Hastalığım ve insanların anlayışsızlığı

Tabii canim boylu poslu yakışıklı, fit, senden beş yaş da küçük bir bebe sonuçta.
Yani sadece beğenmedim atıp geçeyim dedim, 2 saat sonra dayanamayıp yine geldim.

Gerçekten hadsizlik ve terbiyesizlikte çığır açıyorsunuz her geçen gün.

Koskoca kadınsınız, kamuda çalışıyorsunuz, bir insan bu kadar mı nasıl konuşulacağını bilmez. Ayıptır yahu. Ayıp. Sizin adınıza utanmaktan ben usandım ya aylardır.

Merhaba eğer engel raporu hakkınız varsa bence alın çünkü atamalarda işinize yarayabilir. Benim dayımın eşini anımsattınız bana onun da gözünden rahatsızlığı varmış yengem ameliyat olacağı zaman herkes bunu konuşuyordu ailede yok ekmek kesememiş yok bilerek söylememil ben fark ettim diyenler çıktı sanki çok önemliymiş gibi kimin fark ettiği anlayacağınız saçma sapan şeyler söylediler ama sonra yengem ameliyat oldu eşiyle devam etti şuan 2 çocukları var. Klasik erkek ailesi işte gelini eşya gibi görüyorlar en güzelini en iyisini almış hissi var hepsinde . Bebeğinize odaklanın kendinizi ezdirmeyin onların da yarın sabah trafik kazası geçirip herhangi bir organlarını kaybetmeyeceklerine garantileri mi var ? Evinize geldiklerinde dik durun markete siz gidin deyin ev işi yaptırın öyle hizmetçi gibi koşturmayın

imtihaniniz zor benim esimlerde de genetik hastalık var kornea nakli oldu tek gözüne. İnşallah bu hastalığa da bir çare bulunur. Bahane arayan her şekilde bulur ayrica

Hamileliğin son zamanları ben de hiç uyuyamazdım, öyle sabah 4’ü 5’i beklerdim. Onlara neymiş senin uykundan, rahatsız olan defolsun gitsin. Cidden eşinle konuşsana, sana böyle stres ve üzüntü yaşatacaklarsa gitsinler. Yok kalacaklarsa hadlerini bilsinler. Hastalığın konusunda da çok geçmiş olsun, inşalllah zamanla bir çaresi bulunur. Benim babam da başka bir hastalık sebebiyle yüzde 30 görüyor, hatta bence şimdi daha da düştü görüşü, insanlar çok korkunçlar. Mesela yanlışlıkla birisine fazla yaklaşıyor markette, direkt sinirli sinirli bakıyorlar aklım çıkıyor. Çok korkuyorum bir gün böyle bir sıkıntı çıkacak diye işiniz zor, allah yardımcınız olsun, sağlıkla gelsin bebeğiniz

Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok da tavuk karası genetik geçişli bir hastalıktır. Kaza ile genetik geçişli hastalık mukayese edilemez. Trafik kazası geçirirsiniz uzuv kaybı olur soy etkilenmez.

Konu sahibinin bencilce anne olma isteği arzusu yüzünden evladı da aynı sorunlarla baş etmek zorunda kalacak ve sonraki jenerasyon. Kv ve kp gelinin torunlarının nesillerinin sağlıklı olmasını istemiş olabilirler bu çok doğal. Aynı durumda olsaydım hamile kalmazdım cidden eşim çok titizdir defalarca check up yaptırdı bana.

Ayrıca trafiğe çıkmaları da büyük sıkıntı akşam yasak ya da saat 4 ten sonra kazaya sebep olurlar. Konu sahibi 30 una vardığında maalesef tamamen körlüğe gidecek hastalığı ve çocuk büyütürken yapayalnız kalacak aile büyüklerinin de yaşı ilerlemiş olacak. Zaten bu tarz hastalıklar akraba evliliği ile pekişir risk artar. Hadiseleri tek taraflı dinliyoruz bir de kv kp dinleme olanağımız olsaydı ?

Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok da tavuk karası genetik geçişli bir hastalıktır. Kaza ile genetik geçişli hastalık mukayese edilemez. Trafik kazası geçirirsiniz uzuv kaybı olur soy etkilenmez.

Konu sahibinin bencilce anne olma isteği arzusu yüzünden evladı da aynı sorunlarla baş etmek zorunda kalacak ve sonraki jenerasyon. Kv ve kp gelinin torunlarının nesillerinin sağlıklı olmasını istemiş olabilirler bu çok doğal. Aynı durumda olsaydım hamile kalmazdım cidden eşim çok titizdir defalarca check up yaptırdı bana.

Ayrıca trafiğe çıkmaları da büyük sıkıntı akşam yasak ya da saat 4 ten sonra kazaya sebep olurlar. Konu sahibi 30 una vardığında maalesef tamamen körlüğe gidecek hastalığı ve çocuk büyütürken yapayalnız kalacak aile büyüklerinin de yaşı ilerlemiş olacak. Zaten bu tarz hastalıklar akraba evliliği ile pekişir risk artar. Hadiseleri tek taraflı dinliyoruz bir de kv kp dinleme olanağımız olsaydı ?

Mesaj tekrarı

Hastalığın konusunda da çok geçmiş olsun, inşalllah zamanla bir çaresi bulunur.

Hayır genetik geçişli hastalıkların tedavisi yoktur.

İyi de yani insanlar nereden bilsin toplumda sapık yaşlı adam çok korkuyorlardır müneccim miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…