ya ben dün doktora gittim kızlar, 1 ayda 5.6dan 1.28e düşen tshım birden düşmüş gibi geldi, ilacı azaltıyımmı dedim aynen devam et dedi!!
antikorlarıma bakmadı bile çok kalabalıktı başından savdı resmen, 21 aralık içinde tahlilime antikorları yazmamış!!!!!!!!!acayip sinir oldum ya haşimotoyu umursayan yok
saol canım ama çok ani düştü, ilaç fazla geldi diye düşünüyodum busefer 1'in altına düşmesinden korkyuyorum ben mafoldumbenCanım benim antikorlara kolay kolay hiçbir doktor bakmıyor..Çünkü haşimatoluysan bikere antikor illaki yüksek..Doktor antikor 200 mü 300 mü hiç önemsemiyor..TSH da gayet güzel düşmüş bence ..İlaç içipde düşüremeyen var bence canını sıkıcak hiçbir şey yok arkadaşım...Sağlıklı günler..
saol canım ama çok ani düştü, ilaç fazla geldi diye düşünüyodum busefer 1'in altına düşmesinden korkyuyorum ben mafoldumben
ablacım gecmiş olsun Allahım hepimize acil şifa versin :Saruboceq:
benim eşimde alıştı sinirli olmama
bazen sinirlerndiğim zamanda aaa anladık bi tiroidin var diyookaydirigubbakcemile3
hastalığın geçsin sonra bi görüşelim diyo kaydirigubbakcemile3
adamcağızda alıştı artık....
kızlar bende levotiron kullanıyorum ama ilaca başladığımdan beri başım hemen hemen her gün ağrıyo
acaba ilaç böle bi yan etki yaparmı?????
ya ben dün doktora gittim kızlar, 1 ayda 5.6dan 1.28e düşen tshım birden düşmüş gibi geldi, ilacı azaltıyımmı dedim aynen devam et dedi!!
antikorlarıma bakmadı bile çok kalabalıktı başından savdı resmen, 21 aralık içinde tahlilime antikorları yazmamış!!!!!!!!!acayip sinir oldum ya haşimotoyu umursayan yok
bu hastalıkta kilo almak mevcut biliyorsunuz
ama işin ilginç tarafı iştahsızlıkta oluyor
hem iştahsız olup hemde kilo almak ne kadar tezat bişey değil mi ? :)
o halde ne yapacaz bol bol hareket ...hihoyyyt
ama işin bir ilginç yanı da halsizlik ve yorgunluk
yani hem halsiz olacan hem de hareket edecen
ne kadar tezat bir hastalık yaa değil mi ?
CADIARZU
hadi ya:1shok: ama durum hipertiroide çevirmiş demektir bu, düzelmiştir şimdi inşallah. hiç paniklemiyim ozaman ben=)canım sen bu düşüşe çokmu diyosun benim 30 dan 0.47 ye düştü hemde 1 ayda...
yükselişide şöyle olmuştu 0.56 dan 30a çıkmıştı tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?