evet bende gitmek istemiyorum artık doktora tek haşimoto değilki nodüllerimde var
ayaklarımda sorun var bi tarafımı düzeltiyorum bi tarafım bozuluyo bu ne böyle yaa
hiç bilmesem belkide daha iyi en azından bende şu hastalık var demem
artık doktora gitmeye korkar oldum
ya bişey çıkarsa ya gene bi sorun varsa artık kafayı yicem
kendi sorunlarım bana zaten yetiyo artıyo bile
bide hastalıkla uğraşamıcam artık en iyisi hiç bişeyim yok ben iyiyim demek
ultrasonda nodül çıkarsa soğuk mu yoksa sıcak mı olduğunu anlamak için sintigrafi çekiliyor.ultrason altı ayda bir çekilmeli ama sintigrafi için böyle bir standart hiç duymadım,zaten sadece bir kez de çekiliyor olabilir emin değilim,belki uzun bir süre sonra doktor tekrar ister mi bilmiyorum.ama benim doktorum sadece bir kez çektirdi.
haşimoto;halsizlik,yorgunluk,isteksizlik,saç dökülmesi vs gibi bir çok şey yaşatabiliyor.ama yine de herhangi bir şikayetin haşimotodan mı yoksa farklı bişeyin habercisi midir diye kontrol edilmesinde fayda var.
çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için ben buradaki dev.hast.gidiorum ama burada endokrin uzm.yok hatta haşimoto oluğumu bile kendim testini isteyerek öğrendim ultrason çekildi normal çıktı tsh da normal seviyelere getirildiği zaman benim başka bişey yapmam gerekiormu acaba
sintigrafi ne oluyor mutlaka çektirmemiz gerekiyor mu gerekiyorsa ne kadar sürede bir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?