Çok yalan. Çok yanlış. Benim birlikte olduğum o kadar düzgün Türk erkeği hayal ürünü müydü acaba??
Buna inanmak niye bu kadar zor anlamıyorum. Ateist, agnostik, deist, biraz aklı başında, geleneksel olmayan, beyni çalışan, eğitimli bir erkek böyle bir şeyi takmaz. Niye taksın yahu?? Hatta bakire olanı tuhaf karşılar. Belli bir yaşa kadar bakire olduğu, yani hiç tecrübesi olmadığı için reddedilen bir kadın tanıyorum mesela. Sorunlu ya da geleneksel kafalı olduğunu düşündürtüyor çünkü. Kimmiş o bohem yaşayan, entel ama bakirelik takıntısı olan erkek? Varsa eğer öyle gibi görünmeye çalışan, esasında geleneksel ya da dindar olan biridir olsa olsa.
İnadınız karşısında aklım oynadı vallahi. Küçük bir baloncuk içinde kalmışsınız ve farklı hayatlar olabileceğine inanmıyorsunuz niyeyse. Bu zihniyeti onaylayıp ona göre yaşasanız, evlenip çocuk yapsanız tamam da, belli ki siz de sevişmek istiyorsunuz. Arada kalmışsınız kafa olarak, ama en kötüsü de o baloncuk içinden dışarı çıkamamanız. Farklı düşünen erkekler olduğuna inanmamanız. Çevreniz çok kötü anladığım kadarıyla. Hep kötü erkekler karşınıza çıkmış. Gerçekten zeki, eğitimli, kültürlü bir erkek tanımamışsınız. Üzücü. Bunları da olumsuz anlamda eleştiri yapmak için yazmıyorum, gerçekten ciddi anlamda üzüldüm durumunuza.
İnternette okumayla, facebooktaki teyzelere sormakla olmuyor. Biraz insan içine karışın, farklı katmanlardan insanlar tanıyın. Kendi çevrenizin dışına çıkın. Eğitimli, kültürlü insanlarla kaynaşın.