- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Sevgli ilişki konularını hiç önemsemiyorum
Okumadım zatende sinir oluyorum evlenmeden karı koca gibi herşey yaşanıyor elele tutuşmak da zina sonrada vay efendim 3, 5 yıldır ilişkim var sevmiyormu acaba ? bana şöyle bağırdı yok saygı duymuyor niye duysunki duyulacak bir bayan ol duysun hiç hoş güzel davranışlar deği ,kınamıyorum kimseyi lakin dinimize uyarak yaşansa böyle çirkinlikleri yaşanmazdı neyse herkesin kendi seçimi...sonuncunada katlanmak gerek hatalımıyım diye sormuşsun evet baştan sona kadar hatalısın İnşallah doğru insanlar çıkar karşına Rabbim yar ve yardımcın olsun canım aminSaygi duyuyorum . Onemsemiyorsaniz okumayin :)
Okumadım zatende sinir oluyorum evlenmeden karı koca gibi herşey yaşanıyor elele tutuşmak da zina sonrada vay efendim 3, 5 yıldır ilişkim var sevmiyormu acaba ? bana şöyle bağırdı yok saygı duymuyor niye duysunki duyulacak bir bayan ol duysun hiç hoş güzel davranışlar deği ,kınamıyorum kimseyi lakin dinimize uyarak yaşansa böyle çirkinlikleri yaşanmazdı neyse herkesin kendi seçimi...sonuncunada katlanmak gerek hatalımıyım diye sormuşsun evet baştan sona kadar hatalısın İnşallah doğru insanlar çıkar karşına Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin
Sen uzulme o uzulsun bir insani kandirabilecek kadar kalpsiz ve vicdansız oldugu icin. Senin bi kalbin var vicdanin var. Yeniden guvenip sevebilirsin. Kendini kötü hissetmeni anlıyorum ben de yasadim ama bu sevgi degil sadece içine batiyor yasadiklarin. Zamanla gececek sıkma canini. Hicbir sey olmamis gibi yoluna devam et. Ben oyle yaptım. İnan sevmeye deger insanlarda var ve zamanla karşına cikiyor. Ben su an hatirlamiyorum bile eskileri. Sadece tecrube oldu. İnsan tecrubelerle olgunlaşıyor. İyi yonden düşün hayatina girecek olan insana karsi daha temkinli olursun. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz bu yuzden yanılıyoruz. Guvenmek guzel ama iste gereksiz insanlara guvenince sonuc husran. Ve ne kadar güvenirsen guven hep bi hata payi bırak ki hayal kırıklığı yasamayasin. Cok uzun yazdim ama inan ayni seyleri yasamisiz. Uzulmeye degmedigini tecrube ettiğim icin senin de uzulmeni istemedigim icin uzun.uzun anlattim. Kusura bakma. Hayata yalniz geldik kimseye bagli degiliz kimse de vazgeçilmez degil unutmaHaklisin sevse kesinlikle boyle yapmazdı . Ama kendime o kadar kiziyorim ki ben zaten ondan sogumustum hem kalbimde hem aklimda bitirdim ama ne oldu yine icimde bir skintiyla uyandim nefret ediyorum bu histen. Geri donuşu olmaz heralde artık . Uyanir uyanmaz direk sayfalarina baktim hemen birini eklemis yuh dedim daha 2 gun oncesine kadar bensiz olamicani soyluyodu ne oldu ?? En cok canimi yakan o her ne kadar gercegi bilsemde niye icim aciyo niye hep icimde bisey kalmis oluyo . Ben istesem tamamen onu hayatimdan cikarirdim ama askerde diye vicdan yaptim konustum yalniz birakmadim karsiligi bu mu dedigin gibiyse kendimi kullanilmis hissedicem askerlik bitene kadarmiydi sevgisi . Kalbimi sokup atmak istiyorum yine ilk ayrildigimiz zamanlara dönmek istemiyorum . Benim gozum kapali guvendigim adam nasil bi anda baska birne donusuyo taniyamiyorum Allah evliyken aldatilanlara sabir versin cok cok zor biseymis
Sen uzulme o uzulsun bir insani kandirabilecek kadar kalpsiz ve vicdansız oldugu icin. Senin bi kalbin var vicdanin var. Yeniden guvenip sevebilirsin. Kendini kötü hissetmeni anlıyorum ben de yasadim ama bu sevgi degil sadece içine batiyor yasadiklarin. Zamanla gececek sıkma canini. Hicbir sey olmamis gibi yoluna devam et. Ben oyle yaptım. İnan sevmeye deger insanlarda var ve zamanla karşına cikiyor. Ben su an hatirlamiyorum bile eskileri. Sadece tecrube oldu. İnsan tecrubelerle olgunlaşıyor. İyi yonden düşün hayatina girecek olan insana karsi daha temkinli olursun. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz bu yuzden yanılıyoruz. Guvenmek guzel ama iste gereksiz insanlara guvenince sonuc husran. Ve ne kadar güvenirsen guven hep bi hata payi bırak ki hayal kırıklığı yasamayasin. Cok uzun yazdim ama inan ayni seyleri yasamisiz. Uzulmeye degmedigini tecrube ettiğim icin senin de uzulmeni istemedigim icin uzun.uzun anlattim. Kusura bakma. Hayata yalniz geldik kimseye bagli degiliz kimse de vazgeçilmez degil unutma
Ben onu hic bir zaman sıkmadım aksine asiri guvendigim icin hic o tarz sorunlarimiz olmadi ama surekli birilerini eklemesinin amaci ne olabilir birde yasadigi yerde universite var ikimizde ordan mezunuz o ordaki kizlari ekliyo ee benden sonra hic mi erkekle tanismadi (arkadasim dedigi icin) tanimadigina eminim bi kacini alttan aldim itiraf etti bosu bosuna bu duruma gelmedik ben kendimde cok hata gormuyorum koru korune inanmaktan baska . Iyi ki bitirmisim diyorum suan yine bakiyorum yine ayni seyler surekli bir arayis icinde biliyorum o yuzden daha fazla uzulmektense ayrilik icin 1 2 hafta uzulmek daha iyi. Birde kesinlikle ergen beynine sahip o cocuksu davranislari var bu beni cok rahatsiz ediyodu
Canım cok tesekkur ediyorum yorum icin. Biliyorum hala bakmam kendime hata ama icimdeki meraka hep yenik dusuyorum aklima gelince bakmazsam icinde bir sıkıntı oluyor o twitterı aktif kullanan biri cogu seyini yazar belki acı çektigini pisman oldugunu gormek istiyorum o yuzden bakma gereksinimi duyuyorum sanirm zaten duygusal olarak pek bisey kalmadi icimde su takip etme islerinide biraksam cok guzel olucak. Guzel dileklerin icin tesekkurler . Insallah hepimizin hakkinda hayırlisi olsunBu iliskiyi bitirmekle hata yapmadigina kendini inandirmak icin mi takip ediyorsun onu? Takip edersen sorgulamalarin bitmez, kendinden supheye dusebilirsin. Bak konu birkac hafta once acilmis, ilk zamanlar bakmissin, dogru karar aldigina emin olacagin hareketlerini gormussun bu adamin. Neden hala bakip kendine iskence ediyorsun. Bir tane ornek bile yeterken, neden ikinci ucuncu dorduncu ekleyecegi kizlara tanik olman gereksin ki? Kendine bir iyilik yap takip etme onu, cok irade gerektiriyor, zor bir sey yasadim biliyorum. Ama yapma, tamamen bitmesi icin tamamen geride birakmalisin. Hakkinda hayirlisi olsun, guzel bir kismet seni bulsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?