• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

onu söyleyen dr halt etmiş canım, 4000 lerden 0.5 lere düşürdüm ben o antikorları kendi çabam ve de araştırmalarımla, o dr lar biraz araştırma yapsınlar da haşimoto ile selenyum arasındaki pozitif korelasyonu araştırsınlar biraz da öğrensinler azcık kendilerini geliştirmeyi...
süprizzzzz

merhaba nasıl düşürdün antikorlarını ne kullandın cok sevindim demekki düşüyomuş umutsuz olmamak gerekiyor

onu söyleyen dr halt etmiş canım, 4000 lerden 0.5 lere düşürdüm ben o antikorları kendi çabam ve de araştırmalarımla, o dr lar biraz araştırma yapsınlar da haşimoto ile selenyum arasındaki pozitif korelasyonu araştırsınlar biraz da öğrensinler azcık kendilerini geliştirmeyi...
süprizzzzz
canım ya anlatırmısın nasıl düşürdün hepimiz çaresiziz ya doktorlar umursamıyo hiç

Yok maalesef canim yaa-cok büyük bir sehirde oturmama ragmen yok.Türkler'in de böyle bisey acmak akillarina gelmemis demekki.

sizin oralarda ot bitki olmayabilir ama brezilya fıstığı bulma şansın bizden daha fazla canım ve de inan selenyumun en bol olduğu yegane ürün brezilya fıstığı, günde 2 adet alman tedavin için fazlasıyla yeterli dene bak göreceksin inanılmaz etkisini ama kullanırken fıstıkları cam bir kapta zeytinyağı içinde muhafaza etmeyi unutma çünkü selenyum ancak e vitamini ile etkin hale geliyor, mümkünse her gün bir adet de becoyzme c hapı almayı unutmayın. bir iki ay sonra değerlerinizi ölçtürün bana da dua etmeyi unutmayın bu arada)))yerimseniben

sizin oralarda ot bitki olmayabilir ama brezilya fıstığı bulma şansın bizden daha fazla canım ve de inan selenyumun en bol olduğu yegane ürün brezilya fıstığı, günde 2 adet alman tedavin için fazlasıyla yeterli dene bak göreceksin inanılmaz etkisini ama kullanırken fıstıkları cam bir kapta zeytinyağı içinde muhafaza etmeyi unutma çünkü selenyum ancak e vitamini ile etkin hale geliyor, mümkünse her gün bir adet de becoyzme c hapı almayı unutmayın. bir iki ay sonra değerlerinizi ölçtürün bana da dua etmeyi unutmayın bu arada)))yerimseniben

dtekin teşekkür ederim paylaşımın için. son gittiğimde doktorumda bana aynı şeyi söyledi. selenyum yararlı dedi. Annem de bana habire dere otu yedirmee çalışıo yararlı olduunu duymuş:Dalkisalkisalkis

canım bu brezilya fıstıgı kaju cevizi diye gecen kuruyemiş demi?
bide bu ilaç c vitamini mi?

merhaba nasıl düşürdün antikorlarını ne kullandın cok sevindim demekki düşüyomuş umutsuz olmamak gerekiyor

canlarım benim üzmeyin kendinizi sakın, ben çok uzun zaman mücadele ettim bu illetle, dr lar ne yazık ki sadece tsh ile ilgilenirler ve de genellikle antikorlar ilgi alanı değildir neden çünkü kendileri de daha çözememişler, oysa haşimotonun püf noktası antikorlar, bi de üstüne üstlük antikorlar düşmez diye de uyduruyolar

bi arkadaşa biraz önce anlattım e vitamini katkılı selenyum tedavisi bu işin çözümü, ayrıca ilaçla yerine koyma tedavisi gibi yapay bi çözüm değil bu, antikorları gerçekten yok ediyor ve de yapay hormon yüklemiyorsun ilaçla. tamamen doğal ayrıca selenyum vücut için gençlik aşısı. bu arada sakın şaşıp yanılıp selenyum hapı almaya kalkmayın çünkü bunların sonuçları hiç açıcı değil

tabi benim bu dediklerim yurtdışı literatürü son gelişmeleri, bizimkilerin bunları okuyup idrak edip tıbbi mümesillerinin avantajlarına sırt çevirip hastalarına tavsiye etmeleri ne kadar zaman alır bilememyasakkelime

dtekin teşekkür ederim paylaşımın için. son gittiğimde doktorumda bana aynı şeyi söyledi. selenyum yararlı dedi. Annem de bana habire dere otu yedirmee çalışıo yararlı olduunu duymuş:Dalkisalkisalkis

ne demek cherry, paylaşıcaz ki çoğalalım di mi ya?
selenyum haplarından uzak durmayı unutmayın ha?vereliniortak

canım bu brezilya fıstıgı kaju cevizi diye gecen kuruyemiş demi?
bide bu ilaç c vitamini mi?

canım kaju fıstığında da selenyum var ama ne yazık ki yeterli miktarda değil şöyle ki;
doğal olan besinlerde selenyum miktarı sınırlı ve de haşimotonun tedavisi için günlük 200 mcg. selenyum alınması gerekiyor en az 2 ay boyunca düzenli olarak, bunu da atıyorum kajudan karşılamaya kalksak günde 1 kilo kaju fıstığı tüketmek lazım ki bu hiç pratik değil ayrıca korkunç bir kalorı alımı söz konusu olur,
neticede selenyumun yükte hafif pahada ağır doğal kaynağı brezilya fıstığı bir tanesinde yaklaşık 100 mcg selenyum var dolayısıyla günde iki tane alınca olay bityor.
sorunumuz ise türkiye de maalesef bu ürün ithal edilmiyor, dolayısıyla en şanslı ülkeler, amerika ingiltere ve de diğer avrupa ülkeleri....
ben çok zor getirtebildim

ha bu arada bu tedavinin ilaçla ya da c vitamini ile hiç bir ilgisi yok.
daha önce adını verdiğim becoyzme c hapı evet ilaç, ama tamamen b vitamini kompleksi, bunu ben öneriyorum çünkü haşimotolu hastalarda b vitamini emilimi ve de miktarı azaalıyo zamanla ve de bu uzun dönemde çok ciddi sorunlara yol açıyo en önemlisi de üreme konusunda, o yüzden özellikle sigara vs alışkanlığınız varsa ve de haşimotoluysanız hayatınızdan bu ilacı eksik etmeyin

canım kaju fıstığında da selenyum var ama ne yazık ki yeterli miktarda değil şöyle ki;
doğal olan besinlerde selenyum miktarı sınırlı ve de haşimotonun tedavisi için günlük 200 mcg. selenyum alınması gerekiyor en az 2 ay boyunca düzenli olarak, bunu da atıyorum kajudan karşılamaya kalksak günde 1 kilo kaju fıstığı tüketmek lazım ki bu hiç pratik değil ayrıca korkunç bir kalorı alımı söz konusu olur,
neticede selenyumun yükte hafif pahada ağır doğal kaynağı brezilya fıstığı bir tanesinde yaklaşık 100 mcg selenyum var dolayısıyla günde iki tane alınca olay bityor.
sorunumuz ise türkiye de maalesef bu ürün ithal edilmiyor, dolayısıyla en şanslı ülkeler, amerika ingiltere ve de diğer avrupa ülkeleri....
canım ya fazla sorduk ama nasıl temin ettin peki?
bide bu ilacı almamızın yararı ne olur, kompleks bi vitamin ilacıymış gerçekten düşmesine yardımcı olması cok güzel

antikorları düşürmenin yolu varmış ama brezilya fıstıgını nasıl bulacagız oda var :utangac::1no2:

canım ya fazla sorduk ama nasıl temin ettin peki?
bide bu ilacı almamızın yararı ne olur, kompleks bi vitamin ilacıymış gerçekten düşmesine yardımcı olması cok güzel

uzun hikaye sevgili burcu, çok uğraştım yılmadım gerçi 1 1.5 yıl oldu ama hala kontakt kurabilirmiyim bilmiyorum, sizler de yurtdışında özellikle ingilterede olan arkadaşlarınızdan sipariş verebilirsiniz, öyle çok pahalı filan değil, yanlış hatırlamıyorsam macademmia nuts diye geçiyodu oralarda, ama fındık değil brezilya fıstığı olacak yanlış sipariş vermeyin, google dan girin brezilya fıstığı diye basın görsellere resimlerde görürsünüz

selenyum bi mineral türü burcucum tıpkı, mağnezyum gibi, kalsiyum gibi.

dtekin çok sağol canım nasıl dua ederiz sana bi bilsen:Saruboceq:

Allah nasip ederse bi bebişim olacak arkadaşlar, o yüzden duaya o kadar ihtiyacım var ki, inşallah hepiniz şifa bulursunuz ve buna bi nebze de olsa bi katkım olursa gerçekten çok mutlu olurum:CüvCüv:

uzun hikaye sevgili burcu, çok uğraştım yılmadım gerçi 1 1.5 yıl oldu ama hala kontakt kurabilirmiyim bilmiyorum, sizler de yurtdışında özellikle ingilterede olan arkadaşlarınızdan sipariş verebilirsiniz, öyle çok pahalı filan değil, yanlış hatırlamıyorsam macademmia nuts diye geçiyodu oralarda, ama fındık değil brezilya fıstığı olacak yanlış sipariş vermeyin, google dan girin brezilya fıstığı diye basın görsellere resimlerde görürsünüz

selenyum bi mineral türü burcucum tıpkı, mağnezyum gibi, kalsiyum gibi.

çok saol canım inşallah buluruz ya

Allah nasip ederse bi bebişim olacak arkadaşlar, o yüzden duaya o kadar ihtiyacım var ki, inşallah hepiniz şifa bulursunuz ve buna bi nebze de olsa bi katkım olursa gerçekten çok mutlu olurum:CüvCüv:

Allah razı olsun cooook teşekkür ederiz paylaşimın icin inşallah hayırlıca saglıklı sıhhatlice bebegini kucagına alırsın arada ugra buralara bizleri unutma bilgilerini bizlerle paylaş opuyorumnanaktan

arkadaşlar aman yanlışlık olmasın şimdi internetten tekrar baktım macademia nut demiştim ama yanlış söylemişim doğrusu BRAZıL NUT. sipariş verirseniz bu şekilde verin, görsellerden de araştırırsanız bu şekilde bakın çünkü brezilya fıstığı deyip arayınca görsellerde hep kaju fıstığı resmi vermişler ama yanlış çünkü türkiye de brezilya fıstığının ne olduğu bilinmiyor ne yazık ki, kaju da bir fııstık türü ve de brezilya kökenli olduğu için onun resimlerini koymuşlar, biz Türküz ya yarım yamalak ne bulduysak yapıştırıp koymuşuz vitrine

inşallah canım hayırlı haberlerini alırız, çok çok saol

arkadaşlar ben çıkıyorum, malum fazla oturmak yaramıyor, bu foruma bu gün geçiyordum şöyle bir uğradım dolayısıyla her gün uğrayamam gerçi söylenebilecek herşeyi söyledim bugün ama gene de bir sorunuz olursa özelime mail atarsınız,

herşey gönlünüzce olsun, sağlıcakla kalın

ben ve bebişim dualarınıza talibiz unutmayın, kulun kula duası çok makbuldur unutmayın

sevgilerimle

Back