Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor hariç ulaşamaz bence. Ben devlet hastanesinde sivilce ilacı için kan vermiştim değerlerime bakılması için 2 ay sonra özel hastanede tekrar vermemek icin oradan bakma şansiniz yok mu diye sorunca yok demişti. İlaç geçmisimi de bana sormuştu. 7 yıl önceki kaydinizi öyle herkese göstermezler.Arkadaşlar sizce 2013 yılı kürtaj kayıtlarına nasıl ulaşabilirim? Arkadaşım benim adıma ulaşabilir mi sizce? E nabız 2014 yılına kadar kayıt gösteriyor
Devlet hasta kayıtlarını sır gibi saklamakla yükümlüdür. Yetkililer dışında kimsenin bu kayıtlara ulaşması mümkün değildir.
Ancak sağlık ocakları ve o yetkililer işgüzarlık yapabilir mi, yapar, hemde öyle güzel yapar ki.
Bence hınç almak gibi özellikle bekarların bu tip kayıtlarını inceliyorlar. Ve yanlışlık olmuş gibi aptala yatıp bir şekil duyuruyorlar.
canım hastanelerde olunan her operasyon kayda geçer. yani ilerde evleneceği adam eğer siciline falan bakarsa tabi ki de öğrenir bunu. ama zaten saklamak dürüstçe bir hareket olmazdı. bir hata yaptıysa arkasında durması gerekir diye düşünüyorum sonuçta hepimiz doğru ve yanlışlarımızla varız
Bana pek mantıklı gelmedi kimliğini vericeğine borç verseydin de diyebilir daha çok eşebilir konuyuTamamen katılıyorum size.. Fikriniz mantıklı.
Bence arkadaşınız kendisini olduğu gibi kabullencek birini bulsun. Yalan dolanla hayat geçmez bigün bi yerde illa ki çıkar o zaman önceden belki kabul edebileceği olayı sırf yalan söylediği için kabullenmeyebilir eşi.Ne kadar çok ihtimaller üzerinden kuruyosunuz? Karşısına çıkıcak adamın daha önceden sevgilsiyle bu olayın başından geçmediği ne malum? Erkekler böyle bi durumu söyler mi? Hiç sanmıyorum.
Söyleyince ne olucak ben sana baştan söyliyim çünkü aynı şeyi eski nişanlısında yaşadı. Adam önce bi afallıycak biraz düşünmek istiycek ve yapabilirim deyip berberliğe devam edicek. Ama bi süre sonra bu düşünce hep aklına gelicek hiç rahat vermiycek bu bildikleri ona. Bunu yüzüne vurmamak için çabalıycak ama acısını çok başka şeylerden çıkarıcak her hareketi içten içe ona batmaya başlıycak. Onunla tanışmadan önce ki bütün geçmişini silmesini istiycek en yakın arkadaşlarını bile. Kafasında ki düşünce ben bu kızı bu şekilde kabul edebildiysem o bunun karşılığında bana kul köle olmalı diye kesin bi yargı oluşucak. Hep ondan bekliycek ama karşısında ki bi beklentiye girmiycek.
Arkadaşım dürüst oldu ve bunları yaşadı tekrar bile bile olucakları dürüst olması mantıksızlık sadece.
Merhaba arkadaşlar bu soruyu bi arkadaşım için soruyorum. Kendisinin bu konuda endişeleri çok.
Benim yakın bi arkadaşım nişanlıyken hamile kaldı ve kürtaj olmak durumunda kaldı bi devlet hastanesinde nişanlısıyla hallettiler bu durumu. Bu olayla alakası olmayan sebeplerle yakın bi zamanda nişan atıldı.
Şimdi sorum şu; bu kürtaj durumu arkadaşımın hasta kaydında görünür mü? Mesela diyelim yarın öbürgün evlendi eşinin bu başından geçen olayı öğrenme imkanı var mı? ya da şu an annesinin, kardeşinin vs?
Ve ayrıca kürtajdan 1 hafta sonra falan sağlık ocağından arayıp kürtaj olmuşsunuz siz bekar değilmiydiniz ayşe hanım vs gibisinden bişeyler demişler bunun sebebi ne?