• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Bakımı İçin Devletten Ücret Alabilir Miyim ?

şu an almaya devam ediyoruz. net olarak eve giren tüm gelir toplanıyor. yani bu durumda babanın çıkıp ben bu eve bakmıyorum, karıma kızıma para vermiyorum deyip de devletin bu beyanı esas alıp maaş bağlaması çok ütopik geldi bana.

değişiklik ne zaman, nasıl yapıldı. belge varsa görmek isterim.
biz bakmıyoruz gelire dediğim gibi kocasının emekli olmasına rağmen mal varlıgı bile olmasına ragmen kadının bakıcıcına maaş baglandı konu sahibi gitsin başvursun en iyisi kim almış kimi alamamış Türkiye de gerçi şaşırmamak lazım.

Tesekkur ederim anlayışınız için çok sağolun

Ben alışkınim annem ben küçükken de rahatsızdı şimdi ilerledi tabi . Ben annemle gecirmek istiyorum zamanımi çünkü ilerde bu zamanları çok arayabilirim. Onu az kalsin kaybediyordum hastaneye gittiginde bilinci kapalıydi. Bu yüzden çalışmak istemiyorum . Bende isterim elbette çalışmak ama şartlar el vermiyor

Neden agresif buldunuz ki ,insanlar bilip bilmeden yorum yapıyor annemi evde tek birakabilirmisim kendi yalnız gidebilirmis tuvaletine ben yemeğini hazirlarmisim falan filan yani annemin yatalak mi olmasi lazim illa ki annem de rahatsızlık çok maalesef. Ayrıca burda sinirli şekilde de yazmadım burdan jest ve mimiklerimizi gösteremedigimiz icin öyle gelmiş olabilir . Ben bakici düşünmüyorum . Ben küçükken de annem rahatsızdı şimdi ilerledi hastalıkları yeni hastalıklar çıktı vs . Elbette insanın psikolojisi değişebiliyor ama ben annemi az kalsın kaybediyordum işten biraz gec gelseydim eğer suan daha farklı durumda olabilirdik hastaneye gittiginde de bilinci kapalıydi zaten neyse ben o günleri hatırlamak istemiyorum . Bu yüzden zamanımi annemle gecirmek istiyorum . Düşünün bir anjiyo . Herkes biliyor ne kadar kolay bir operasyon olduğunu 15 dk da tamam . Ama doktor anneme anjiyo bile yapmıyor .
Herkes size yardımcı olabilmek için fikir vermeye çalışıyor. Yoksa hickimseye burada yaptığı yorumlardan madalya kazanmıyor.
Durumunuzu sakın bir dille yazmadınız.
Her neyse geçmiş olsun..

biz bakmıyoruz gelire dediğim gibi kocasının emekli olmasına rağmen mal varlıgı bile olmasına ragmen kadının bakıcıcına maaş baglandı konu sahibi gitsin başvursun en iyisi kim almış kimi alamamış Türkiye de gerçi şaşırmamak lazım.

bu işe bi yanlışlık var ama hadi neyse. dediğiniz gibi burası türkiye.

@Lod0s Eğer şu an oturduğunuz evi babanız evlilikten önce almadıysa o evin zaten yarısı annenizin yasal olarak.
Anneniz boşanma davası açarsa mal paylaşımı yapılır zaten ve evin yarısı sizin olur.
Diyelim ki ev çok önceden alındı o zaman da nafaka talep edebilir.çünkü hasta karısına yardım etmeyen bi koca var yani ya da manevi tazminat davası açabilir.
En olmadı dul maaşı alır yani siz de bakım parası alırsınız ama bu parazit adamı beslemek ona yemek yapmak onun çamaşırını yıkamak zorunda kalmazsınız.
Ben böyle babanın yüZüne tükürürdüm herhalde düşüncesiz adam.

Back
X