Tesekkur ederim anlayışınız için çok sağolun
Ben alışkınim annem ben küçükken de rahatsızdı şimdi ilerledi tabi . Ben annemle gecirmek istiyorum zamanımi çünkü ilerde bu zamanları çok arayabilirim. Onu az kalsin kaybediyordum hastaneye gittiginde bilinci kapalıydi. Bu yüzden çalışmak istemiyorum . Bende isterim elbette çalışmak ama şartlar el vermiyor
Neden agresif buldunuz ki ,insanlar bilip bilmeden yorum yapıyor annemi evde tek birakabilirmisim kendi yalnız gidebilirmis tuvaletine ben yemeğini hazirlarmisim falan filan yani annemin yatalak mi olmasi lazim illa ki annem de rahatsızlık çok maalesef. Ayrıca burda sinirli şekilde de yazmadım burdan jest ve mimiklerimizi gösteremedigimiz icin öyle gelmiş olabilir . Ben bakici düşünmüyorum . Ben küçükken de annem rahatsızdı şimdi ilerledi hastalıkları yeni hastalıklar çıktı vs . Elbette insanın psikolojisi değişebiliyor ama ben annemi az kalsın kaybediyordum işten biraz gec gelseydim eğer suan daha farklı durumda olabilirdik hastaneye gittiginde de bilinci kapalıydi zaten neyse ben o günleri hatırlamak istemiyorum . Bu yüzden zamanımi annemle gecirmek istiyorum . Düşünün bir anjiyo . Herkes biliyor ne kadar kolay bir operasyon olduğunu 15 dk da tamam . Ama doktor anneme anjiyo bile yapmıyor .