İlkmi bu peki , yani sorunlu bir evliliğiniz vardı herhalde .
Ne iğrenç bir mahlukla evlisiniz ya, çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Adam nasıl cesaret etmiş buna ? Boşanma aşamasında mıydınız?
O zaman siz de kendisini bekar hale getirinKahve alışkanlığı vardı.bir iki kere gelmediği oldu..ama böyle habersiz bir anda kimliği bile ev de sen çık arkadaşınla bekar kadınlarla bas git...evlilikte sorun demiyelim de onun karekter ve huyları kendini bekar sanması
Amin...ama yapıyor. Beni 2 hattan whaataasptanÖyle bir şey yapıyorsa eğer şeyi kopsun da dikemesinler
İlk kez duydum bu kadarınıda , çok uç bişey . Ameliyatlı karını hastanede bırak engelle bilmem ne , başka kadınlarla alem yap . Yuh arkadaşya . Dönünce nasıl hesap sormayı düşünüyorsun .Kahve alışkanlığı vardı.bir iki kere gelmediği oldu..ama böyle habersiz bir anda kimliği bile ev de sen çık arkadaşınla bekar kadınlarla bas git...evlilikte sorun demiyelim de onun karekter ve huyları kendini bekar sanması
AnnemYaninda kimse var mı?
Yok öyle olcak..haberi bile yok..O bar bar kopuyor.Büyük konuşuyor gibi olacağım ama ben hastane yatıyorken arkadaşlarıyla tatile giden kocayı boşarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?