çok geçmiş olsun
aramıza hoş geldin
doktor nasıl anladı haşimotolu olduğunu bide değerlerin kaç senin
ultrasonada ggirdinmi acaba
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için..
Benim doktorumda bana bir ay süre verdi, vücut dinlensin dedi, sonra kan tahlili ve hemen ilaca başlıycaz dedi..Ömür boyu hap içeceğim doğrumu?doktor fazla açıklama yapmadı...
52 yasındayım...17 mayıs 2010 rahatsızlanınca doktora gittim kan tahlıllerım sonucunda Tsh : 0.01 Ft3 : 16.79 Ft4: 4.41 yanı tsh dusuk ve t3 t4 degerlerım yuksek cıktı...hipertiroidi teshısı kondu bu sure ıcınde goz kapaklarım sankı kaynar su dokulmus gıbı şişmeye basladı.. ılac kullanamaya basladım propcil sabah 2 ogle 2 aksam 2 fakat goz kapaklarımdakı sıslık cok kotu durumda tiroid bu sekılde goz kapagı sısmesı yapabılırmı ? doktorum alakası yok dıyor baska bır hastalıktan olabılır dıyor..buttondan ultrason cektırdım temız cıktı..ıdrar tahlılımde protein normal cıktı albumın ve dıger degerlerım normal fakat goz kapaklarım adete kaynar su dokulmus gıbı sıs bunun sebebını bır turlu bulamadım..sebebı ne olabılır acaba tiroidden olabilirmi....19 hazıran 2010 bugun tahlıllerımı aldım tsh normal degerde ft3 ve ft4 dusuk cıktı ve haşimato rahatsızlıgı kondu..15 gun sonra tekrar degerlerıme bakılacak...bu hastalıgın tedavisi yokmuş(...sureklı takıp edılmesı gerekn bır rahatsızlıkmış..goz kapaklarımın sıskınlıgının haşimato ile ilgisi varmı ...bilgi verırsenız sevınırım arkadaslar.
lalem nasıl gdiyor hamilelik kız senin hamile kaldığında değerlerin kaçtı
ya ben inmki baya bi yüksek geçmişi okumuşusnudur gördünmü bilmem 6.75 çıktı çok yüksek dimi
puffffff doktor hapı günde bir buçuk iç dedi ha bide adetlerim düzensiz ya onun için doğum kontrol hapı verdi bu hapı içerken hamile kalınmaz demi kalınrmı kalınmazmı
maalesef bebeğimi oğlumu kaybettim..
yaklaşık 1 ayı geçti kürtaj olalı..yarın lohusalığım bitiyor..
hamile kaldığımda değerim kaçtı bilmiyorum..
öğrendiğimde 1 aylıktı..ve hamile kalınca zaten değerler yükseliyor
1 aylıkken 7.5. ti dr. ilacın dozacını arttırdı..sonra normale döndü 1.0 oldu
onbeş gün sonra gittğimde de 0.322 falandı..dr. gayet ii dedi
1 ay sonra tekrar gel dedi...fakat 1 aya kalmadan bebğim kalp atışları durmuştu
şuan gebelikten önce ki ilaç dozumu kullanıyorum..dr. 1.5 ay sonra gel dedi
tekrar ilaç dozu ayarlandıktan sonra ..gebelik düşün dedi...
hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?