bu york testını bılen yokmudur yaww
YORK TESTİNİ BENDE DUYDUM.AMA MAALESEF CANIM BENİMDE BAŞKA BİLGİM YOK.EĞER BU KONUDA BİRŞEYLER ÖĞRENEBİLİRSEM BURDAN BİLGİ VERMEYE ÇALIŞIRIM.:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu york testını bılen yokmudur yaww
ilaçtan yazmıştı dr bu ilacı kullanan arkadaşlara sormak istiyorum
adetlerinizde sapmalar oldumu?
ağız kuruluğu yaptımı?
bende her ikiside varda acaba bu ilacamı bağlı
başlayalı 7 gün oldu.....
kronik troidit hastalarından biri de benim..adet düzensizliği şikayetiyle gittim,kan tahlillerimden troid değeri yüksek çıktı,ordan iç hastalıklarına yönlendirdiler,ilk devlet hastanesine gittim kızlar,değer 10 olunca ilaç tedavisine başlıyoruz,gerek yok dediler ben bu sefer de özele gittim orda doktorum bir sürü kan tahlili verdi,ultrason gibi bir şeyden baktırttı ve kronik troidit çıktı..(nodülsüz)ilaç tedavisine başladık daha yeni,küçück bir ilaç verdi,yarısını kullanacağım ismini tam hatırlamıyorum ama kronik olduğu için çok moralim bozuldu bugünden beri ama aynı dertten muzdarip bir çok arkadaş varmış,hepimize geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
doktor sintigrafi istek formuma
toksik olmayan multinodüler guatr tanısı diye yazmış
bu ne oluyo bileniniz varmı
haşimotolu kimse kalmadımı ne herkez iyileşti heralde ne güzel
galiba tek haşimotolu ben kaldım
kızlar bi el atın hade neden bu kadar kısa sürede bu kadar büyüde
ve biri sağda biri soldaydı
ee şimdi neden böyle yazıyo anlamadım
sen stres yaptıkça değerlerin artıyo sakin ol bak ben burdayım
benimde nodüllerim maşşallah tosun gibi olmuş 2 ayda napıyorumda bunlar bu kadar besleniyo anlamış değilim