• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastayim ben hastaligim esime olan saplantim

Saolun yaa cok teskur!
Bende yaptigimin dogru olmadigini beni yordugunu degismek istdigimi belirttim kimse sevdigi birini bogup bunaltip kacirmsk istemez istemeyerek yapiyorum daha yapici yorumlara ihtiyacim oldugu icin yazdim..

Herkes değişmek ister fakat ne yapıyorsunuz bunun için? Bu bahsettiğiniz problem çok köklü bir problem. Ciddi bir terapi sürecine girerek, hayata bakış açınızda köklü değişimler yapmak zorundasınız. Tedavi oldum ama iyileşemedim diyorsunuz, ne kadar sürdü tedaviniz? Bir günde böyle olmadınız ki hemen düzelsin, burda 10 yıllık bir süreçten bahsediyoruz.

Daha ciddi rahatsizliklar atlattim cok zorlu surecler geride kaldi ama bu saplanti tuketti beni tedavi oluyum diyorum yok o bile olmuyo beynim oyle sartlanmis ki..dis dunyaya konjsulanlara kitliyorum kendimi duymuyorum onerileri hayir diyorum yani cok adim attim ama bi yol kat edemedim
Temel sorunum sevildigime ikna olamiyorum ne yapsa ne etse ufacik bi hareketi acaba beni sevmiyo ondan mi bunu dedi ondan mi boyle yapti diye hep bi gerginim
Simdi esasen yansitmak istemiyorum ama illaki yansiyidur bi ara yok ustune gittim bu alttim daralttim baktim adam uzaklasacak daha rahat davranmaya calisiyorum suan cok bunaltmiyorum ama huzursuzum
Benim esime duydugum duygu tam olarak SAPLANTI sevgi degilask degil tutku degilbaglilik degil bildigin saplanti
Mesela gecen hafta evi biyuyacagi icin ben cocuklari alip anneme gittim allahim orda bogulacaktim duramiyorum surekli cikip gidesim geliyo veya eve bi kac saat gec gelcek olsa evin icinde deli dana gibi bi oraya bi buraya kosusturuyorum bi aglama bi gerilme camda bekleme sinirlenme oluyor birinde yansitsam 3 unde icimde yasiyorum ama cok yipraniyorum
Annem 3 gunluk bi tatil yapicak sende gel dedi tabi ben sacmalama anne ben esimi birakamam keyf alamam dedim esim ne dese begenirsin istersen git sen bilirsin degisiklik olur o boyle deyince deli okuyorum niye benim olmamam onu rahatsiz etmicek niye ben sensiz duramam demiyi demekki benim kadar sevmiyo diyorum
gercekten o yokken 1 saat bi yere ciksam bi arkadasla otursam surekli o aklinda keyf almiyorum hep aksam olsun istiyorum sadece onla temas halindeyken huzurluyum surekli sevgisini sorguluyorum bi ikna olsam rahatlicam ama olamiyorum o ise ne guvenimi sarsti bu zamana kadar nede sevgisini esirgedi ama cok mic mic bi tip degil cok disa vurmuyor ve kendine yasam alani ayirmayi seviyor mesela bi gun hali saha ya gider bi hafta sanayide arkadaslariyla takilir ve banada sende arkasaslarinla gorus der karismaz arti bizede vakit ayirir gezdirir
Tedavi olun diceksiniz denedim ama basarili olamadim beynim kosullamis resmen hipnoz olmus gibiyim

Not : 10 yildir evliyim 2 cocuk var yas 29
İşte bunlar hep işsizlikten...
2 çocuğunuz varmış, madem bir şeye saplanacaksınız nasıl onları yetiştiririm olsun derdiniz.
Daha iyi eğitim nasıl sağlarım, daha sosyal olmaları için ne yapabilirim, vatana-millete hayırlı insan nasıl olurlar...

İşte bunlar hep işsizlikten...
2 çocuğunuz varmış, madem bir şeye saplanacaksınız nasıl onları yetiştiririm olsun derdiniz.
Daha iyi eğitim nasıl sağlarım, daha sosyal olmaları için ne yapabilirim, vatana-millete hayırlı insan nasıl olurlar...

yaa yapmayin Allah askina her sey is mi? Her sey para kazanmak mi? O cocugun sizin paranizdan cok, anne ilgisine ve sevgisine ihtiyaci var.
Konu sahibi arkadasim tedaviye devam edin, en iyi doktorlari bulun. Kendi kendinize de dur demeyi ogrenin.

yaa yapmayin Allah askina her sey is mi? Her sey para kazanmak mi? O cocugun sizin paranizdan cok, anne ilgisine ve sevgisine ihtiyaci var.
Konu sahibi arkadasim tedaviye devam edin, en iyi doktorlari bulun. Kendi kendinize de dur demeyi ogrenin.
Cocuklarin en öncelikle sağlıklı bi anneye ihtiyacları var

İşsizlikten kastım çalışmamak değil, emek vermemek.
Yoksa çalışan ama işsiz insanlar da var.
Ama evde oturup bütün gün adamı düşünürsen bu işsizlikten olur.
İster çalışma, ister okul, ister kendi çocuğunu yetiştirmek üzerine kendini yetiştirme ister kurs ne olduğu önemli değil. Yoğun insan, vakti olmayan insan bu kadar saplantılı hale gelemez.

Ya üyelerin konu açıp yazılanlara cevap vermeyip sadece azarlayıp gitmesini de anlayamıyorum gerçekten. Ben bağımlılık psikolojisi üzerine binlerce okuma yapmış bi insanım fakat bu sizin konunuza son yazışım artık çünkü bu tavırları iletişim kurmaya değer bulmuyorum doğrusu.

Ruhsal acidan sağlıklı olmasi icin de bi uğraş gerekiyor iste. Is veya baska bi sey. Yoksa yalnızlıktan kendine sarıyor insan.

ben de diyorum ki yalniz degil iste, evladi ya da evlatlari var. arastirsin dursun, cocuk psikolojisi uzerine kitaplar okusun, evladiyla oyun oynasin, gelisimiyle ilgilensin...
ama tum bunlardan once bir tedavi gorsun cunku hafif duzeyde bir sey gecirmiyor. tedavi gormeden sanmiyorum ki duzelebilsin.

Yanlış anlamayın ama ben eşinize acıdım.Tamam siz hastasiniz ama hiç haz etmem bole insanlardan yapisak ruhum daraltır insallah iyilesirsinz yoksa s izinle yaşamak çok sikintili

Şöyle düşünün o zaman , eğer böyle devam ederseniz eşinizi kaybedeceksiniz.çünkü çekilecek gibi değil.hele ki bir erkek açısından.
İyi sabır varmış eşinizde.
Şimdi onu kaybetmeyi mi göze alırsınız , yoksa düzelmeyi mi?
İnanarak tedavi olmalısınız.

Oh oh bi ben değilmişim kocasına düşkün :KK76:kedi yavrusu seven çocuk gibisin ,adamın ümüğünü sikiyon bacim:KK17:sevmek üstüne düşmek güzelde azcik dozu kaçırmamak lazım

10 senede aşamamanız gerçekten problem. siz de farkındasınız problem olduğunun. Eşinizin sevgisine güvenmiyorsunuz ya sevmese neden 10 yıldır sizle evli kalsın ki? Herkesin sevme biçimi farklı. Eğer ne bileyim çok ciddi bir servete sahip değilseniz yada bu tür bir çıkar sağlamıyorsa eşiniz neden sizle evlendi ve neden hala evliliğine devam ediyor? Belki bunu düşünmek rahatlatır sizi.

Denediginiz tedavi ne ? Bi kere doktora gitme ile tedaviyi denedim olmadı diyemezsiniz. Devamlı terapi almanız lazım sizin.

Ben hala nasıl bir ikna bekliyorsunuz anlamadım, resmen konudan kaçasım geldi 2 dakikada adam size 10 yıl dayanmış.. bence ne zaman şüphe duysanız bunu getirin aklınıza, şahane bir yöntem.. insanlar hamur gibidir konu sahibi, çok sıkarsan bir yerden çıkar illa ki..

Bazi yorumlar cok acimasiz burda icimi dokmek icin yazdigim iki kelimeyle kimse kimseyi yargilayzmaz
Bi kere bos degilim iki cocugum var ve okuldu derslerdi kursa gitur getirdi birlikte aktiviteydi hepsini yapiyorum ustume dusen vazifeleri yaptigim gibi ekstra seylerde yapiyirum cogu zaman yetisemiyirum bile..yani bis kalio adama sarma diye bisey yok bir senedir evdeyim ondan once surekli calisiyirdum
Benim soyle bisey
Gun icinde surekli aklima geliyo aramak istiyorum ama tutuyorum kendimi isime gucume odaklanmaya calisiyorum sonra ara ara niye aramadiki napti ne ettiki diye aklima geliyo sonra bi ariyo beni yeni cikiyomusuz gibi bi seviniyorum canlaniyorum ama 2 saat gecikse paniklrme gerilme evde vokta atma oluyo elimde olan bisey degil o evde olmasi gereken bi saatte olurda bi yerdeyse resmen kaybediyorum kendimi odaklanamiyorum hic biseye
Evdeyken erken yatmayi cok seven ben o yatmayinca gidip yatamiyorum icerde tek oturmasi benden sonra yatmasi bile huzirsuz ediyo beni
Doktora gittim 6 ay kadar ilac verdi takinti olustugunu dusundu (okb )fakat fiziksel daha onemli rahatsizlik icin kullandigim ilaclardan olayi doktorun verdiklerini kullanamadim ilaclar degisti ve bu seferde basa dondum

Yemin ediyorum kelimesi kelimesine beni anlatmişsiniz. Hatta sizin yazdimlariniza ek çokda kiskancim. Esimin telefon rehberinde tek bir bayan numarasi bulamazsiniz. Asla izin vermem. Gun icinde en az 10 kez konusuruz. Ve buna ragmen sevgisiyle tatmin olamiyorum. Hatta bi ara cidden kafayi yemistim. Şizofrenlik belirtileri gordum kendimde. Cunku hic bir belirti olmadan beni aldattigina inandirmistim kendimi. Oysa telefonu 7/24 elimde tum sosyal medya hesaplarinin sifresi bnde. Heryerde ikimizin fotosu vs vs vs. Bunlara ragmn kafayi yicek gibi oluyodum. En ufak biseyde kusuyordum ilgisizsin diye. Adam napicagini bilmiyordu artik

aslinda hosuma gitti ve aslinda tebrik etmek istedim esine bukadar baglu bir kadini:) ve özendim de keske bende bukadar bagli olsam keskeee...ama sizinki gercekten saplantiya dinusmus ..arkadaslarinizla otururkwn bile esiniz yaninizda yok diye mutsuz olmaniz hizursuz olmaniz mantikli gelmedi bana...bende saydiklarinin zerresi yok mesela:(

Back