Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melodi anadolu yakasında metin özata var ama çok pahalı muayenesi söylim..
hipotiroitse ilaç kullandığında kilo alıcağını sanmam ek vitamin filan kullanmıyorsa tabi..
ama hipertiroitse ilaç kullandığında kilo alır...
Ayrıca boğaza ceviz yağı sürülmesini de kesinlikle tavsiye ediyorum. Her akşam yatmadan önce. Ceviz yağını aktarda bulabilirsiniz. Maranki' nin önerisi. İşe yarıyor Allah'ın izniyle
Arkadaşlar bu hastalıkta en önemli şey moral. Moral bozuk oldukça hastalık ilerliyor. Hani denir ya, vesvesenin üstüne düşersen büyür, takmazsan söner diye. Hastalığı kafaya taktıkça insanın vesveselerinin artması gibi.
Kizlar benim abartisiz haftanin 5 günü siddetli sekilde sabahtan aksama kadar ba$ agrim oluyor yillardir.
Acaba sizde de var mi bu,yani hasimotodan dolayimi oluyor ba$ agrilari yoksa benimki migren falan olabilirmi?
canım sana katılıyorum ma öncelikle hoşgeldin memlektim aslen konyalısın galiba çok haklısın da elde olan bişi olsa dicem moral olsun ammaaaan ne bilim urfatutkunu bende anlamadım ben evlenmeden önce kilom 55 bi evlendim anahhhh çıktım 73 e kadar hemen kendime dur ayşe nereye dedim ve şu anda 63 kiloyum biraz zor oluyor ama napcam bi meleğimde yok kafaya takmayayım desem işte böyle bu arada evleneli dört bitti beşe döndü yetmezmi bu zamana kadar ama vakti var canım ceviz suyunu bende içmiştimakannehirakannehirakannehir