• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

okmeydanında hiç kimse sintigrafi çektirmedimi nasıl randevu aldınız hadi haşimotolular bi yardım edin haşimotolu arkadaşınıza
zira nodüllerim her geçen gün tosun gibi oluyo

evet karar verdim sintigrafi falan çektirmicem
ne zaman hastaneye gitsem bi sorunla karşılaşıyorum
hiç bişey bilmemek daha iyi en azundan stressiz bi hayat geçiririm
belki bir kaç sene sonra duruma göre ama şimdi değil
tabi kafama bi taş düşüp fikrimi değiştirmesse
hastalıklarla uğraşmaktan bıktım bişeyim yoksa bile olucak en sonunda

ARTIK BENDE NE ULTRASON, NE SİNTİGRAFİ ÇEKTİRMEK İSTİYORUM.ÇÜNKÜ DEŞELEDİKÇE MARAZ ÇIKIYOR.ŞU YAŞIMDA DAHİ OSTEOPOROZ İLACI KULLANIYORUM.REAKTİF HİPOGLİSEMİ İÇİNDE İLAÇ KULLANIYORUM.KANSIZLIK İÇİNDE......BUNLARIN SUÇLUSU HAŞİMOTO MU ONUDA BİLMİYORUM.BUNDAN SONRA HUZUR VE SUKUNET İSTİYORUM:hulya:HERKESE STRESSİZ GÜNLER.....:kahve:

evet bende gitmek istemiyorum artık doktora tek haşimoto değilki nodüllerimde var
ayaklarımda sorun var bi tarafımı düzeltiyorum bi tarafım bozuluyo bu ne böyle yaa
hiç bilmesem belkide daha iyi en azından bende şu hastalık var demem
artık doktora gitmeye korkar oldum
ya bişey çıkarsa ya gene bi sorun varsa artık kafayı yicem
kendi sorunlarım bana zaten yetiyo artıyo bile
bide hastalıkla uğraşamıcam artık en iyisi hiç bişeyim yok ben iyiyim demek

evet bende gitmek istemiyorum artık doktora tek haşimoto değilki nodüllerimde var
ayaklarımda sorun var bi tarafımı düzeltiyorum bi tarafım bozuluyo bu ne böyle yaa
hiç bilmesem belkide daha iyi en azından bende şu hastalık var demem
artık doktora gitmeye korkar oldum
ya bişey çıkarsa ya gene bi sorun varsa artık kafayı yicem
kendi sorunlarım bana zaten yetiyo artıyo bile
bide hastalıkla uğraşamıcam artık en iyisi hiç bişeyim yok ben iyiyim demek

bravoooooooo lolommmmmm :lepi:bunu sen yaparsan bizlerde yaparız biz hasta falan değilizzzzzzzzzzz
dimi kızzzzzzz keşke herkes böyle avutabilse kendini ne gezerrrrr:1no2::1no2:

Merhaba kızlar bende haşimoto hastasıyım ultrason çektirdim nodül falan çıkmadı ama sintigrafi çektirmem lazım mı bir de ben tekirdağda oturuorum burada endokrin uzmanı yok istanbulda bildiğiniz iyi bir doktor var mı?

haşimoto hastasıyım demeyin hastalık değil bu
bu bir takma isim gibi lakap gibi bişey
haşimotoluyum deyin sadece
unutmayın hiç birimiz hasta değiliz
sadece haşimotoluyuz
bu arada ben sintigrafi çektirmek için okmaydenı dahiliyeden randevu alcam yarın perşembe günü için
bakalım çektirebilecekmiyim
zira haşimoto ilgiyi çok seven bi kankam oluyo benim ihmale gelmez çok nazlıdır kendisi

birde şunu sormak istiorum bu haşimoto sizi nasıl etkiliyor benim sürekli omuz ve sırt ağrılarım var birde adet dönemlerim çok zor geçiyor başım uyuşuyor beyniim duruyor sanki

ultrasonda nodül çıkarsa soğuk mu yoksa sıcak mı olduğunu anlamak için sintigrafi çekiliyor.ultrason altı ayda bir çekilmeli ama sintigrafi için böyle bir standart hiç duymadım,zaten sadece bir kez de çekiliyor olabilir emin değilim,belki uzun bir süre sonra doktor tekrar ister mi bilmiyorum.ama benim doktorum sadece bir kez çektirdi.
haşimoto;halsizlik,yorgunluk,isteksizlik,saç dökülmesi vs gibi bir çok şey yaşatabiliyor.ama yine de herhangi bir şikayetin haşimotodan mı yoksa farklı bişeyin habercisi midir diye kontrol edilmesinde fayda var.

ultrasonda nodül çıkarsa soğuk mu yoksa sıcak mı olduğunu anlamak için sintigrafi çekiliyor.ultrason altı ayda bir çekilmeli ama sintigrafi için böyle bir standart hiç duymadım,zaten sadece bir kez de çekiliyor olabilir emin değilim,belki uzun bir süre sonra doktor tekrar ister mi bilmiyorum.ama benim doktorum sadece bir kez çektirdi.
haşimoto;halsizlik,yorgunluk,isteksizlik,saç dökülmesi vs gibi bir çok şey yaşatabiliyor.ama yine de herhangi bir şikayetin haşimotodan mı yoksa farklı bişeyin habercisi midir diye kontrol edilmesinde fayda var.

çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için ben buradaki dev.hast.gidiorum ama burada endokrin uzm.yok hatta haşimoto oluğumu bile kendim testini isteyerek öğrendim ultrason çekildi normal çıktı tsh da normal seviyelere getirildiği zaman benim başka bişey yapmam gerekiormu acaba

çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için ben buradaki dev.hast.gidiorum ama burada endokrin uzm.yok hatta haşimoto oluğumu bile kendim testini isteyerek öğrendim ultrason çekildi normal çıktı tsh da normal seviyelere getirildiği zaman benim başka bişey yapmam gerekiormu acaba

rica ederim
altı ay sonra tekrar ultrason çekilmeli
tsh normal seviyeye inse bile doktorlar ilaç kullanıma devam etmekten yana
doz ayarlaması için de doktorun belirleyeceği bi tarihte gidip tekrar test yaptırmak gerekiyor
yani düzenli kontrol gerekiyor
en azından bizler bu şekilde yönlendirildik

Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.
bir sorum olacak,bende 4 yıl önce öğrendim haşimoto olduğumu.Bir kaç doktor değiştirdim.Kimisi değerlerin normal olsa bile ilacını içeceksin dedi,kimisi normalken içme.Hepsi ayrı konuşuyor.Ultroson çektiriyorum nodül yok allahtan.Ama boğazımda ağlamak istersinde bir şey düğümlenir gibi bir hisle yaşıyorum.sanki kaslarım geriliyor.Doktorlar hastalıla alakalı değil,strestir dedi ama stresli bir ortamım olmadığı zamanlardada oluyor.acaba sizlerdede böyle bir şikayet varmı?

bende nodül olduğu halde bi şikayetim yok yada ben haşimotoya yormuyorum olsada
haşimotodan olacağını sanmıyorum

randevumu aldım okmaydanı dahiliyeye bakalım inşallah bi aksilik çıkmazda sintigrafimi çektirebilirim yarın sabah belli olucak

merhabalar artık bende haşimatoluymuşum doktorum öyle söyledi bundan 7 ay önce gittiğimde anti tır.ant 330 lardaydı şimdi ise 437.3 doktor ilaç başladı yalnız bana birde anti depresan verdi sizce normalmi bu b12 vitamini ve levitron verdi tsh 1.76 serbest t4 ise 12.86 birkaç tahlilimde pazartesi salı çıkacak bütün rahatsızlıklarımın ana kaynağı stres stresin bana hediyesi haşimato

Back