• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

sadece 3 yere sorabildim
biri ilk defa duyuyorum dedi
diğer ikisi kaju ile karıştırdılar
artık başka yere bugünlük gidecek halim kalmadı
daha sonra bir kaç yere daha sorucam
içlerinden biri de biz toptancıya soralım size haber verelim dedi,telefonumu verdim,bilgi alırlarsa arayacaklar.
inşallah bulursun canım

bize yönelik sipariş şeklinde demek istemedim..halka açık satış şeklinde marketlerde, diğer satış yerlerde olacak bizde ordan satın alacağız..simbat çerez gıda sektörü kaju satıyor mesala brezilya fıstığıda olabilir aslında...buna benzer bir şey...başka seçenek varsa da olabilir bnm aklıma bu geldi....
anladım canım. ama o biraz zaman alan bi süreç, yani o firmanın üretime başlaması ürün için satış izni çıkarması zaman alır, ama tabiki sunarız bunuda. ben acil olarak büyük çerez satan marketlerin toptancılarından istetmelerini kastettim. altıntop var denizlide, gittiğimde açık çerez kısmına getirebilrlermi diye öneride buluncam

biz brezilya fıstığının kaju olduğu kanaatine nasıl vardık yaa tiplerini benzettik heralde :)

http://www.bdb.hacettepe.edu.tr/asistan_egitim_2009/1.pdf
bakınız burda bilimsel bir çalışma var
fıstıklar ayrı ayrı ele alınmış
brezilya fıstığının etki alanı içinde hormonal mekanizma regülasyonu gibi bişeyler demiş,çok bilimsel terim var tam çözemedim ama ilk başta fotoları filan hepsinin ayrı ayrı

bu arada kızlar ben tarım ve köy işleri bakanlığına yazayım diyorum bilgi edinmeden
bilse bilse onlar bilir,yok mu Türkiye'de üretimi diye,varsa nerde diye
sizce çok mu abartmış olurum ?

biz brezilya fıstığının kaju olduğu kanaatine nasıl vardık yaa tiplerini benzettik heralde :)

http://www.bdb.hacettepe.edu.tr/asistan_egitim_2009/1.pdf
bakınız burda bilimsel bir çalışma var
fıstıklar ayrı ayrı ele alınmış
brezilya fıstığının etki alanı içinde hormonal mekanizma regülasyonu gibi bişeyler demiş,çok bilimsel terim var tam çözemedim ama ilk başta fotoları filan hepsinin ayrı ayrı

bu arada kızlar ben tarım ve köy işleri bakanlığına yazayım diyorum bilgi edinmeden
bilse bilse onlar bilir,yok mu Türkiye'de üretimi diye,varsa nerde diye
sizce çok mu abartmış olurum ?
bilmemki kaile alsalar keşke ama bizim devlet sektörlerimiz allahlık..
bi denemek lazım şansımızı

Son düzenleme:
ben bunu bulamazsam selenyum hapı alıcam küçük dozlarda
evlencem çünkü düşürmem lazım başka çaresi yok mafoldumben

ben bunu bulamazsam selenyum hapı alıcam küçük dozlarda
evlencem çünkü düşürmem lazım başka çaresi yok mafoldumben

dur bakalım biraz sabır,bulacağız bence
sadece biraz zaman
dört koldan araştıralım,önce yurtiçinde arayalım baktık olmadı yurtdışına açılcaz bi şekilde

bi de okuduklarımdan doktorlar selenyum hapından ziyade selenyumu doğal yoldan alma taraftarı diye anlıyorum.kimse haptan pek yana değil gibi bir sonuç var sanki

selenyum hapı kullanmak düşündüğünüz kadar kolay değil ben 2-3 ay kullandım...ağızda iğrenç bir metal tadı bırakıyor. benim midemi bulandırıyodu ve başım ağrıyodu sürekli...ve iğrenç bi kokusu var şişeyi açar açmaz kokusu burnuma gelince kusasım geliyodu..
ıyyy aklıma geldıkce mıdem bulanıyo...1.5 şişe kullandım şişenin yarısınıda tarıhı gectı attım..bi sürüde para verip solgardan almıştım..

selenyum hapı kullanmak düşündüğünüz kadar kolay değil ben 2-3 ay kullandım...ağızda iğrenç bir metal tadı bırakıyor. benim midemi bulandırıyodu ve başım ağrıyodu sürekli...ve iğrenç bi kokusu var şişeyi açar açmaz kokusu burnuma gelince kusasım geliyodu..
ıyyy aklıma geldıkce mıdem bulanıyo...1.5 şişe kullandım şişenin yarısınıda tarıhı gectı attım..bi sürüde para verip solgardan almıştım..
pek faydasını görmemiştin üstelik demi canım

antıkor degerlerım hiç değişmemişti ama dediğim gibi sadece 2-3 ay kullandım...

ülkemizde çok değerli bitki uzmanları var neden bu konuya değinmemişler anlamadım..hatta kendi isimleir üzerinde haplarını satışa sunuyorlar... bi haşimatoya mı bulamamışlar... CADIARZU hadi kendi ülkem bir tarafada şu çok zeki japonlar nedn bu işe el atmıyorlar hastalığı bulan kendileri bari çaresini bulsalar ...tam manasıyla geçmesede en azından bizimde yaşam kalitemizde biraz artışlar olsun bu da hakkkımız değil mi? yani asosyal bir insan olduk...sadece burda birbirimize dertleşiyoruz... o kadar.. bir tıp bilim uzmanının başına gelse acaba diğerleir kadar duyarsız olur mu hiç sanmıyorm....teknoloji o kadar çağ atlamış biz halen brezilya fıstığını nasıl getirtiriz diye çare arıyoruz..şurda bir kaç kişinin mücadelesiyle...valla helal olsun bize!!! vereliniortak uyanın sağlık kurumları ..ha gayret :dance:

aynen öyle lalehancım,söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten

şaşırılacak bir diğer olay koca Türkiye'de nasıl oluyor da Brezilya fıstığı olmaz,artık yorum bile yapamıyorum
aç bak neti bin bir türlü şey var bi fıstık yok olaya bak yaaa
ki ithalat manyağı bi ülkeyiz,sırf bu yüzden zamanında kriz yaşamış bi ülkeyiz ama yok yok bi fıstık yok yuh artık arkadaş yaa

arkadaşlar kendinizi yeni arayışların içine sokmuşsunuz kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım hayırlısı olsun ... size söylüyorum ama bende sizden farklı değilim aramalara başladım bile kaydirigubbakcemile3 eşim turizm sektöründe çalışıyor...çalıştığı otele malzeme getirenlerle görüşecek.. eğer bir bilgiye ulaşırsam sizlere de anında heber veririm. allahım umudumuzu hiç eksiltmesin inşalahhhhhhh

:)))

ben de şimdilik tarım bakanlığından ve şirinyerdeki büyük bir aktardan cevap bekliyorum :))))

hadi bakalım inşallah biyerden bişey çıkar,umutluyum :)

onlardan da bişey çıkmazsa,nette kuruyemiş diye aratınca büyük firmalar çıkıyor,onlara durumu anlatıp bi de onlardan bir adım beklicem,o da olmadı ebayden nasıl alışveriş yapılıyo ucuza onun püf noktasını öğrenip ordan alcaz artık ya da topluca yurtdışına gezmeye gidip alcaz :))) brezilya fıstığı turu :))

ben de şimdilik tarım bakanlığından ve şirinyerdeki büyük bir aktardan cevap bekliyorum :))))

onlardan da bişey çıkmazsa,nette kuruyemiş diye aratınca büyük firmalar çıkıyor,onlara durumu anlatıp bi de onlardan bir adım beklicem,o da olmadı ebayden nasıl alışveriş yapılıyo ucuza onun püf noktasını öğrenip ordan alcaz artık ya da topluca yurtdışına gezmeye gidip alcaz :))) brezilya fıstığı turu :))

ben son seçeneği öneriyorum :)))) stres yok, sıkıntı, sperm kaygısı yok ohhh ne güzelll gez dur... yediğin brezilya fıstığı önünde yemediğin arkanda... :))))

deli yaaa=)))
ben ağacını dikip ihracata başlıycam hatta brezilyaya bile satabilirim güveniyorum kendime hehedelikafadulden

sizin oralarda ot bitki olmayabilir ama brezilya fıstığı bulma şansın bizden daha fazla canım ve de inan selenyumun en bol olduğu yegane ürün brezilya fıstığı, günde 2 adet alman tedavin için fazlasıyla yeterli dene bak göreceksin inanılmaz etkisini ama kullanırken fıstıkları cam bir kapta zeytinyağı içinde muhafaza etmeyi unutma çünkü selenyum ancak e vitamini ile etkin hale geliyor, mümkünse her gün bir adet de becoyzme c hapı almayı unutmayın. bir iki ay sonra değerlerinizi ölçtürün bana da dua etmeyi unutmayın bu arada)))yerimseniben

Cok sagol canim.Cok güzel bilgiler verdin.Senin dedigin yani Brazil nuts burada var.Ismi Almanya'da Paranüsse.Tadini severim.Yarin ilk isim gidip almak olacak.Burada her yerde satiliyor bunlar,
Ama anlamadigim ac karninami yoksa tok karninami yiycez bunu ve sürekli devamlilikta herkes gibi bizde düzelecekmiyiz?

Arkadaslar,Almanya'da akrabalariniz mutlaka vardir.Onlara bir sorun.

Ha bir de arkadaslar,bu fistik Brezilya'da yetismiyor.Sadece ve sadece güney Amerika'da yetisiyormus ama ismini Brezilya'nin baskentinden almis.Coook uzun incecik agaclarda yetisiyormus.
Ay bilseydim simdiye kadar hep yerdim yaaa.

Back