canım benim öncelikle Allah Acil şifalar versin, hafta sonu tesadüfen ntvde hayat yeniden diye bir programa denk geldim, ve sanırım senin hastalığını anlatıyor, tavuk karası deyince anladım, genç 26 yaşındaydı galiba türkiyede istanbulda ameliyat oluyor lütfen bir araştır linki burda
https://www.ntv.com.tr/video/hayat-yeniden/hayat-yeniden-21-nisan-2019,ZPsvnmT-Tkukgj-5WBOaHw (bu arada benim oğlum da doğuştan katarakt vardı ameliyat oldu, şimdi lens kullanıyoruz, daha sonra 2. ameliyatını olacak)
teknoloji her geçen gün gelişiyor, senin hastalığının tedavisi inşallah vardır ama o kp ve kv kişilerinin düşüncelerinin hastalığının tedavisi yok malesef
Allah ıslah eylesin, yarın öbür gün onların yaşlılıkta katarakt olmama garantileri var mı, yada şekerden vs. sana sahip çıkıp koruyup kollayacakları yerde, neler diyorlar, kardeşim kusura bakma ama eşin olacak kişi de neden bunlara fırsat veriyor, onlarla onun konuşması lazım, seni arada bırakmaması lazım
ne güzel neler başarmışsın o kadar sınavlara girmişsin çok güzel bir bölüm kazanmışsın ve bitirmişsin yürekten tebrik ediyorum, ve inşallah da kpssyi de kazanıp ekmeğini elini alırsın zamanı gelince, bu arada çok iyi bir anne olacağını da
biliyorum, çünkü çocuk sadece gözle değil, gönülle yürekle sabırla emekle büyütülür, Allah Yar ve Yardımcın olsun