır. vee biliyorumki erkek arkadaşım dışıda buradan sizden yardım istesem eminim çok kişi gönderir ama olmaz yani posta işi olmaz.

tek seçeneği maaş, fatura veya acil lazım olan birşey bulup hemen merkeze gitmek onuda ayarlamalıyım pazartesiye kesin gitmeliyim.

Son düzenleme:
gögüs halkalarında renk değişimi büyüme vs var mı?

bence hamile değilsin boşuna evham yapıyorsun.. bu kadar çabuk karnın bu kadar buyuyemez.

konu sahibi arkadaşım,
bence gereken bilgileri aldın bundan sonrası kısır döngü gibi aynı şeylerin konuşulmasından öte gitmez
boşuna kendini üzme konuyu kapattır nacizane tavsiyem

bu arada açıklama yapmıştım diğer sayfalarda bir değil bir kaç neden gösteriyor ki sen hamile değilsin, kendini şartlandırma
bir şekilde test alma yolunu bul eczaneden

Telefon faturam cok gelmis diyebilirsin. Maasim yatmamis diyebilirsin. Isyerinden cagirdilar diyebilirsin. Uydur birseyler iste. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
haklısınız bu saatten sonra ne yapmalıyım ona bakmalıyım çoğu insana göre hamile değilim bence de hamile olmamalıyım soru işaretlerini kaldırmak içinde yapılması gerekn testleri biran önce yapmalıyım.

tatlım eczaneden aldıgın idrar testi sana doğru sonucu verir
iki-üç tane farklı markalarınkini alıp denersen daha emin olursun
kendini boşa üzme, burdaki yorumlarla da uğraşma, konuyu kapattr bence

ilişkiniz bu şekilde ilerliyorsa bizzat senin korunmanı öneririm..
neticede hayat bu olmaz olmaz dersin kimin başına geleceği belli olmaz.

ya okumadın ya ciddiye almadın ama bu yazdığımı da düşün ve ya endokrinoloji ya da dahiliye servisine çık.

yok cnm okudum anladım dediğin gibi testen sonra duruma göre ki inşallah o istemediğim sonuç çıkmaz gideceğim doktora teşekkür ederim düşüncenden dolayı

ya okumadın ya ciddiye almadın ama bu yazdığımı da düşün ve ya endokrinoloji ya da dahiliye servisine çık.

Kızın üstüne gitmeyin bu kadar ya, olan olmuş zaten. Yaşı da küçük değil sanırsam, kendi hayatı bu kadar yargı niye?

Bu bakirelik mevzusu da son demlerini yaşıyor hea, en sonunda; sokakta dolaşan bir kadın, bir erkek görürse bile bakire değildir, bakireliği gitmiş sayılır görmemesi lazıma getireceksiniz olayı, abartın abartın iyice abartın...

canım öncelikle için rahat olsun bazı bayanlar hamile olanlar adet olur demişler bu doğru ama nasıl adet?
kesik kesik lekenmeli adetler.
sen normal adet oluyormuşsun yani o hamile olunca olunan adetden değil
gaz sorunun vardır çok kilo almıisındır yürüyüş yap cola gazozdan uzak dur olurmu

aklıma bir şey daha geldi iyide hamile bir kadının 1 ayda karnı büyümezki sen büyüdü diyosun evham yapıyosun bence test yaptırınca buraya sonucu yazmayı unutma

kızlar burada belki üzerine basmadan söyledim benim karnımın şişliği yani top gibi olması 3-4 aydır var neredeyse yeni değil benim hamilelik şüphelerim ise 2 gündür var..yani düşünüyorum eğer hamileysen aceba 3-4 aylıkmı diye buraya yorum yapanlar psikolojik olarak karnın şiştir diyorlar ama 2 gündür psikolojim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…