aa çok iyi!!begonya ebaydan aldıgında odemeyı nasıl yapıyosun?
kargo parası cok tutuyomu?
ebayda buldum bende fıstıgı 1 kg si 10.64 $ ...fiyatıda iyi..
canım o ilaçlar maalesef düşürmüyo...bende 2 gün önce ögrendim ilaç tedavisi verdi bir ömür boyu kullancakmışım . 1 ay sonra tekrar tahlil yaptırcam inşallah normala döner :Saruboceq:
canım o ilaçlar maalesef düşürmüyo...
ne verdi teformu levotironmu euthyroxmu?
bende evde bakıyım bi canım nişanlımada sorayım o anlar bu işlerdenbi de kızlar orda satılan herşey Türkiye'ye gönderilmiyor
yani şöyle,bi ürünü mesela diyorki sadece abdye satıyorum ya da sadece avrupaya ya da tüm dünyaya diyor
ona da dikkat
sağda yazıyor
ships to worldwide yazması lazım
shiping and payment kısmında da kargoyu ülkeyi seçerek görebiliyoruz
ama dediğim gibi iyice bi incelemem lazım şu sistemi
bu arada kızlar ben çıkıyorum,Kemeraltına gidicem,orda sorucam fıstık.gelince yazarım.çok da halsizim yaaaaaaaaa malum haşimoto ,mecbur gitmem lazım ama başka bi sebepten.
bende onu kullanıyorum, onu hipotiroide karşı veriyolar canım.levotiron verdi cnm
benimde bi ark gitcekti ama taa subatta=(patronumun karısı haftasonu avusturyaya gidiyomuş.söylesem bakar ordan ama çok çekiniyorum...bakalım söyleyebilirsem isticem ...
kızlar çerez sanayi şirketlerine talep edersek belki ihracatını yapalar...
kaju olduğuna göre diğer ürünler neden olmasın...bir de yararlarını anlatırsak belki daha tatminkar olur getirtmek için...
avrupa ülkeleri daha gelişmiş belki almanya da vb. yerlerde var ancak onlar yardımıyla getirtebiliriz belki...
almanyada ki arkadaşlar bir araştırısa iyi olur..
amerika da bir tanıdığım var acaba oralarda var mıdır ..uff orasıda çok uzak ya....
meyan köküydü, dereotuydu, cevizdi, çörekotuydu, brezilya fıstığıydı vs..... bu gidişle
bu işte olursa sadece haşimato hastalarına yönelik bir sağlık gıda marketi açacam..sadece haşimatolulara yönelik ama nasıl olur hihoyyyt
evet canım olabilir. ama bunu ben 2 kilo istiyorum şeklinde yaparsak adamlara cok pahalıya mal olur ve getirmezler.
benim önerim birimiz bulursak diğerlerinede temin edebilelim, yani havale vs ile o alınan kurumdan temin edelim.
yoksa hayatta getirmez adamlar 3-5 kilo için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?