Ben olsam polise haber veririm,1 haftadir kayip kocam,bulun nolur diye.
Polis bulur onu
Biraz da siz eglenirsiniz fena mi?
Bİ haber varmı o adamdan ne yaptınızŞuan sizlere bu yazıyı hastanede ki odamdan yazıyorum...herşey bu kadar mı üst üste gelir..
Ameliyat oldum sonra biraz ağrı yaşadım ve şuan bu ağrılar ve kan için hastanede yatırıyorum.eşim işe pazar günü evden işe diye çıktı işe gitmemiş..yakın arkadaşının İnstgram hikayesinde yabancı ülkeden gelen 1 kadın gördüm..deme ki eşim onların yanına gitti dedim.tabi açtı teli pazar günü nerdesin dedim işte olmadığını biliyorum bana boş boş konuşma dedi ve teli tamamen kapattı. Pazar gecesi diğer hattını aradım.açtı sesimi duydu kapattı ve engel attı...sonra yakın arkadaşının story lerde bir baktım ki yabancı ülkeden gelen 3 kadın ile antalyada tatile gitmişler. Eşim fotolarda yok.ama masalarda 5 servis var.eşim kelimesi nide mecburi yazdim burda iyi anlaşılın diye..Şuan eşim o bekar arkadaşı ve diper yabancı kızlarla antalyada herşeyi yapıyor bende hastanede yatıyorum ...
Aynen ben olsam bende giderim polise.Ben olsam polise haber veririm,1 haftadir kayip kocam,bulun nolur diye.
Polis bulur onu
Biraz da siz eglenirsiniz fena mi?
Adam sizi sevmiyor boşanmak istiyor ama siz sorun görmüyor musunuzKahve alışkanlığı vardı.bir iki kere gelmediği oldu..ama böyle habersiz bir anda kimliği bile ev de sen çık arkadaşınla bekar kadınlarla bas git...evlilikte sorun demiyelim de onun karekter ve huyları kendini bekar sanması
Tek anlayan sen olmuşsun..Adam karısının hastanede olduğunu bilmiyor ki..Çok tuhaf bir konu
Adam 1 haftadır yok
Kimlik evde
Karısı hastaneye yatıyor
Adamın telefonları kapalı
Konu sahibi engelli
Evet..planlıymış denek kiDurup dururken mi? Her şey iyi giderken whatsappdan engelledi tatile gitti öyle mi? Ne tuhaf şaşkınım
Allahımdan bulsun.dava açıldı zaten.olmayan parasını mi alcam.Güzel kardeşim okudum tabiki geçmiş olsun tez vakitte iyi ol..içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum kendini değersiz ve yalnız hissediyorsun eşin yüzünden.birde hastasın.
Ama herkesin verdiği fikre hemen karşı çıkıyorsun sana aldattığını kanıtla diyorlar uğraşama diyorsun sessiz sakin boşanacaksın belli ki..değermi diyoruz bizde adami süründür alsın ağzının payını ona da yok diyorsun.
Belki bıktın yoruldun bilemiyorum.
Ama böyle sessiz kalma adam ortada yok birşeyler yap. Normal değil o da sende
Sanane neden açtığım..cevap veriyorum benGider,yapar,eder,uğraşmam,seviyesine inmem vs vs.. konuyı ne diye açtın anlamadım? Ne verilen fikirlere ihtiyacın var nede 1 haftadır öldümü kaldımı diye merak etmediğin kocana! Varsayımlarla boşanıcakmışsın adamında senden haberi yok! Hikayede eksik çok ve anlamsız bir konu olmuş. Tek diyeceğim geçmiş olsun!
Cünkü dogru duzgun yazmıyosunuz kı anlayalım. Cımbızla laf almaya calısıyo ınsanlar sizden.Tek anlayan sen olmuşsun..
YokAilesinin haberi varmi ogullarinin ortada olmadigindan
Eşinize karşı da böyleyseniz diyecek bişeyim yokSanane neden açtığım..cevap veriyorum ben
Ne zaman açtınız davayıAllahımdan bulsun.dava açıldı zaten.olmayan parasını mi alcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?