Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar.. ben de relaxmode dan iki pijama bir sabahlık aldım. pijama isimli fotodaki en soldaki modeli hastanede giyicem. pijama2 isimli fotodaki en sağdaki modelin kırık beyazını aldım mevlütte giyicem. sabahlık isimli fotodaki ortadaki kapşonlu sabahlığı aldım bi de.. sevgiler..:CüvCüv:
teşekkür ederim güsel yorumlarınız için arkadaşlar. Ben izmir bostanlı daki mağazasından aldım. üçüne 200 tl ödedim.
Sevgiler
Bunlar da benimkiler.
Ümraniyeden Marilyn diye bir mağazadan aldım. İç çamaşırı gecelik pijama satan bir mağaza bu. Ürünleri çok kalşiteli ve şu anda %70 e varan indirimle satılıyor.
Ben 2 tane pijama takımı aldım. Biri lohusa pijaması yani hamile pantolonu gibi beli ayarlanıyor ve üstündede emzirme için gizli delikleri var göğüs bölümünde.
Bir tane tek gecelik, birtanede gecelik sabahlık takım aldım.
Kaliteleri çok iyi ama.Fiyatlarda süperrrr
serayahsen bende pijama dünyasından bir kaç beğendiğim oldu ama site güvenilirmi bide bedenleri nasıl karar verebildin yazarsan sevinirm...
nupee byıldım inanılmaz bunlar tam bnm istedğim gibiler yaa nereden aldığını,fiyatlarını yazarmısın
NUPE gerçekten çok güzelmiş pijamaların güle güle kullan ama aldığın yerleri ve fiyatlarını yazarsan çok sevinirim.bugün biraz baktım ama hep agır kılasik seyler var söylersen aldığın yere bakarın bi de.
nupe bıraktın bzi pijama talipleri çoğalıyor hadi gel biran önce ben doğumdan sonra da gymek istiorum o yüsdn bunlar cok uygun ağır seylerde yasıma uygun deil tbiki hoş seler olsun istiyorum elbbette seninkilerde aynen öle hadi bekliorum valla