- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
-
- Konu Sahibi fataldanger
Bence evetArkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?
Arkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?
"Belli bir yaştan sonra erkekler beni beğenmeyecek" düşüncesi pek doğru değil. Fakat en enerjik olunan 20li 30lu yaşları sevişmeden geçirmek de hata bence. Çünkü gerçekten çok güzel bir deneyim, cinsellik olmayan hayat eksiktir bana göre. Özellikle de sevdiğiniz bir insanla yaşıyorsanız çok güzel hissiyatlar ortaya çıkarabiliyor. Tabii aseksüel vs olabilirsiniz, tercih etmemişsinizdir ama istediğiniz halde yapmadıysanız bu kesinlikle bir hata.Arkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?
Arkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?
Buraya bu soruyu sormanız çok doğru değil kimi insan umursamaz yasar kimisi dini değerlere önem verir veyahut sadece evlenince eşiyle yapmak isterr. Size doğru gelen ne ve iciniz nasil rahat edecek onu cevaplayın önceArkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?
bu cevabını bizim vereceğimiz bi soru değil, bu soruyu kendine sormalısın. yapmak istiyorsan, içinden öyle geliyorsa yapmalısın. ama sanki bana biraz yapmak istiyorsunuz ve cesaret arıyorsunuz gibi geldi, eğer öyleyse yapın bence.Arkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?
Yurt dışında yaşamaya başladığımdan beri ben de böyle düşünmeye başladım. Bilmiyorum ortamlarda cinsellik konuşulunca bile ödüm patlıyor biri anlayacak daha önce bir şey yaşamadığımı diye. Çünkü hemen ezikmişsin gibi davranıyorlar oha nerdeyse 30sun nasılll yani nedennnnn diye. Gerçekten ben de düşünmeye başladım artık bir şeyleri yanlış mı yaptım doğru kişiyi zamanı beklemekle o zaman hiç gelmeyecek mi diyeArkadaşlar ben şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım. Yaşım da az değil, epey var. Sizce çok büyük bir mutluluğu ve zevki mi kaçırdım? Gençliğimde bol bol yapmalı mıydım? Belirli bir yaştan sonra erkekler beni zaten beğenmeyecek ve istemeyecek. Bekaretimle kalarak hata mı ettim?
Evet tahmininiz çok doğru, yapmak istiyorum. Fakat korkularım var. Biliyorsunuz Türk toplumunu... İleride sevdiğim biri karşıma çıkar da bakire olmadığımı öğrenince beni istemezse diye korkuyorum.bu cevabını bizim vereceğimiz bi soru değil, bu soruyu kendine sormalısın. yapmak istiyorsan, içinden öyle geliyorsa yapmalısın. ama sanki bana biraz yapmak istiyorsunuz ve cesaret arıyorsunuz gibi geldi, eğer öyleyse yapın bence.
Ben de öyle düşünmeye başladım.Yurt dışında yaşamaya başladığımdan beri ben de böyle düşünmeye başladım. Bilmiyorum ortamlarda cinsellik konuşulunca bile ödüm patlıyor biri anlayacak daha önce bir şey yaşamadığımı diye. Çünkü hemen ezikmişsin gibi davranıyorlar oha nerdeyse 30sun nasılll yani nedennnnn diye. Gerçekten ben de düşünmeye başladım artık bir şeyleri yanlış mı yaptım doğru kişiyi zamanı beklemekle o zaman hiç gelmeyecek mi diye
Ben istiyorum. Ama ilerisinden korkuyorum. Bakire olmadığım için benimle evlenilmezse diye.Buraya bu soruyu sormanız çok doğru değil kimi insan umursamaz yasar kimisi dini değerlere önem verir veyahut sadece evlenince eşiyle yapmak isterr. Size doğru gelen ne ve iciniz nasil rahat edecek onu cevaplayın önce
Hıh zaten bir de bu geri kafalı adamlarla uğraşmadığımız kaldıEvet tahmininiz çok doğru, yapmak istiyorum. Fakat korkularım var. Biliyorsunuz Türk toplumunu... İleride sevdiğim biri karşıma çıkar da bakire olmadığımı öğrenince beni istemezse diye korkuyorum.
Aslında tam aksine cinsellik yaşamak isteyeceğim çok kişi çıktı karşıma. Fakat isteklerimi bastırdım, kendimi durdurdum.Cinsellik yasamak isteyeceginiz biri çıkmamıs demek ki karşınıza her önüne gelenle sevismek mi daha iyi bence pişmanlık duyacak birsey yok
Çok istediğim halde yapmadım çoğu zaman. Yapmak isteyeceğim, çok da hoş erkekler çıkmıştı karşıma."Belli bir yaştan sonra erkekler beni beğenmeyecek" düşüncesi pek doğru değil. Fakat en enerjik olunan 20li 30lu yaşları sevişmeden geçirmek de hata bence. Çünkü gerçekten çok güzel bir deneyim, cinsellik olmayan hayat eksiktir bana göre. Özellikle de sevdiğiniz bir insanla yaşıyorsanız çok güzel hissiyatlar ortaya çıkarabiliyor. Tabii aseksüel vs olabilirsiniz, tercih etmemişsinizdir ama istediğiniz halde yapmadıysanız bu kesinlikle bir hata.
İstediğim gibi yaşamak istiyorum. O adam o an karşımda ve beni istiyor bunu görebiliyorum. Ben de istiyorum. Fakat hayır cesaret edemiyorum.İçinizden geldiği gibi yaşamayı deneseniz? Bunları düşünmezsiniz
Bakire olmadığınız için sizi istemeyecek kadar geri kafalı bir adamı hayatınıza sokmayın zaten.Evet tahmininiz çok doğru, yapmak istiyorum. Fakat korkularım var. Biliyorsunuz Türk toplumunu... İleride sevdiğim biri karşıma çıkar da bakire olmadığımı öğrenince beni istemezse diye korkuyorum.