Yanlış anlaşılmışım ben diyorum ki her belirtiyi de kulak arkasına atmayalım. Kaygıya sürüklemek istemem ancak doktora görünmesinde bir sakınca yok sonuçta değil mi ? Lenfoma kısmını okumamıştım ben. Biraz okuyup sonrasında direkt sizin mesajınızı gördüm ve gerçekten çok sinirlendim çok genel ve üstten konuşup büyük laflar etmişsiniz. Bu dünyanın her türlü hali var ve biz de yaşadık dedim. Bahsettiğim yakınım da BABAM hanımefendi. Kendisine teşhiş konduğunda neler yaşadığımızı ben biliyorum ve hala da yaşıyoruz. Emin olun öncesinde birisi de bize dese ve hastaneye daha erken gitseydik daha mutlu olurduk.YAKININIZIN BAŞINA. Ben bildiğim bişeyi söyledim. Polemik yaratmaya çalışan sizsiniz. Herkeste farklı tepki gösterebilir buna bişey diyemem. Ama siz kaygı bozukluğu olan kişilerle bu şekilde konuşmaya devam ederseniz insanları daha da fazla kaygıya düşürmeye devam dersiniz. Hanımefendi Google da lenfomaya kadar gittim demiş siz gelmiş lenfoma atlatan birini anlatmışsınız. Belirti olmuyor falan diye insanları niye tedirgin ediyorsunuz. Bazen insanları yaşadıkları kaygı durumundan kurtarmak için rahatlatmak gerekir. Ayrıca doktorlar ne derse odur burdan belirti aranmaz tavsiye de edilmez.
Babanızda sırt ağrısı gibi şikayetler varmıydı tam olarak nasıl anladınız acaba cok geçmiş olsunYanlış anlaşılmışım ben diyorum ki her belirtiyi de kulak arkasına atmayalım. Kaygıya sürüklemek istemem ancak doktora görünmesinde bir sakınca yok sonuçta değil mi ? Lenfoma kısmını okumamıştım ben. Biraz okuyup sonrasında direkt sizin mesajınızı gördüm ve gerçekten çok sinirlendim çok genel ve üstten konuşup büyük laflar etmişsiniz. Bu dünyanın her türlü hali var ve biz de yaşadık dedim. Bahsettiğim yakınım da BABAM hanımefendi. Kendisine teşhiş konduğunda neler yaşadığımızı ben biliyorum ve hala da yaşıyoruz. Emin olun öncesinde birisi de bize dese ve hastaneye daha erken gitseydik daha mutlu olurduk.
Tedirgin etmek istemezdim ettiysem özür diliyorum sadece önerim bir kaç belirtiyi aynı anda görüyorsanız yapacağınız şey stres yapmak yerine hızlıca doktor randevusu alıp kontrol ettirmek olmalı. Sağlığımız ve huzurumuz her şeyden önemli ne stres yaparak huzurumuzu kaçıralım ne de umursamayarak sağlığımızdan olalım.
Üstten falan konuşma değil. İnsanın başına güzel bişey gelse ve bununla övünüyo, üstten konuşuyor dersiniz ama bu kötü bişey, yaşadıklarımızı aktarıyoruz ve basit bişey olmadığını anlatmaya çalışmıştım aslında. Benim amacım burada tedirgin olan insanları rahatlatmaktı. Çünkü bazı insanlar en küçük belirtide kendilerine teşhis koyuyorlar. Geçmiş olsun size deYanlış anlaşılmışım ben diyorum ki her belirtiyi de kulak arkasına atmayalım. Kaygıya sürüklemek istemem ancak doktora görünmesinde bir sakınca yok sonuçta değil mi ? Lenfoma kısmını okumamıştım ben. Biraz okuyup sonrasında direkt sizin mesajınızı gördüm ve gerçekten çok sinirlendim çok genel ve üstten konuşup büyük laflar etmişsiniz. Bu dünyanın her türlü hali var ve biz de yaşadık dedim. Bahsettiğim yakınım da BABAM hanımefendi. Kendisine teşhiş konduğunda neler yaşadığımızı ben biliyorum ve hala da yaşıyoruz. Emin olun öncesinde birisi de bize dese ve hastaneye daha erken gitseydik daha mutlu olurduk.
Tedirgin etmek istemezdim ettiysem özür diliyorum sadece önerim bir kaç belirtiyi aynı anda görüyorsanız yapacağınız şey stres yapmak yerine hızlıca doktor randevusu alıp kontrol ettirmek olmalı. Sağlığımız ve huzurumuz her şeyden önemli ne stres yaparak huzurumuzu kaçıralım ne de umursamayarak sağlığımızdan olalım.
Doktora gidiyorum tabiki ama bir sene içinde ne çok doktora gitmişimVücudunuzda bişey gördüğünüzde veya ağrı hissettiğinizde doktora gittiniz mi yoksa internetten mi baktınız?
Sürekli bir hastalık düşüncesi olduğumuz için bu mesajda bizi düşündürmeye kalp ritmimizi etkilememize yetiyor tabiki haklısınız. bunları düşündüğümüz için sürekli randevü alıp kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz. Düğünde olsak masa altında belirti bakıyoruz çünkü ağrıyı hissediyoruz psikolojik ya da değil ama iş onu hissettiğimiz anda başlıyor zaten ortamdan uzaklaşıyor kabugumuza çekiliyoruz kaplumbağa misali. Bütün değerleri iyi olup hâla ikna olamayanımız var. Ben buraya girince benim gibi hissedenler görünce beynim rahatlıyor. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar misali. Normal hayatımıza devam etmeye çalışıyorken beynimiz sürekli konuşuyor diyeceksiniz ki yardım alın zaten psikolojik olduğunu dusunsek yardım alırız keza ben gittim özele devlete bazı şeyler beyinde bitiyor. Beynin rahatlaması ile alakalı spor müzik her şey beynimizin sesini daha az duymak gibi bir şey. Benim gibi sessizce sorunlarını halletmeye çalışanlar için bu platform bir nimetÜzgünüm ama o iş öyle değil. Hodgkin lenfomayı vücudunda 5 yere dağılana kadar anlamayan tanıdığım var benim. Bazı kanserler ya da bazı durumlarda kanserler çok gizli sinsi ilerliyor anlayana kadar evre atlıyor. Büyük konuşmayın lütfen.
Allah yardımcınız olsun ben biraz daha basit düşünmüştüm bu kadar ciddi olduğunuzu fark etmeden konuşmuşum şu an silebiliyor olsam silerim mesajları. Sizi tedirgin ettiğim için özür diliyorum. Lütfen dikkat edin ve alabileceğiniz tüm yardımları almaya çalışın.Sürekli bir hastalık düşüncesi olduğumuz için bu mesajda bizi düşündürmeye kalp ritmimizi etkilememize yetiyor tabiki haklısınız. bunları düşündüğümüz için sürekli randevü alıp kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz. Düğünde olsak masa altında belirti bakıyoruz çünkü ağrıyı hissediyoruz psikolojik ya da değil ama iş onu hissettiğimiz anda başlıyor zaten ortamdan uzaklaşıyor kabugumuza çekiliyoruz kaplumbağa misali. Bütün değerleri iyi olup hâla ikna olamayanımız var. Ben buraya girince benim gibi hissedenler görünce beynim rahatlıyor. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar misali. Normal hayatımıza devam etmeye çalışıyorken beynimiz sürekli konuşuyor diyeceksiniz ki yardım alın zaten psikolojik olduğunu dusunsek yardım alırız keza ben gittim özele devlete bazı şeyler beyinde bitiyor. Beynin rahatlaması ile alakalı spor müzik her şey beynimizin sesini daha az duymak gibi bir şey. Benim gibi sessizce sorunlarını halletmeye çalışanlar için bu platform bir nimet
O zaman neden endişe ediyorsunuz? Doktor bişey yok diyorsa güvenin.Doktora gidiyorum tabiki ama bir sene içinde ne çok doktora gitmişim
Ah ne güzel anlattınız . Dediğiniz gibi düğüne gitsek masa altında misafirliğe gitsek birden ortamdan soyutlanıp elim telefonda kulağım vücudumda allahım yardım eylesin siz ne gibi ağırlar yaşıyorsunuz acabaSürekli bir hastalık düşüncesi olduğumuz için bu mesajda bizi düşündürmeye kalp ritmimizi etkilememize yetiyor tabiki haklısınız. bunları düşündüğümüz için sürekli randevü alıp kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz. Düğünde olsak masa altında belirti bakıyoruz çünkü ağrıyı hissediyoruz psikolojik ya da değil ama iş onu hissettiğimiz anda başlıyor zaten ortamdan uzaklaşıyor kabugumuza çekiliyoruz kaplumbağa misali. Bütün değerleri iyi olup hâla ikna olamayanımız var. Ben buraya girince benim gibi hissedenler görünce beynim rahatlıyor. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar misali. Normal hayatımıza devam etmeye çalışıyorken beynimiz sürekli konuşuyor diyeceksiniz ki yardım alın zaten psikolojik olduğunu dusunsek yardım alırız keza ben gittim özele devlete bazı şeyler beyinde bitiyor. Beynin rahatlaması ile alakalı spor müzik her şey beynimizin sesini daha az duymak gibi bir şey. Benim gibi sessizce sorunlarını halletmeye çalışanlar için bu platform bir nimet
Sırt agrisi sürekli yaşıyorum inanın yoruluyorum bazenAh ne güzel anlattınız . Dediğiniz gibi düğüne gitsek masa altında misafirliğe gitsek birden ortamdan soyutlanıp elim telefonda kulağım vücudumda allahım yardım eylesin siz ne gibi ağırlar yaşıyorsunuz acaba
Estağfurullah hepimiz düşüncelerimizi yazmaya hakkımız var. Bende suizan da bulunmak istemem. İnşallah Rabbım bilir her şeyi bunda da vardır bir hâyır iyi dilekleriniz için teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun ben biraz daha basit düşünmüştüm bu kadar ciddi olduğunuzu fark etmeden konuşmuşum şu an silebiliyor olsam silerim mesajları. Sizi tedirgin ettiğim için özür diliyorum. Lütfen dikkat edin ve alabileceğiniz tüm yardımları almaya çalışın.
Bende yaşıyorum böyle ince sızlama şeklinde girip çıkan farklı yerlerde oluyor zaman zaman sağda solda ortada bide yanma gibi oluyor anksiyetenden mi cok yoğunlaştığım için mi bilemiyorum şimdi de kulak önünde kıkırdaksı bi şey var ona taktım kafayıSırt agrisi sürekli yaşıyorum inanın yoruluyorum bazen