Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bakma imkanı olanlar için koma bakın derim
%40 indirim+ peşin ödemelerdede indirim var ben 70 tl'lik pijama takımını 40 tl.ye aldım
doğumdan sonra ilk gecelik giyiliyor,hastaneye pijama göturmenize bile gerek yok,iki tane gecelik yeterli bence,gecelik giymeyi normalde hiç sevmem ama mecbur gecelik giydim.sezaryandan sonra payağı kanama oluyor çunkü
Bana da öyle dedikleri için hiç gecelik giyme alışkanlığım olmamasına rağmen bi gecelik takımı almıştım. Ama doğumdan sonra pijamanın üstünü giyip altını giymemek daha rahat oldu. Çünkü zaten sonda, bandajlar vs bi sürü şey oluyo aşağıda.. Belden aşağısı da yorganla örtülü zaten.. Gerek yokmuş yani geceliğe.. Bi sürü de para vermiştim..doğumdan sonra ilk gecelik giyiliyor,hastaneye pijama göturmenize bile gerek yok,iki tane gecelik yeterli bence,gecelik giymeyi normalde hiç sevmem ama mecbur gecelik giydim.sezaryandan sonra payağı kanama oluyor çunkü
Canım ben doğumumu kışın ortasında yapmama rağmen terden mahvoldum. Doğumdan sonra acayip ötesi terleniyor..O yüzden benden sana tavsiye pamuklu ve alabildiğin kadar ince takımlar al.. Bi de önden açılıp açılmaması çok da farketmiyor... Günde 500kez emzirdiğin için bi süre sonra düğmeleri ilikleyip açmaktan gına geliyor ve pijamayı kaldırıp emzirmeye başlıyorsun..Arkdaşlar bende ankarada yaşıyorum..doğumumda kısmetse ağustosta olcak..o yüzden ben yazlık ince bişeyler alayım diyorum..banada fikir verirmisiniz.bi ara gezmiştim.önünde gizli açılabilen pijama takımları ve gecelikler vardı emzirmeyi rahat yapabilmek için.çok mantıklı geldi bana.ama tabi bunlar hep kışlık.yazın olacağı için bekliyorum yazlıkların çıkmasını..ankarada güzel kaliteli aynı zamanda yazlık ve indirimde olan yerler varmı acaba??