- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
Tuvalete kendi gidemiyor banyosunu kendi yapamiyor diyor siz ne diyorsunuz.Eve nasıl üç kuruş daha sokarım hesabına girmişsiniz. Yok annemi düşünüyorum havalarına girip milleti tersliyosunuz sonra. Anneniz gezebiliyorsa zaten sizin bütün gün evde durmanızı gerektirecek bir şey olmaz. Yemeğini hazırlarsınız tuvaletine gider gelir. Haftada iki gün kadın tutup evi temizletirsiniz. Bu düzeni tercih etmeyebilirsiniz. Sizin tercihiniz ama devletin bakış açısıyla yaklaşılıyor olaya şu an.
Şu an bir şekilde geçinemediğinizi çalışmak zorunda olduğunuzu fakat annenizin bakıma muhtaç olduğunu ispatlamanız lazım. Öyle bir durum yok. Evde iki emekli var. Babanızın eve para vermemesi devleti bağlamaz.
Kadin bi soru sormus soruya cevap vermek yerine yok oyle mi yok boyle mi iki sayfa yorum var.
Ben dayanamadim buradan, laf sokuyor diye kadina soyleniyorsunuz bi de.
Bu kadar hassas konularda dan dan yorum yapmasak keske, sozum sadece size degil.
kadin gecinemediginden bahsediyor siz de eve nasil uc kurus fazla sokarim hesabina girmissiniz diyorsunuz. Evet durum boyle olunca ne oluyor, gecinemeyen insan ne dusunecek baska?
Gercekten kalp kirmak icin yorum yapiliyor cogu zaman, tersleyince tersledi oluyor.