inşallah bulursun canımsadece 3 yere sorabildim
biri ilk defa duyuyorum dedi
diğer ikisi kaju ile karıştırdılar
artık başka yere bugünlük gidecek halim kalmadı
daha sonra bir kaç yere daha sorucam
içlerinden biri de biz toptancıya soralım size haber verelim dedi,telefonumu verdim,bilgi alırlarsa arayacaklar.
anladım canım. ama o biraz zaman alan bi süreç, yani o firmanın üretime başlaması ürün için satış izni çıkarması zaman alır, ama tabiki sunarız bunuda. ben acil olarak büyük çerez satan marketlerin toptancılarından istetmelerini kastettim. altıntop var denizlide, gittiğimde açık çerez kısmına getirebilrlermi diye öneride buluncambize yönelik sipariş şeklinde demek istemedim..halka açık satış şeklinde marketlerde, diğer satış yerlerde olacak bizde ordan satın alacağız..simbat çerez gıda sektörü kaju satıyor mesala brezilya fıstığıda olabilir aslında...buna benzer bir şey...başka seçenek varsa da olabilir bnm aklıma bu geldi....
bilmemki kaile alsalar keşke ama bizim devlet sektörlerimiz allahlık..biz brezilya fıstığının kaju olduğu kanaatine nasıl vardık yaa tiplerini benzettik heralde :)
http://www.bdb.hacettepe.edu.tr/asistan_egitim_2009/1.pdf
bakınız burda bilimsel bir çalışma var
fıstıklar ayrı ayrı ele alınmış
brezilya fıstığının etki alanı içinde hormonal mekanizma regülasyonu gibi bişeyler demiş,çok bilimsel terim var tam çözemedim ama ilk başta fotoları filan hepsinin ayrı ayrı
bu arada kızlar ben tarım ve köy işleri bakanlığına yazayım diyorum bilgi edinmeden
bilse bilse onlar bilir,yok mu Türkiye'de üretimi diye,varsa nerde diye
sizce çok mu abartmış olurum ?
ben bunu bulamazsam selenyum hapı alıcam küçük dozlarda
evlencem çünkü düşürmem lazım başka çaresi yok mafoldumben
pek faydasını görmemiştin üstelik demi canımselenyum hapı kullanmak düşündüğünüz kadar kolay değil ben 2-3 ay kullandım...ağızda iğrenç bir metal tadı bırakıyor. benim midemi bulandırıyodu ve başım ağrıyodu sürekli...ve iğrenç bi kokusu var şişeyi açar açmaz kokusu burnuma gelince kusasım geliyodu..
ıyyy aklıma geldıkce mıdem bulanıyo...1.5 şişe kullandım şişenin yarısınıda tarıhı gectı attım..bi sürüde para verip solgardan almıştım..
:)))
ben de şimdilik tarım bakanlığından ve şirinyerdeki büyük bir aktardan cevap bekliyorum :))))
hadi bakalım inşallah biyerden bişey çıkar,umutluyum :)
onlardan da bişey çıkmazsa,nette kuruyemiş diye aratınca büyük firmalar çıkıyor,onlara durumu anlatıp bi de onlardan bir adım beklicem,o da olmadı ebayden nasıl alışveriş yapılıyo ucuza onun püf noktasını öğrenip ordan alcaz artık ya da topluca yurtdışına gezmeye gidip alcaz :))) brezilya fıstığı turu :))
deli yaaa=))):)))
ben de şimdilik tarım bakanlığından ve şirinyerdeki büyük bir aktardan cevap bekliyorum :))))
hadi bakalım inşallah biyerden bişey çıkar,umutluyum :)
onlardan da bişey çıkmazsa,nette kuruyemiş diye aratınca büyük firmalar çıkıyor,onlara durumu anlatıp bi de onlardan bir adım beklicem,o da olmadı ebayden nasıl alışveriş yapılıyo ucuza onun püf noktasını öğrenip ordan alcaz artık ya da topluca yurtdışına gezmeye gidip alcaz :))) brezilya fıstığı turu :))
sizin oralarda ot bitki olmayabilir ama brezilya fıstığı bulma şansın bizden daha fazla canım ve de inan selenyumun en bol olduğu yegane ürün brezilya fıstığı, günde 2 adet alman tedavin için fazlasıyla yeterli dene bak göreceksin inanılmaz etkisini ama kullanırken fıstıkları cam bir kapta zeytinyağı içinde muhafaza etmeyi unutma çünkü selenyum ancak e vitamini ile etkin hale geliyor, mümkünse her gün bir adet de becoyzme c hapı almayı unutmayın. bir iki ay sonra değerlerinizi ölçtürün bana da dua etmeyi unutmayın bu arada)))yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?