- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Amacınız ne bilmiyorum ama bu sitede hadsizlik moda oldu galiba. Önüne gelen hadsizlik yapmaya başladı..Tabii canim boylu poslu yakışıklı, fit, senden beş yaş da küçük bir bebe sonuçta.
Hayırdır? Canın mı sıkıldı?Tabii canim boylu poslu yakışıklı, fit, senden beş yaş da küçük bir bebe sonuçta.
Bibi abla eskiden de çok güzelmişsin yakışıyorsunuz maşallahEvet öyleydi dur foto atayımda gör. Şimdi çekilebilirsin hastalığının bu yazdığınla ilgisi nedir?
5 sene olmuş konu acilali doğum yapmıştır büyük ihtimalleEvden göndermezseniz eğer doğum yapınca daha beter olacak. Ayrıca annem istediği kadar arar sanane. Cevabınızı verin yoksa tepenize çıkarlar ki çıkmış gibiler.
Evet, 5 yaşlarında bir kızı var ama 2023’ten beri siteye giriş yapmadığından son gelişmeleri bilemiyoruz5 sene olmuş konu acilali doğum yapmıştır büyük ihtimalle
İnşallah huzuru ve sağlıkları yerindedirEvet, 5 yaşlarında bir kızı var ama 2023’ten beri siteye giriş yapmadığından son gelişmeleri bilemiyoruz
Evet öyleydi dur foto atayımda gör. Şimdi çekilebilirsin hastalığının bu yazdığınla ilgisi nedir?
BenBibi eşinin
yanındaki kadın kim ?
İnşallahİnşallah huzuru ve sağlıkları yerindedir
Ne bu değişim
Ne anlatmak istedin anlayamadımOksijensizsu kiz niye şaşırdın. Galiba anlatmak istediğim başkaca anlaşıldı. Türkçeye çevirmedim. Buda yanlış yazdım galiba
Kocam çok yakışıklı, aman kimse kapmasın diye elini mi tutuyorum yazmış? Yazarsa da yazar, sana ne? Eşiyle mutlu mu? Mutlu. Şu anda zaten cinlerim tepemde, metroda yanımda oturan öküzler beni deli etti. Sana saydırdıklarımı ve aşağılamalarımı hayal edemezsin.Tabii canim boylu poslu yakışıklı, fit, senden beş yaş da küçük bir bebe sonuçta.
O zamanda güzelmişsin ama gerçekten cok tatli sac rengin filan tam bayildim
TeşekkürlerO zamanda güzelmişsin ama gerçekten cok tatli sac rengin filan tam bayildim
Mesajların bana bunu hatırlatıyorTabii canim boylu poslu yakışıklı, fit, senden beş yaş da küçük bir bebe sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?