Hata mı Ettim?

saglam titresimli bir seks oyuncagi alin ve klitorisin alt kismina hafif bastirarak tatmin olmaya calisin bir sure sonra orgazm olursun vajinal orgazmdan daha iyidir ve bekaretini kaybetmezsin sadece orgazm yasarsin kasilma gerceklesir

saglam titresimli bir seks oyuncagi alin ve klitorisin alt kismina hafif bastirarak tatmin olmaya calisin bir sure sonra orgazm olursun vajinal orgazmdan daha iyidir ve bekaretini kaybetmezsin sadece orgazm yasarsin kasilma gerceklesir
Benim istediğim bu değil. Benim istediğim; sevdiğim, istediğim tene temas edebilmek. O heyecan

Bence yaşayın. Ben 25 yaşındayım bu yaza kadar ne sevgilim olmuştu ne de öpüşmüştüm. Bu beni germeye başlamıştı. İstiyordum ama kendimi ailevi sorunlara çok kaptırmıştım. Bu yaz hem sevgili yaptım hem de bir şeyler yaşadım. Kısa oldu ama önemli değil. İçimde ki o zinciri kırmak için adım oldu. Bence ne yaşamak istiyorsanız yaşayın. Eğer ileri de sırf bakire olmadığınız için sizi istemeyecekse biri bence o kişi zaten size yeteri kadar sevmemiş demektir. Ben erkeklerde şunu gördüm; seviyorlarsa eğer her şeye okey diyorlar. O yüzden kendinizi kasmasan hayatı yaşayın. Ben kaybettiğim 25 yıl için üzgünüm ama bundan sonrası benim elimde ve kendime söz verdim telafi edeceğim. Bu yüzden bence sizde gerilmeyin. Yaşayın gitsin. Amannn ne olacak ya

Bende evlendiğimde yapacağım dedim evleneceğim insana sakladım zamanında ama evlenip boşandım 5 yıl önce ve şuan Sevdiğim bir adam var nişanlandık ve evleneceğiz Allah nasip ederse.... aynı yerde değiliz ama geçen yıl bana geldi kaldı ben onların yanına gittim kaldım onunla da yaşıyorum her istediğimi gerçi annem ve babam arkamdan ve yüzüme karşı yapmadıklarını bırakmadı bütün pis yakıştırmaları yaptılar bana.... takmıyorum desemde taktığım tek konu bekar erkek kuzenlerim aynı evde kaldıkları halde onlar erkek oldukları için hiç birşey olmuyorlar ama biz yapınca biz kadınmışız olmazmış sürekli hakaret küfür yiyorum aralıklı olarak ama kuzenlerim erkek oldukları için kabullenip evlerine alıyorlar ama beni kendi kızlarını ve sevdiğim insanı istemeye bile kabul etmediler en çok taktığım bu annem babam hariç akrabaların çoğu da bu şekilde düşünüyor çoğu insanla da görüşmüyorum.. bazı şeyleri toplum kabul etmeyebilir ama insanların kendi seçimidir bu dünya ya 1 defa geliyoruz o yüzden herkesle değil ama sevdiğimiz insanla bazı özel şeyleri yaşamak bence suç yada ayıp olmamalı....

Son düzenleme:
Bence o kişi karşınıza çıkmamış. Emin olun çıksaydı kim, nasıl, değerler, ilerisi, gelecek vs düşünemeden gerçekleşmiş şekilde bulurdunuz kendinizi. O yüzden acaba mı diye pişmanlık duymayın derim.

Ama bence bundan sonrası için gerçekten evlenmeyi göze aldığınız kişi ile mutlaka birliktelik yaşayın. Oda cinsel uyum olarak nasıl olduğunuzu görmüş olmak için. O kişiyle cinsel birliktelik yaşamadan evlenilmesini hiç doğru bulmuyorum. İş/aş kadar önemli bir konu ve evliliğin yüzde sekseni zaten cinsellikken bu konuda hiç tanımadan bilmeden evlenmek bence piyango oynamak gibi ne çıkacağı belirsiz.

Aslında tam aksine cinsellik yaşamak isteyeceğim çok kişi çıktı karşıma. Fakat isteklerimi bastırdım, kendimi durdurdum.
Hata etmissin hayat kisa degmez bi kiza.derim ama hayain hertarafi var ailen esin var dostun var tum bunlarin arkdasinda sen varsin bikere hayati taniyacak kadar sosyal olmalisin kim kotu niyetli kim iyidir bire kere erkek tanir olacak erkekleri her aşamasında taniyan biri olmalisin yok ben bodoslama dalacam bekarlik canima tak etti diyorsan ista gulum yande keten helva biraz sosyal arkdas edin gwz dolas yada begendigin varsa direk git ben seni beğeniyorum de arkasi gelir bide bakmissin hayat akmissin o eski asosyal kiz ucmus..hadi bakalim iyi haber bekleriz.

Çok teşekkür ediyorum :)

Kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…