• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

kızlar dolarda düşşmüşken alalım hemen dolar dibe vurdu şansımıza
13 milyona geliyo bugünkü dolar kurundan
2 kilo alayım ben madem

bende 2 gün önce ögrendim ilaç tedavisi verdi bir ömür boyu kullancakmışım . 1 ay sonra tekrar tahlil yaptırcam inşallah normala döner :Saruboceq:

evet kızlar şöyle yüzeysel baktım fiyatlar çok ucuz yaa

gümrükten geçerken sorun yaşanmaması için satıcıya üstüne "hediye" yaz diyorsun
gıda da böyle bişey olabilir mi bilmiyorum
ben de hiç almadım ebayden bişey ama çok gezdim :)
ödeme konusunda da direkt kredi kartı ile yapabilirsin ama daha güvenlisi paypal ile ödeme yapmak
paypal başka bir site,oraya kayıt oluyorsun ve evrensel bir ödeme kartın oluyor
tabi kredi kartı bilgilerini veriyorsun,üstelik türkçe desteği de var,çok da güvenli bir site ve sistem
paypala üyeydim ben ama henüz kk bilgilerimi vermemiştim
dediğim gibi şu sistemi bi inceliyim ben kızlar
işin içinden çıkamazsam ebayde alım satım yapan bi ark.ım var ondan yardım isterim

bi de kızlar orda satılan herşey Türkiye'ye gönderilmiyor
yani şöyle,bi ürünü mesela diyorki sadece abdye satıyorum ya da sadece avrupaya ya da tüm dünyaya diyor
ona da dikkat
sağda yazıyor
ships to worldwide yazması lazım
shiping and payment kısmında da kargoyu ülkeyi seçerek görebiliyoruz
ama dediğim gibi iyice bi incelemem lazım şu sistemi

bu arada kızlar ben çıkıyorum,Kemeraltına gidicem,orda sorucam fıstık.gelince yazarım.çok da halsizim yaaaaaaaaa malum haşimoto ,mecbur gitmem lazım ama başka bi sebepten.

patronumun karısı haftasonu avusturyaya gidiyomuş.söylesem bakar ordan ama çok çekiniyorum...bakalım söyleyebilirsem isticem ...

bi de kızlar orda satılan herşey Türkiye'ye gönderilmiyor
yani şöyle,bi ürünü mesela diyorki sadece abdye satıyorum ya da sadece avrupaya ya da tüm dünyaya diyor
ona da dikkat
sağda yazıyor
ships to worldwide yazması lazım
shiping and payment kısmında da kargoyu ülkeyi seçerek görebiliyoruz
ama dediğim gibi iyice bi incelemem lazım şu sistemi
bu arada kızlar ben çıkıyorum,Kemeraltına gidicem,orda sorucam fıstık.gelince yazarım.çok da halsizim yaaaaaaaaa malum haşimoto ,mecbur gitmem lazım ama başka bi sebepten.
bende evde bakıyım bi canım nişanlımada sorayım o anlar bu işlerden

levotiron verdi cnm
bende onu kullanıyorum, onu hipotiroide karşı veriyolar canım.
haşimotoda vermelerinin sebebi ise antikorü düşürmek değil.
haşimoto sonucu oluşabilecek hipotiroidi engellemek
maalesef bu ilacın bi faydası olmuyo pek

patronumun karısı haftasonu avusturyaya gidiyomuş.söylesem bakar ordan ama çok çekiniyorum...bakalım söyleyebilirsem isticem ...
benimde bi ark gitcekti ama taa subatta=(
ebayden almam lazım mecburen

türkçe alım yapabilirsiniz kızlaar=))
Find Premium Raw BRAZIL NUTS (NO SALT) 2.00 lbs. per bag on eBay International Market, with worldwide deals on items in all your top categories
04032g180.jpg

yalnız kargo parası 32 dolar. yani bize 1 kilosu 50 milyona mal oluyo=((

Son düzenleme:
astarı yüzünden pahali yani...ben netten a.v. yapmaya korkuyorum önceliğim buralradan bulmak yada biriyle getirtmek...

Gümrük masrafları ve/veya vergileriyle ilgili ek maliyetler dahil edilmemiştir.diye uyarıda var...

kIZLAR MERHABA .. B ıŞEY SORCAM BU TSH TAHLıLLERı ıÇıN KAN VERıLDıĞıNDE SABAH AÇ KARNINA MI GıTMEK GEREKıYOR.. ?

kızlar çerez sanayi şirketlerine talep edersek belki ihracatını yapalar...
kaju olduğuna göre diğer ürünler neden olmasın...bir de yararlarını anlatırsak belki daha tatminkar olur getirtmek için...
avrupa ülkeleri daha gelişmiş belki almanya da vb. yerlerde var ancak onlar yardımıyla getirtebiliriz belki...
almanyada ki arkadaşlar bir araştırısa iyi olur..
amerika da bir tanıdığım var acaba oralarda var mıdır ..uff orasıda çok uzak ya....
meyan köküydü, dereotuydu, cevizdi, çörekotuydu, brezilya fıstığıydı vs..... bu gidişle
bu işte olursa sadece haşimato hastalarına yönelik bir sağlık gıda marketi açacam..sadece haşimatolulara yönelik ama nasıl olur hihoyyyt

kızlar çerez sanayi şirketlerine talep edersek belki ihracatını yapalar...
kaju olduğuna göre diğer ürünler neden olmasın...bir de yararlarını anlatırsak belki daha tatminkar olur getirtmek için...
avrupa ülkeleri daha gelişmiş belki almanya da vb. yerlerde var ancak onlar yardımıyla getirtebiliriz belki...
almanyada ki arkadaşlar bir araştırısa iyi olur..
amerika da bir tanıdığım var acaba oralarda var mıdır ..uff orasıda çok uzak ya....
meyan köküydü, dereotuydu, cevizdi, çörekotuydu, brezilya fıstığıydı vs..... bu gidişle
bu işte olursa sadece haşimato hastalarına yönelik bir sağlık gıda marketi açacam..sadece haşimatolulara yönelik ama nasıl olur hihoyyyt

evet canım olabilir. ama bunu ben 2 kilo istiyorum şeklinde yaparsak adamlara cok pahalıya mal olur ve getirmezler.
benim önerim birimiz bulursak diğerlerinede temin edebilelim, yani havale vs ile o alınan kurumdan temin edelim.
yoksa hayatta getirmez adamlar 3-5 kilo için...

sadece 3 yere sorabildim
biri ilk defa duyuyorum dedi
diğer ikisi kaju ile karıştırdılar
artık başka yere bugünlük gidecek halim kalmadı
daha sonra bir kaç yere daha sorucam
içlerinden biri de biz toptancıya soralım size haber verelim dedi,telefonumu verdim,bilgi alırlarsa arayacaklar.

evet canım olabilir. ama bunu ben 2 kilo istiyorum şeklinde yaparsak adamlara cok pahalıya mal olur ve getirmezler.
benim önerim birimiz bulursak diğerlerinede temin edebilelim, yani havale vs ile o alınan kurumdan temin edelim.
yoksa hayatta getirmez adamlar 3-5 kilo için...

bize yönelik sipariş şeklinde demek istemedim..halka açık satış şeklinde marketlerde, diğer satış yerlerde olacak bizde ordan satın alacağız..simbat çerez gıda sektörü kaju satıyor mesala brezilya fıstığıda olabilir aslında...buna benzer bir şey...başka seçenek varsa da olabilir bnm aklıma bu geldi....

Son düzenleme:
Back