- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.694
-
- Konu Sahibi fataldanger
6 kişiden evlenme teklifi aldım hepsiyle sevişmiştim. Kocamdan kabul ettirene kadar sanırım 17 kez evlenme teklifi aldım. Nasıl bir çevreniz var bilmiyorum, benim çevremde bakire olarak evlenen üç kadın arkadaşım falan vardır muhtemelen. Erkeklere bekaret önemli mi diye sorsam dalga geçerler.Bilemiyorum... Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum. Var mı gerçekten bekaret olayını sallamayan ve bakire olmayan bir kadınla paşa paşa evlenecek bir erkek? Çünkü internette, ekşi sözlükte vs çok araştırdım bu konuyu. En takmaz görünen, bohem yaşayan entel tiplerin bile aslında bu konuya takıldığı yazıyordu hep.
Var mı gerçekten öyle erkekler? Ben asosyal bir insanım. Bırakın bu eğitimli, kendini geliştirmiş düzgün erkekleri normal veya dar kafalı diye tabir edilen insanlarla dahi bir münasebetim yok. Sosyal çevresi olmayan asosyal bir insanım. Bir iki arkadaşım vardır. O yüzden insanları tanıma fırsatı bulamadım belki.Çok yalan. Çok yanlış. Benim birlikte olduğum o kadar düzgün Türk erkeği hayal ürünü müydü acaba??
Buna inanmak niye bu kadar zor anlamıyorum. Ateist, agnostik, deist, biraz aklı başında, geleneksel olmayan, beyni çalışan, eğitimli bir erkek böyle bir şeyi takmaz. Niye taksın yahu?? Hatta bakire olanı tuhaf karşılar. Belli bir yaşa kadar bakire olduğu, yani hiç tecrübesi olmadığı için reddedilen bir kadın tanıyorum mesela. Sorunlu ya da geleneksel kafalı olduğunu düşündürtüyor çünkü. Kimmiş o bohem yaşayan, entel ama bakirelik takıntısı olan erkek? Varsa eğer öyle gibi görünmeye çalışan, esasında geleneksel ya da dindar olan biridir olsa olsa.
İnadınız karşısında aklım oynadı vallahi. Küçük bir baloncuk içinde kalmışsınız ve farklı hayatlar olabileceğine inanmıyorsunuz niyeyse. Bu zihniyeti onaylayıp ona göre yaşasanız, evlenip çocuk yapsanız tamam da, belli ki siz de sevişmek istiyorsunuz. Arada kalmışsınız kafa olarak, ama en kötüsü de o baloncuk içinden dışarı çıkamamanız. Farklı düşünen erkekler olduğuna inanmamanız. Çevreniz çok kötü anladığım kadarıyla. Hep kötü erkekler karşınıza çıkmış. Gerçekten zeki, eğitimli, kültürlü bir erkek tanımamışsınız. Üzücü. Bunları da olumsuz anlamda eleştiri yapmak için yazmıyorum, gerçekten ciddi anlamda üzüldüm durumunuza.
İnternette okumayla, facebooktaki teyzelere sormakla olmuyor. Biraz insan içine karışın, farklı katmanlardan insanlar tanıyın. Kendi çevrenizin dışına çıkın. Eğitimli, kültürlü insanlarla kaynaşın.
Bu gerçek mi? Veya siz çok sosyetik bir cemiyet içerisinde mi yaşıyorsunuz? Evlenme teklifi aldığınız erkekler sizle seviştikten sonra mı teklif ettiler? Ve sonraki teklif edenler bakire olmadığınızı bilerek mi teklif ettiler?6 kişiden evlenme teklifi aldım hepsiyle sevişmiştim. Kocamdan kabul ettirene kadar sanırım 17 kez evlenme teklifi aldım. Nasıl bir çevreniz var bilmiyorum, benim çevremde bakire olarak evlenen üç kadın arkadaşım falan vardır muhtemelen. Erkeklere bekaret önemli mi diye sorsam dalga geçerler.
Yooo sıradan memur çocuğuyum ayolBu gerçek mi? Veya siz çok sosyetik bir cemiyet içerisinde mi yaşıyorsunuz? Evlenme teklifi aldığınız erkekler sizle seviştikten sonra mı teklif ettiler? Ve sonraki teklif edenler bakire olmadığınızı bilerek mi teklif ettiler?
Sosyetiklikle ne alakası var? Eğitim, kültür seviyesiyle ilgili. Köyde doğmuş, büyümüş, ama kendini çok iyi yetiştirmiş, çok açık görüşlü insanlar da tanıdım.Bu gerçek mi? Veya siz çok sosyetik bir cemiyet içerisinde mi yaşıyorsunuz? Evlenme teklifi aldığınız erkekler sizle seviştikten sonra mı teklif ettiler? Ve sonraki teklif edenler bakire olmadığınızı bilerek mi teklif ettiler?
Ay ne bakirelikmiş ya! Benim şu anki erkek arkadaşım eski sevişmelerimi bile sormuştur ve anlatmışızdır karşılıklı. Gülüşmüşüzdür. Hiç kıskançlık bile olmadı öyle.Bu gerçek mi? Veya siz çok sosyetik bir cemiyet içerisinde mi yaşıyorsunuz? Evlenme teklifi aldığınız erkekler sizle seviştikten sonra mı teklif ettiler? Ve sonraki teklif edenler bakire olmadığınızı bilerek mi teklif ettiler?
Bende bakire değilim ve gayette evlendim. Sosyetik cemiyet ile alakası kesinlikle yok.Bu gerçek mi? Veya siz çok sosyetik bir cemiyet içerisinde mi yaşıyorsunuz? Evlenme teklifi aldığınız erkekler sizle seviştikten sonra mı teklif ettiler? Ve sonraki teklif edenler bakire olmadığınızı bilerek mi teklif ettiler?
Daha önce hiç kimseye bekareti önemsiz gören insanlar olabileceğini bu kadar delicesine anlatmaya çalışmamıştın değil miAy ne bakirelikmiş ya! Benim şu anki erkek arkadaşım eski sevişmelerimi bile sormuştur ve anlatmışızdır karşılıklı. Gülüşmüşüzdür. Hiç kıskançlık bile olmadı öyle.
Hala bakire olmadığınızı bilerek mi teklif ettiler diyorsunuz. Kimsenin umurunda değil ki???? Çatur çutur sevişip bir yandan da seviyoruz, aşık oluyoruz. Kimsenin umurunda değil böyle şeyler. **** bir zar parçası. Nolmuş yani daha önce başkasının penisi girmişse?? Erkeğe diyor muyuz, senin penisin daha önce bir vajinaya girdi, büzüştü, eskidi diye???
Ataerkil toplumun kadınları tahakküm altına almak, mal olarak kullanabilmek için uydurduğu saçma sapan bir kavramı gündeme getirip durmayın artık ya. İki kadeh şarap da içtim zaten, sinirlerim tepeme çıkıyor böyle şeyler okuyunca. Yarın ölüp gideceğiz, kimin **ki kimin neresine girmiş muhabbeti yapıyorsunuz. Millet Mars'a gidiyor. Ay yeter valla.
Bulaşıcı hastalık riski her zaman var, evli insanlarda bile var hatta hiç cinsel hayatı olmayanlar için bile var. Bulaşıcı hastalık riski var diye kimse kimseyle sevişmesin mi? Kuruyup kalalım mı hep birlikte? E nasıl üreyecez? Toplum sağlığı ne alaka ayrıca?Bulaşıcı hastalık riskini lütfen göz ardı etmeyin. Korunma bile engel değil bazı bulaşıcı hastalıklara. Bence hiç bir inancı değeri olmayan biri bile bu hastalık konusunda dikkatli olmalı. Rahim ağzı kanseri ne kadar giden sonuçları var. Bence korkunç. Bu insanlar nasıl böyle şuursuz toplum sağlığıni hiçe sayarak( kendilerini geçtim) yaşıyorlar.
Evet.Daha önce hiç kimseye bekareti önemsiz gören insanlar olabileceğini bu kadar delicesine anlatmaya çalışmamıştın değil mi
Kaynak internet ve ekşi sözlük olursa zaten ne beklersiniz. Ya kadın erkek ilişkisi hakkında bir şey bilmeyen mastürbasyon bağımlısı erkekler yazıyor. Ya da ana babasından çevreden ne duyduysa aklını kullanmadan öyle yaşamayı doğru sanan moron beyinliler. Türkiyenin aptal oranını az biraz biliyoruz. Tabii ki bakireliğe takanlar var ama bunlar bizim evlenmek şöyle dursun aksine konuşmayı bile tercih etmememiz gereken cinsten kişiler. Buna takan bir insanın zeki ya da kadınları alt seviye görmeyen biri olduğuna inanmak zor.Bilemiyorum... Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum. Var mı gerçekten bekaret olayını sallamayan ve bakire olmayan bir kadınla paşa paşa evlenecek bir erkek? Çünkü internette, ekşi sözlükte vs çok araştırdım bu konuyu. En takmaz görünen, bohem yaşayan entel tiplerin bile aslında bu konuya takıldığı yazıyordu hep.
sorduğun soru bana çok tuhaf geldi. ilişkiler buna göre yaşanmıyor ki. tanışıyorsun, çekim olursa hisler karşılıklıysa sevgili oluyorsun. karşılıklı istek varsa birlikte oluyorsun. bu sıralama değişebilir yani sevgili olmadan sevişenler de var sonra sevgili olup evliliği konuşabiliyorlar. bu saydıklarımın arasında cinsellik yaşamayanlar da olabilir o da anormal değil ki. hanım kızımız evlenmeden olmaz derse, adam da sorun etmezse evlendikten sonra birlikte olurlar yani. yani neden bu gerçek mi diye soruyorsun ki? fanusta mı yaşıyorsun anlamadım.Bu gerçek mi? Veya siz çok sosyetik bir cemiyet içerisinde mi yaşıyorsunuz? Evlenme teklifi aldığınız erkekler sizle seviştikten sonra mı teklif ettiler? Ve sonraki teklif edenler bakire olmadığınızı bilerek mi teklif ettiler?
Sanki cinsellik bana yüzmeyi bilmeden atlanan bir havuzmuş gibi tehlikeli görünüyor. Benim bu konuda yardıma ihtiyacım var aslında. Ne yapacağımı, nasıl yaşayacağımı şaşırmış durumdayım. Kadın arkadaşlarım olarak fikirlerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendi başıma aşamıyorum.sorduğun soru bana çok tuhaf geldi. ilişkiler buna göre yaşanmıyor ki. tanışıyorsun, çekim olursa hisler karşılıklıysa sevgili oluyorsun. karşılıklı istek varsa birlikte oluyorsun. bu sıralama değişebilir yani sevgili olmadan sevişenler de var sonra sevgili olup evliliği konuşabiliyorlar. bu saydıklarımın arasında cinsellik yaşamayanlar da olabilir o da anormal değil ki. hanım kızımız evlenmeden olmaz derse, adam da sorun etmezse evlendikten sonra birlikte olurlar yani. yani neden bu gerçek mi diye soruyorsun ki? fanusta mı yaşıyorsun anlamadım.
benim kendi tercihlerime ve düşünceme göre:
-çekim hissetmediğim insanla yatağa girmiyorum, giremiyorum içimden gelmeli, sahiden istemeliyim. sevişmiş olmak için sevişemem.
-cinsellik yaşamak sevgililiğin doğasında var bana göre. yatağıma girmeyen adamla nereye kadar devam edebilirim? ben sevişmiyorsam onu arzulamıyorum demektir ve arzulamadığım insanla ilişkimin devam etmesinin anlamı yok.
-cinsellik yaşamadığım insanla evlenmeyi hayal bile edemiyorum, bu bana korkunç geliyor.
Girsen alışırsın aslındaSanki cinsellik bana yüzmeyi bilmeden atlanan bir havuzmuş gibi tehlikeli görünüyor. Benim bu konuda yardıma ihtiyacım var aslında. Ne yapacağımı, nasıl yaşayacağımı şaşırmış durumdayım. Kadın arkadaşlarım olarak fikirlerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendi başıma aşamıyorum.
16 kez evlenme teklifini kabul etmeyeceğiniz biriyle neden evlendiniz ki?6 kişiden evlenme teklifi aldım hepsiyle sevişmiştim. Kocamdan kabul ettirene kadar sanırım 17 kez evlenme teklifi aldım. Nasıl bir çevreniz var bilmiyorum, benim çevremde bakire olarak evlenen üç kadın arkadaşım falan vardır muhtemelen. Erkeklere bekaret önemli mi diye sorsam dalga geçerler.
Çok ısrar etti kıyamadım16 kez evlenme teklifini kabul etmeyeceğiniz biriyle neden evlendiniz ki?
Ben yazsam bunu linçlenirdim valla.açık seçik yazışsın diye.gerçi sana da eksi veren olmuş.Ay ne bakirelikmiş ya! Benim şu anki erkek arkadaşım eski sevişmelerimi bile sormuştur ve anlatmışızdır karşılıklı. Gülüşmüşüzdür. Hiç kıskançlık bile olmadı öyle.
Hala bakire olmadığınızı bilerek mi teklif ettiler diyorsunuz. Kimsenin umurunda değil ki???? Çatur çutur sevişip bir yandan da seviyoruz, aşık oluyoruz. Kimsenin umurunda değil böyle şeyler. **** bir zar parçası. Nolmuş yani daha önce başkasının penisi girmişse?? Erkeğe diyor muyuz, senin penisin daha önce bir vajinaya girdi, büzüştü, eskidi diye???
Ataerkil toplumun kadınları tahakküm altına almak, mal olarak kullanabilmek için uydurduğu saçma sapan bir kavramı gündeme getirip durmayın artık ya. İki kadeh şarap da içtim zaten, sinirlerim tepeme çıkıyor böyle şeyler okuyunca. Yarın ölüp gideceğiz, kimin **ki kimin neresine girmiş muhabbeti yapıyorsunuz. Millet Mars'a gidiyor. Ay yeter valla.