Selam kızlar sizlere bir sorum olacak bir siteye sordum az önce cevap alamadım aklıma siz geldiniz fikriniz olabilir belki . Annem bundan yaklaşık 5 ay önce hastaneye kaldırıldı yoğun bakımda yattı bir haftaya yakın çok şükür durumu o haline göre çok iyi Allah göstermesin öyle günler bir daha ,anneme bakmak için işten çıktım annemle ilgilenecek kimse yok çünkü, tek çocuğum.Babamın emekli maaşı var ayriyetten de çalışıyor toplam geliri 3,5 bin falan, annemin de emekli maaşı var ama o çok almıyor 900 tl civarı , yaklaşık 4.5 bin gelirimiz var yani aylık, ama babam pek ilgilenmiyor bizimle evin tüm ihtiyacı annemin 900 tl lik maaşıyla karşılanıyor karşılanmaya çalışılıyor diyelim. Annemin ek masrafları da derken parayı zor yetiriyoruz, kişi başına 1000 tl den fazla düşüyor ailemizde ama gelin görün annemle bana sorun cebimde 60 tl var, galiba alamayız değil mi , kişi başına fazla gelir düştüğü için, bu gelir dağılımında emekli maaşları da katılıyor mu bilginiz var mı , eğer emekli maaşları katılmazsa , sadece babamın maaşı katılsa alabiliriz belki. Fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.