cnm bende de nodül yok , boğazımda öyle dediğin gibi bir düğümlenme hiç olmadı şimdiye kadar bence de stresten veya psikolojik olarak öyle hissedio olabilirsin...Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.
bir sorum olacak,bende 4 yıl önce öğrendim haşimoto olduğumu.Bir kaç doktor değiştirdim.Kimisi değerlerin normal olsa bile ilacını içeceksin dedi,kimisi normalken içme.Hepsi ayrı konuşuyor.Ultroson çektiriyorum nodül yok allahtan.Ama boğazımda ağlamak istersinde bir şey düğümlenir gibi bir hisle yaşıyorum.sanki kaslarım geriliyor.Doktorlar hastalıla alakalı değil,strestir dedi ama stresli bir ortamım olmadığı zamanlardada oluyor.acaba sizlerdede böyle bir şikayet varmı?
kızlar bu gün sintigrafimi çektirdim sonunda
ama doktora gösteremedim doktorum izne çıkmış başka doktorda doğru düzgün bişey demedi
bakın yazanları yazıyorum
bilateral adenomatöz hiperplazi mevcuttur .
aktivite dağılımı hetorejen karakterdedir.
boyun orta hatta pyramıdal lob ile uyumlu aktivite tutulumu izlenmiştir.
kızlar bu ne demek oluyo şimdi
normalmi herşey acaba
anlayan varsa bi yardım etsin doktor gelene kadar stres yaparım nodüllerim daha da büyür bi el atın
kızlar bu gün sintigrafimi çektirdim sonunda
ama doktora gösteremedim doktorum izne çıkmış başka doktorda doğru düzgün bişey demedi
bakın yazanları yazıyorum
bilateral adenomatöz hiperplazi mevcuttur .
aktivite dağılımı hetorejen karakterdedir.
boyun orta hatta pyramıdal lob ile uyumlu aktivite tutulumu izlenmiştir.
kızlar bu ne demek oluyo şimdi
normalmi herşey acaba
anlayan varsa bi yardım etsin doktor gelene kadar stres yaparım nodüllerim daha da büyür bi el atın
kızlar bişey sorcam bende hipotroid haşimato hastasıyım , oruç tutmak istiyorum oruç'a mani bir hastalıkmıdır yada tutanlar nasıl rahat geçirdilermi? gerçi dr. sorcam ama sizden bilgi edinmek istedim.. teşekkürler..
ben geçen sene oruç tuttum hiç sorun taşamadım.ama bu sene şeker ve kemik erimesi çıktığı için tutamayacağım.haşimoto yol açmış bunlara. üstelik bu sene bide yumurtalıklardan aml oldum.E.....X ilacı kullanan arkadaşlar sakın kafanıza göre ilaç kullanmayın ve mutlaka arada hormonlarınızı ölçtürmenizi tavsiye ediyorum. herkese sağlıkli günler
nasıl yani akannehir haşimoto hastalığımı sebep oldu bu rahatsızlıklarına
bide kemik erimesini nasıl anladı doktor hangi testle anlaşılıyo acaba
ayrıca çookk geçmiş olsunn
ben şanssız bir hastayım deyim.dr. nin anlatımından anladığım kadarıyla haşimotoda sadece hipotridi değil,arada hiperde olabilirmiş.yani dengesizlik oluyormuş.o yüzden sık kontrol gerekiyor.onu ihmal edince başka rahatsızlıklar eklenebiliyormuş.kadın doğumcum haşimoto ile over kisti bibirine bağlı dedi ama her haşimotoda da over kisyi olacak demek değilmiş.dedimya ben şanssız bir hastayım over kistı; zamanla insülin direncini bozuyor ama her over kisti olanda bu olacak demek değil.üstüne bide kötü beslenme eklenince hastalıklara davetiye çıkarmış oluyorum yani anlıyacağın.kemik ölçümü ve kan tahlilleri ile anlaşılıyor.perhiz yapmak gerekiyor ama çok zor
bugun kontrolum vardı
tsh= 2.18 FT4=1.07
sonuç iyi yani..ama usg ye gerek yok dedi dr. um
başta nodul yoksa gerek yok diyor ama bn yıne de merak ediyorum
bu rahatsızlık yorgunluk ve halzilik yapıyor bunun üzerine b12 kullanıyorum
ayrıca orucun bir yan etkisi olmuyor
geçen sene rahatlıkla geçirdim ramazanı
hatta oruç bir çok hastalığa şifa
yanbancı dr. lar bile bu konu üzerinde araştrmaları var
oruç vucudu toksinlerden arındırıyor..detoks etkisi oluşturuyor
şimdiden herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
dua ile
sağlıcakla
a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?