- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
- Konu Sahibi fataldanger
Ya ülkemizde yaşayan adamların hepsi geri kafalıysa?Bakire olmadığınız için sizi istemeyecek kadar geri kafalı bir adamı hayatınıza sokmayın zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ülkemizde yaşayan adamların hepsi geri kafalıysa?Bakire olmadığınız için sizi istemeyecek kadar geri kafalı bir adamı hayatınıza sokmayın zaten.
Değiller. Hayatıma bir sürü erkek girdi (5 tane erkek arkadaş, 30 civarı flört) hiçbiri öyle değildi. Bir tanesi bile. Çevrenizle alakalı.Ya ülkemizde yaşayan adamların hepsi geri kafalıysa?
Peki evli misiniz ve eğer evliyseniz bakire olarak mı evlendiniz?Değiller. Hayatıma bir sürü erkek girdi (5 tane erkek arkadaş, 30 civarı flört) hiçbiri öyle değildi. Bir tanesi bile. Çevrenizle alakalı.
Hayır evli değilim. Erkek arkadaşıma birlikte yaşıyorum.Peki evli misiniz ve eğer evliyseniz bakire olarak mı evlendiniz?
Derken yaşlandı ve öldüCinsellikte bence fizikselden çok psikolojik taraf daha ağır basıyor.
Bir insan kendini hazır hissetmeden cinselliğe başlamamalı bence
Özel olmayacaksa nasıl korunuyorsunuz? Bizde erkek arkadaşımla birliktelik düşünüyoruz ama ben özellikle korunma işinin içinden çıkamıyorum en doğrusunu sağlıklısını ve garantisini bulmaya çalışıyorumHayır evli değilim. Erkek arkadaşıma birlikte yaşıyorum.
Cinsellik yaşamak için çok bekleyip de bundan pişman olan çok insan var mı?Bende 27 yaşıma kadar bekledim ama tamamen gerçekten istediğim kişiyle yapmak için. Şu an ki erkek arkadaşımla artık istiyorum yapmak. Yakınlaştık yakın zamanda. Artık birlikteliğe de sıcak bakıyoruz ve deneyimleyeceğiz. Nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın korkmadan birilerine hesap vermek zorunda hissetmeden. 70-80 yaşına geldiğinizde isteyipte yapamadıklarınız için pişmanlık duymak emin olun üzücü. İşim gereği çok şahit oluyorum.
Bu bence tamamen kişisel bir şey. Çünkü kimisi dini sebeplerden kimisi duygusal sebeplerden beklemeyi tercih ediyor. Eğer beklemek için bir sebebiniz yoksa size pişmanlık yaşatacak bence beklemeyin doğru kişiyi bulduğunuzu hissettiğinizde yaşayın. Bu biraz sizin tercihleriniz beklentinizle alakalı.Cinsellik yaşamak için çok bekleyip de bundan pişman olan çok insan var mı?
Yaşayacağım ilk aşk ilişkisinde yani romantik ilişkide deneyimlemeye karar verdim ben de artık sanırım. Üstelik yaşım da sizden büyük.Bu bence tamamen kişisel bir şey. Çünkü kimisi dini sebeplerden kimisi duygusal sebeplerden beklemeyi tercih ediyor. Eğer beklemek için bir sebebiniz yoksa size pişmanlık yaşatacak bence beklemeyin doğru kişiyi bulduğunuzu hissettiğinizde yaşayın. Bu biraz sizin tercihleriniz beklentinizle alakalı.
Ben tamamen doğru kişiyi beklemek istedim mesela ve artık eminim ondan. Yakın zamanda da deneyimleyeceğim bakalım çok heyecanlıyım
Bilemiyorum... Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum. Var mı gerçekten bekaret olayını sallamayan ve bakire olmayan bir kadınla paşa paşa evlenecek bir erkek? Çünkü internette, ekşi sözlükte vs çok araştırdım bu konuyu. En takmaz görünen, bohem yaşayan entel tiplerin bile aslında bu konuya takıldığı yazıyordu hep.Tüm türkiyedeki erkekler geri kafalıysa diye düşünüp kendini üzüyorsun. Sen bir karar vereceksin. İstediğin senin hayatını kısıtlayan, yobaz bir erkek mi yoksa sana saygı duyan bir adam mı? Bir evliliktir gidiyor. O işler 16yy da kaldı. Kadınların işi yoktu evlenmek zorundaydılar. Siz gelmişsiniz kaç yaşınıza birileriyle evlenemediniz diye incileriniz mi döküldü. Aç mı kaldınız açıkta mı kaldınız ya da bakiresiniz diye erkekler kuyruğa mı girdi?
Evlenip de yobazlara hizmetçilik yapmak istemek de eski bir düşünce yapısıdır. İnsanlar artık evlenmek zorunda değil. Evlenenler boşanabilir. İsteyen gider bakire kız ister, isteyen mavi gözlü isteyen şişman. Herkesin seçimi farklıdır. Siz karşıdaki erkekten ne bekliyorsunuz? Bakireliğe takan birinden bence çok bir şey beklenmez.
Bir tane hayatınız var. O ne der, annem ne der, erkekler ne der diye diye yiyip bitiriyorsunuz haberiniz yok. İnsan yaşadıklarını bir şekilde unutur da yaşamadıkları içinde ukte kalır. Kim ne derse desin diyebildiğiniz zaman sizin gibi karşıdakine yaşama, cinselliğini tatma özgürlüğünü veren insanlarla karşılaşacaksınız.
Dağ ayıları ya da toplum normlarından sıyrılamamış sözde adamlarla değil.
Çok yalan. Çok yanlış. Benim birlikte olduğum o kadar düzgün Türk erkeği hayal ürünü müydü acaba??Bilemiyorum... Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum. Var mı gerçekten bekaret olayını sallamayan ve bakire olmayan bir kadınla paşa paşa evlenecek bir erkek? Çünkü internette, ekşi sözlükte vs çok araştırdım bu konuyu. En takmaz görünen, bohem yaşayan entel tiplerin bile aslında bu konuya takıldığı yazıyordu hep.