• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

bak canım ne hatırladım.zamanında tanıdığım bir kız vardı.ünide okuyordu.gel zaman git zaman karnı şişmeye başlamış.nerde kalıyordusa kaldığı yer kızı hamile diye ailesine göndermiş.aile çok kızmış.kız ne dediyse dinlememiş aile.eline para verip dr göndermişler,pisliğini temizle diye.kız dr gidiyor.dr bakıyor hamile değil ama hemen ailesini arıyor ve kız kansermiş.allah korusun ,biran önce test yapta,eğer kilodan değilse dr git:50:

ben kilo alan biyim ama hep basenlerden alırım ailece öyleyiz ilk kez şaşılacak düzeyde göbek oldu bende ben bile inanamıyorum her gören ne oldu ya ne bu göbek diyorlar bende anlamyıroum kilo diyorum böyle olmazdı ama bende hiç 71 kilo olmadım

Reglinde bir azalma var mı peki?
Göğüslerinde herhangi bir şişme,büyüme ve ağrı?

Hamile olsan göğüslerin feci bir belirti gösterir çünkü...

Reglinde bir azalma var mı peki?
Göğüslerinde herhangi bir şişme,büyüme ve ağrı?

Hamile olsan göğüslerin feci bir belirti gösterir çünkü...

hmm evet göğüslerim büyüdü biraz ama bu son aylarda değil 6-7 aydır var geçende yazlık ayakkabılarımı denemek istedim sabah saatlerinde ayağıma olmadı o zamanda kafama takıldı. ama sonra oldu..göğüs ağrım falan yok ama göğüs büyümesini sevişmeyede bağlıyorum...reglim aynı devam ediyor ben göğüs ve ayak büyümesini kiloya bağladım

Son düzenleme:
ben kilo alan biyim ama hep basenlerden alırım ailece öyleyiz ilk kez şaşılacak düzeyde göbek oldu bende ben bile inanamıyorum her gören ne oldu ya ne bu göbek diyorlar bende anlamyıroum kilo diyorum böyle olmazdı ama bende hiç 71 kilo olmadım

şimdi en son 1 ay önce birlikte olduk diyorsun.
belliki sonrasında adet oldun.
peki o şişlik adetten sonra mı oldu.
yani ne bilim insan adet olmadan önce acaip oluyor karnı göbeği.
adetten sonra inmedimi. yada ne bilim büyük tuvaletine mi çıkamıyorsun.

şimdi en son 1 ay önce birlikte olduk diyorsun.
belliki sonrasında adet oldun.
peki o şişlik adetten sonra mı oldu.
yani ne bilim insan adet olmadan önce acaip oluyor karnı göbeği.
adetten sonra inmedimi. yada ne bilim büyük tuvaletine mi çıkamıyorsun.

karnımdaki şilik hep var yani son 1-2 ayda olan durum değil büyük tuvalet olayım hep sıkıntılı hem hemoroidim var hemde kabızlığım. birde çok uyurum yemek yer üzerine uyur kalkar çikolata yer internet başından ayrılmazdım çok tembeldim ve bu yüzden kilo aldığımı söylüyordum

ben yazdıklarından pcos olabileceğini düşündüm. erkek tipi göbek diye tabir edebileceğimiz bir göbek... yemeğe ve tembelliğe meyilli bünye, yemek sonrası uyku basmaları, tatlı krizleri......pcos ve insülin direnci ikiz kardeş gibidir, bu yazdıkların bana onu çağrıştırdı.
kabızlık için de tiroide baktırmalısın ki o da metobolizmayı yavaşlatır hipotiroidse kilo yapar, kabızlık, saçlarda tiftik tiftik bakımsız görünüm, kolay kırılan tırnaklar...
umarım gebe değilsindir, istediğin zaman versin allah,şimdi değil.

Son düzenleme:
gögüsün cevresindeki kahverenngi halka cok koyulasiyormus hamilelikte sende nasil ki?

Bak simdi ben seni kinamiyorum ve yargilamiyorum ama bir iki dusuncemi soylemeden gecemiycem. Birincisi sen bakire degilsin. Kendine bakire gozuyle bakma. Ikincisi istedigini yasamakta serbestsin sonucta senin vucudun , senin tercihin , senin kararin. Ucuncusu umarim ileride evlenecegin kisiye durust olursun. Yasadiklarina kendi benliginle sahip ciktiginda karninin sisi inecektir, muhtemelen stres oldun ve kilo aldin.

kasıklarında ağrı var mı ?? adet sancısı gibi.. annemden biliorum. ilk belirtileri onlardı. ama 2.5- 3 ayı geçmeden karnında bir büyüme yoktu. en kesin çözümü kan testi werir. kan testi yptr.

Ve HALA kendine Bakire diyorsun :ssz:

arkadasim dese ne olur yani,o zaman bircok kisi bakire degil,

sevgilisinin elini tutan,öpen vs illa birseyler yasamak gerekmiyor ki..merak ediyorum acaba kac kisi illaki vardir ama kac kisi sevgilisinin,nisanlisinin (nikah olmadan)

elini dahi tutmadi,bakirelik sadece cinsel iliski demek degil,el degmemisliktir....eger siz öyleyse saygim var,ama sürekli ayni sekilde yargilamak konulari kötüye götürüyor..

bakiyorum böyle konularda yargiyalanlar baska topiclerde,sevgilierini öptüklerini,ayni evde kaldilarini yaziyorlar...

Son düzenleme:
kasıklarında ağrı var mı ?? adet sancısı gibi.. annemden biliorum. ilk belirtileri onlardı. ama 2.5- 3 ayı geçmeden karnında bir büyüme yoktu. en kesin çözümü kan testi werir. kan testi yptr.

hayır yok akıntı falanda yok o kadar ip atladım pikniğe gittim oynadım yani hareketli olduğum koşturduğum dönemlerde var ama bir anormallik görmedim. bulantı kusma yediklerimin dışında anormal istekler yok.

canım hamilelikte ilk karın büyüme kasıktan başlar yawaş yawaş yukarıya çıkar senin göbeğin war sanırım inşallahta öyledir

kızlar kan tahlili sonucu hemen çıkarmı maaşımı çekmeye gitmeliyim deyip bir şekilde şehir merkezine gitsem bir yer blup kan tahlili yaptırsam sonuç hemen verilirmi? olmadı pazartesi bunu yapmaya çalışayım..

ilişkiye girmedim diyosun bacım ozaman hamile değilsindir...içine girip zarın yırtıldımı kan geldimi mesela..

Son düzenleme:
Ve HALA kendine Bakire diyorsun :ssz:

ya konu sahibi arkadaş çıkıp ta ortada ben bakireyim ben çok temizim safım diye sözler sarf etmiyor ki. Şu zihniyeti bir bırakın artık, kimsenin kimsenin namusunu sorgulamaya hakkı yok.. Konu belli, soru belli...

ctrlxyz arkadaşım umarım korktuğun başına gelmez, herkes gibi bende psikolojik olduğunu düşündüm. Allah doğru zamanda anne olabilmenizi nasip etsin...

Son düzenleme:
Back