- 9 Temmuz 2012
- 116
- 103
- 27
-
- Konu Sahibi fataldanger
Benim istediğim bu değil. Benim istediğim; sevdiğim, istediğim tene temas edebilmek. O heyecansaglam titresimli bir seks oyuncagi alin ve klitorisin alt kismina hafif bastirarak tatmin olmaya calisin bir sure sonra orgazm olursun vajinal orgazmdan daha iyidir ve bekaretini kaybetmezsin sadece orgazm yasarsin kasilma gerceklesir
Hata etmissin hayat kisa degmez bi kiza.derim ama hayain hertarafi var ailen esin var dostun var tum bunlarin arkdasinda sen varsin bikere hayati taniyacak kadar sosyal olmalisin kim kotu niyetli kim iyidir bire kere erkek tanir olacak erkekleri her aşamasında taniyan biri olmalisin yok ben bodoslama dalacam bekarlik canima tak etti diyorsan ista gulum yande keten helva biraz sosyal arkdas edin gwz dolas yada begendigin varsa direk git ben seni beğeniyorum de arkasi gelir bide bakmissin hayat akmissin o eski asosyal kiz ucmus..hadi bakalim iyi haber bekleriz.Aslında tam aksine cinsellik yaşamak isteyeceğim çok kişi çıktı karşıma. Fakat isteklerimi bastırdım, kendimi durdurdum.
Çok teşekkür ediyorum :)Hata etmissin hayat kisa degmez bi kiza.derim ama hayain hertarafi var ailen esin var dostun var tum bunlarin arkdasinda sen varsin bikere hayati taniyacak kadar sosyal olmalisin kim kotu niyetli kim iyidir bire kere erkek tanir olacak erkekleri her aşamasında taniyan biri olmalisin yok ben bodoslama dalacam bekarlik canima tak etti diyorsan ista gulum yande keten helva biraz sosyal arkdas edin gwz dolas yada begendigin varsa direk git ben seni beğeniyorum de arkasi gelir bide bakmissin hayat akmissin o eski asosyal kiz ucmus..hadi bakalim iyi haber bekleriz.
Kaç yaşındasınArkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?
31Kaç yaşındasın
Kaçırdın sayılmazsın. Bundan sonra güzel. Senin yaşında olup bakire olan kadınlar var. Karşına çıkacak erkek bakire olman hoşuna gider. Bence bakire kalmaya devam etmelisin.