Hayır ayrılan o oldugu içinKizlar baktım simdi beni facebooktan falan silmis . Icim cok kotu oldu sanki yeni ayrilmisiz gibi onu bu kadar istemedigim halde niye böyle uzuluyorumilk defa onu kararli gordum bitirme konusunda bumu canimi acitan ? birisiyle konusmaya o kadar çok ihtiyacim var ki ama bir o kadarda yalnızım
Ben zaten ondan ayrilmistim son sefer onunla konusmayacagimi, onu istemedigimi soyledim sonrada hicbirsekilde konusmadim dunde o ben hic yazmadigim icin bitird bende isik gormuyomus . Ben onu defalarca birakmama ragmen ciddiye almadi simdi kendisi bitirmis gibi olduHayır ayrılan o oldugu için
Adamin tek bir artisi yok. Beni sevdigini biliyorum demissin ama seven adam baska kizlarla konusmaz yan gozle bakmaz. Kendini kandirma ve silkelen boyle bir adam icin uzulemezsin canim.
2 3 kala ayrilmanizin sebebi de; senin ayrilmani gururuna yedirememis seni garantiye aldiktan snra tekmeyi basmis. Bunun turkcesi bu.
Haklisiniz en dogrusu bitmesiydi .ah birde su unutma sureci cabuk gecseseninki sadece ego..zaten surekli ayrilalim deyip ayrilmissiniz..bunca yaptigina rağmen hala devam edip ayrilmasinmi istiyorsunuz..
bunlari yapan birinden kurtuldugunuza sukredin
Kisa surede tanisip sevgili olduk 1 2 ay falan . Sonra 1 bucuk sene surdu ama farkli sehirlerdeydik gorustugumuzde de özlemden nasil gectigini anlamiyoduk .Ama 1 yil once ayrildik konuda bahsettiklerim ayrildiktan sonra oldu . Ona bana ilgisini askerde oldugundan kaynaklandigini kac kere soyledim ama hic kabul etmedi o bitincede bana ayni sevgisinin devam edecegini soylemisti . Zaten ayrilikende seni seviyorum ama bize inancim kalmadi dedi . Umarim altindan baska bi kiz cikmaz . Cunku yine ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum . Ona da dedim o yuzden mi bitiriyo diye paranoyaklasma dedi .Iliskiniz tanisikliginiz ne kadar yil oldu toplam , tukenmis gibi sanki
meslegi nedir sevgilinizin, asker psikolojisi olabilir . Geldiginde surecegi yasam tarzi da onemli
Canim insallah belki de yoktur baska bir kiz su an illa bu yuzdendir diyemeyiz ama az cok anlattigina gore onda bunu yapma potansiyeli mevcut. Yani simdi olmasa ilerde ciddi bi yola ciksaniz bu ihtimal hep var olacak endiselerinde haklisin gelecege yonelik. Umarim olmaz ama bunun gibiler degismiyor da ne yazik ki benzerinden bende de varKisa surede tanisip sevgili olduk 1 2 ay falan . Sonra 1 bucuk sene surdu ama farkli sehirlerdeydik gorustugumuzde de özlemden nasil gectigini anlamiyoduk .Ama 1 yil once ayrildik konuda bahsettiklerim ayrildiktan sonra oldu . Ona bana ilgisini askerde oldugundan kaynaklandigini kac kere soyledim ama hic kabul etmedi o bitincede bana ayni sevgisinin devam edecegini soylemisti . Zaten ayrilikende seni seviyorum ama bize inancim kalmadi dedi . Umarim altindan baska bi kiz cikmaz . Cunku yine ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum . Ona da dedim o yuzden mi bitiriyo diye paranoyaklasma dedi .
Canim insallah belki de yoktur baska bir kiz su an illa bu yuzdendir diyemeyiz ama az cok anlattigina gore onda bunu yapma potansiyeli mevcut. Yani simdi olmasa ilerde ciddi bi yola ciksaniz bu ihtimal hep var olacak endiselerinde haklisin gelecege yonelik. Umarim olmaz ama bunun gibiler degismiyor da ne yazik ki benzerinden bende de var
Haklisin sevse kesinlikle boyle yapmazdı . Ama kendime o kadar kiziyorim ki ben zaten ondan sogumustum hem kalbimde hem aklimda bitirdim ama ne oldu yine icimde bir skintiyla uyandim nefret ediyorum bu histen. Geri donuşu olmaz heralde artık . Uyanir uyanmaz direk sayfalarina baktim hemen birini eklemis yuh dedim daha 2 gun oncesine kadar bensiz olamicani soyluyodu ne oldu ?? En cok canimi yakan o her ne kadar gercegi bilsemde niye icim aciyo niye hep icimde bisey kalmis oluyo . Ben istesem tamamen onu hayatimdan cikarirdim ama askerde diye vicdan yaptim konustum yalniz birakmadim karsiligi bu mu dedigin gibiyse kendimi kullanilmis hissedicem askerlik bitene kadarmiydi sevgisi . Kalbimi sokup atmak istiyorum yine ilk ayrildigimiz zamanlara dönmek istemiyorum . Benim gozum kapali guvendigim adam nasil bi anda baska birne donusuyo taniyamiyorum Allah evliyken aldatilanlara sabir versin cok cok zor biseymisYazdiklarinin her satirinda kendi yasadiklarimi gördüm. Benimkinin tek farki hediye konusunda bonkördu.
Bu kisinin seni sevdiği falan yok. Askerdeyken bosluga düştüğü icin ve bi geçmişiniz oldugu icin sana sarmis. Aynısını ben de yasadim. Bu kdr benzerlik olamaz ama ayni gerçekten. Askerden gelecek diyorsun ve su an seni tamamen hayatindan cikariyor. Seninle isi bitti. Seni seven insan seni ikna eder terk etmez. Mesajla sevgi kanitlanmaz bunu herkes yapar.
Sendeki de sevgi degil alışkanlık. Bir anlik.bosluk. Zamanla gececek. Sana tek tavsiyem geri donme ve dönerse kabul etme demek olur. Daha cok üzülürsün. Kendine yeni bir yol cizmelisin.
Benim buna benzeyen sevgilim aradan 3 sene gecmesine ragmen cikti yanima geldi yalvardi sans istedi. İnanmadim kendisine ama beni inandiracagini söyledi. Memleketine döndü daha ilk andan yalanlar.soylemeye basladi. Yani tecrubeyle sabit. Bu olaylarin sonu gelmez. Asla ama asla umutsuz olma. Hayat kisa ve guzel tadini cikar. Karşına cok daha iyi birisi çıkacak umudunu yitirme. Kimse senden onemli degil boyle dusunerek yasa hayati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?