Hata mı Ettim?

Bende şu an bu hissi tekrar yaşamak istiyorum. İstesem yapabilir miyim evet yapabilirim ama güvenmediğim, tanımadığım kişilerle yaşarsam tedirgin olacağımı çok iyi biliyorum. Evet cinsellik keyifli ama yanlış kişiyle yaşandığında zevk mevk kalmıyor. Cinselliği çok sevmeme rağmen isteksizlik ve beceriksizlikle bile suçlandım. Elim ve hayallerimin verdiği zevki hiçbir erkek veremedi o ayrı. Bakirelik cahil turnusolu oldu benim için. Bunu çok samimi söylüyorum evlenmeden önce skor tahtası gibi ilişki yaşamış bir erkek eğer benim bakire olmamamı sorun ediyorsa o adamla bir hayatı paylaşmak ve onu baba yapmak istemem.

Bende 27 yaşıma kadar bekledim ama tamamen gerçekten istediğim kişiyle yapmak için. Şu an ki erkek arkadaşımla artık istiyorum yapmak. Yakınlaştık yakın zamanda. Artık birlikteliğe de sıcak bakıyoruz ve deneyimleyeceğiz. Nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın korkmadan birilerine hesap vermek zorunda hissetmeden. 70-80 yaşına geldiğinizde isteyipte yapamadıklarınız için pişmanlık duymak emin olun üzücü. İşim gereği çok şahit oluyorum.

Bende 27 yaşıma kadar bekledim ama tamamen gerçekten istediğim kişiyle yapmak için. Şu an ki erkek arkadaşımla artık istiyorum yapmak. Yakınlaştık yakın zamanda. Artık birlikteliğe de sıcak bakıyoruz ve deneyimleyeceğiz. Nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın korkmadan birilerine hesap vermek zorunda hissetmeden. 70-80 yaşına geldiğinizde isteyipte yapamadıklarınız için pişmanlık duymak emin olun üzücü. İşim gereği çok şahit oluyorum.
Cinsellik yaşamak için çok bekleyip de bundan pişman olan çok insan var mı?

Cinsellik yaşamak için çok bekleyip de bundan pişman olan çok insan var mı?
Bu bence tamamen kişisel bir şey. Çünkü kimisi dini sebeplerden kimisi duygusal sebeplerden beklemeyi tercih ediyor. Eğer beklemek için bir sebebiniz yoksa size pişmanlık yaşatacak bence beklemeyin doğru kişiyi bulduğunuzu hissettiğinizde yaşayın. Bu biraz sizin tercihleriniz beklentinizle alakalı.
Ben tamamen doğru kişiyi beklemek istedim mesela ve artık eminim ondan. Yakın zamanda da deneyimleyeceğim bakalım çok heyecanlıyım :KK70:

Bu bence tamamen kişisel bir şey. Çünkü kimisi dini sebeplerden kimisi duygusal sebeplerden beklemeyi tercih ediyor. Eğer beklemek için bir sebebiniz yoksa size pişmanlık yaşatacak bence beklemeyin doğru kişiyi bulduğunuzu hissettiğinizde yaşayın. Bu biraz sizin tercihleriniz beklentinizle alakalı.
Ben tamamen doğru kişiyi beklemek istedim mesela ve artık eminim ondan. Yakın zamanda da deneyimleyeceğim bakalım çok heyecanlıyım :KK70:
Yaşayacağım ilk aşk ilişkisinde yani romantik ilişkide deneyimlemeye karar verdim ben de artık sanırım. Üstelik yaşım da sizden büyük.

Bi kuaförüm vardı, abla 50 yaşındaydı o zaman. Kendi salonu vardı, hem kendisi hem enerjisi çok güzeldi. Gururla bakire olduğunu söyledi, demek ki o bundan mutlu diye düşündüm. Oysa ki içten içe üzüldüm ben onun adına. İnsanların kendi kararı. Ben 50 yaşında bakire olmak istemezdim ama o öyle değil.
Hangi yaşa kadar bekleyeceğinize, ya da hiçbir zaman yapmayacağınıza, güvendiğim biriyle mi, yapmak istediğim biriyle mi, sonucunda mutlu mu olurum, mutsuz mu olurum diye siz düşünüp karar vermelisiniz.

Tüm türkiyedeki erkekler geri kafalıysa diye düşünüp kendini üzüyorsun. Sen bir karar vereceksin. İstediğin senin hayatını kısıtlayan, yobaz bir erkek mi yoksa sana saygı duyan bir adam mı? Bir evliliktir gidiyor. O işler 16yy da kaldı. Kadınların işi yoktu evlenmek zorundaydılar. Siz gelmişsiniz kaç yaşınıza birileriyle evlenemediniz diye incileriniz mi döküldü. Aç mı kaldınız açıkta mı kaldınız ya da bakiresiniz diye erkekler kuyruğa mı girdi?

Evlenip de yobazlara hizmetçilik yapmak istemek de eski bir düşünce yapısıdır. İnsanlar artık evlenmek zorunda değil. Evlenenler boşanabilir. İsteyen gider bakire kız ister, isteyen mavi gözlü isteyen şişman. Herkesin seçimi farklıdır. Siz karşıdaki erkekten ne bekliyorsunuz? Bakireliğe takan birinden bence çok bir şey beklenmez.

Bir tane hayatınız var. O ne der, annem ne der, erkekler ne der diye diye yiyip bitiriyorsunuz haberiniz yok. İnsan yaşadıklarını bir şekilde unutur da yaşamadıkları içinde ukte kalır. Kim ne derse desin diyebildiğiniz zaman sizin gibi karşıdakine yaşama, cinselliğini tatma özgürlüğünü veren insanlarla karşılaşacaksınız.

Dağ ayıları ya da toplum normlarından sıyrılamamış sözde adamlarla değil.

Tüm türkiyedeki erkekler geri kafalıysa diye düşünüp kendini üzüyorsun. Sen bir karar vereceksin. İstediğin senin hayatını kısıtlayan, yobaz bir erkek mi yoksa sana saygı duyan bir adam mı? Bir evliliktir gidiyor. O işler 16yy da kaldı. Kadınların işi yoktu evlenmek zorundaydılar. Siz gelmişsiniz kaç yaşınıza birileriyle evlenemediniz diye incileriniz mi döküldü. Aç mı kaldınız açıkta mı kaldınız ya da bakiresiniz diye erkekler kuyruğa mı girdi?

Evlenip de yobazlara hizmetçilik yapmak istemek de eski bir düşünce yapısıdır. İnsanlar artık evlenmek zorunda değil. Evlenenler boşanabilir. İsteyen gider bakire kız ister, isteyen mavi gözlü isteyen şişman. Herkesin seçimi farklıdır. Siz karşıdaki erkekten ne bekliyorsunuz? Bakireliğe takan birinden bence çok bir şey beklenmez.

Bir tane hayatınız var. O ne der, annem ne der, erkekler ne der diye diye yiyip bitiriyorsunuz haberiniz yok. İnsan yaşadıklarını bir şekilde unutur da yaşamadıkları içinde ukte kalır. Kim ne derse desin diyebildiğiniz zaman sizin gibi karşıdakine yaşama, cinselliğini tatma özgürlüğünü veren insanlarla karşılaşacaksınız.

Dağ ayıları ya da toplum normlarından sıyrılamamış sözde adamlarla değil.
Bilemiyorum... Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum. Var mı gerçekten bekaret olayını sallamayan ve bakire olmayan bir kadınla paşa paşa evlenecek bir erkek? Çünkü internette, ekşi sözlükte vs çok araştırdım bu konuyu. En takmaz görünen, bohem yaşayan entel tiplerin bile aslında bu konuya takıldığı yazıyordu hep.

Bilemiyorum... Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum. Var mı gerçekten bekaret olayını sallamayan ve bakire olmayan bir kadınla paşa paşa evlenecek bir erkek? Çünkü internette, ekşi sözlükte vs çok araştırdım bu konuyu. En takmaz görünen, bohem yaşayan entel tiplerin bile aslında bu konuya takıldığı yazıyordu hep.
Çok yalan. Çok yanlış. Benim birlikte olduğum o kadar düzgün Türk erkeği hayal ürünü müydü acaba??

Buna inanmak niye bu kadar zor anlamıyorum. Ateist, agnostik, deist, biraz aklı başında, geleneksel olmayan, beyni çalışan, eğitimli bir erkek böyle bir şeyi takmaz. Niye taksın yahu?? Hatta bakire olanı tuhaf karşılar. Belli bir yaşa kadar bakire olduğu, yani hiç tecrübesi olmadığı için reddedilen bir kadın tanıyorum mesela. Sorunlu ya da geleneksel kafalı olduğunu düşündürtüyor çünkü. Kimmiş o bohem yaşayan, entel ama bakirelik takıntısı olan erkek? Varsa eğer öyle gibi görünmeye çalışan, esasında geleneksel ya da dindar olan biridir olsa olsa.

İnadınız karşısında aklım oynadı vallahi. Küçük bir baloncuk içinde kalmışsınız ve farklı hayatlar olabileceğine inanmıyorsunuz niyeyse. Bu zihniyeti onaylayıp ona göre yaşasanız, evlenip çocuk yapsanız tamam da, belli ki siz de sevişmek istiyorsunuz. Arada kalmışsınız kafa olarak, ama en kötüsü de o baloncuk içinden dışarı çıkamamanız. Farklı düşünen erkekler olduğuna inanmamanız. Çevreniz çok kötü anladığım kadarıyla. Hep kötü erkekler karşınıza çıkmış. Gerçekten zeki, eğitimli, kültürlü bir erkek tanımamışsınız. Üzücü. Bunları da olumsuz anlamda eleştiri yapmak için yazmıyorum, gerçekten ciddi anlamda üzüldüm durumunuza.

İnternette okumayla, facebooktaki teyzelere sormakla olmuyor. Biraz insan içine karışın, farklı katmanlardan insanlar tanıyın. Kendi çevrenizin dışına çıkın. Eğitimli, kültürlü insanlarla kaynaşın.

Son düzenleme:
X