onu söyleyen dr halt etmiş canım, 4000 lerden 0.5 lere düşürdüm ben o antikorları kendi çabam ve de araştırmalarımla, o dr lar biraz araştırma yapsınlar da haşimoto ile selenyum arasındaki pozitif korelasyonu araştırsınlar biraz da öğrensinler azcık kendilerini geliştirmeyi...
süprizzzzz
canım ya anlatırmısın nasıl düşürdün hepimiz çaresiziz ya doktorlar umursamıyo hiçonu söyleyen dr halt etmiş canım, 4000 lerden 0.5 lere düşürdüm ben o antikorları kendi çabam ve de araştırmalarımla, o dr lar biraz araştırma yapsınlar da haşimoto ile selenyum arasındaki pozitif korelasyonu araştırsınlar biraz da öğrensinler azcık kendilerini geliştirmeyi...
süprizzzzz
Yok maalesef canim yaa-cok büyük bir sehirde oturmama ragmen yok.Türkler'in de böyle bisey acmak akillarina gelmemis demekki.
sizin oralarda ot bitki olmayabilir ama brezilya fıstığı bulma şansın bizden daha fazla canım ve de inan selenyumun en bol olduğu yegane ürün brezilya fıstığı, günde 2 adet alman tedavin için fazlasıyla yeterli dene bak göreceksin inanılmaz etkisini ama kullanırken fıstıkları cam bir kapta zeytinyağı içinde muhafaza etmeyi unutma çünkü selenyum ancak e vitamini ile etkin hale geliyor, mümkünse her gün bir adet de becoyzme c hapı almayı unutmayın. bir iki ay sonra değerlerinizi ölçtürün bana da dua etmeyi unutmayın bu arada)))yerimseniben
sizin oralarda ot bitki olmayabilir ama brezilya fıstığı bulma şansın bizden daha fazla canım ve de inan selenyumun en bol olduğu yegane ürün brezilya fıstığı, günde 2 adet alman tedavin için fazlasıyla yeterli dene bak göreceksin inanılmaz etkisini ama kullanırken fıstıkları cam bir kapta zeytinyağı içinde muhafaza etmeyi unutma çünkü selenyum ancak e vitamini ile etkin hale geliyor, mümkünse her gün bir adet de becoyzme c hapı almayı unutmayın. bir iki ay sonra değerlerinizi ölçtürün bana da dua etmeyi unutmayın bu arada)))yerimseniben
merhaba nasıl düşürdün antikorlarını ne kullandın cok sevindim demekki düşüyomuş umutsuz olmamak gerekiyor
dtekin teşekkür ederim paylaşımın için. son gittiğimde doktorumda bana aynı şeyi söyledi. selenyum yararlı dedi. Annem de bana habire dere otu yedirmee çalışıo yararlı olduunu duymuşalkisalkisalkis
canım bu brezilya fıstıgı kaju cevizi diye gecen kuruyemiş demi?
bide bu ilaç c vitamini mi?
canım ya fazla sorduk ama nasıl temin ettin peki?canım kaju fıstığında da selenyum var ama ne yazık ki yeterli miktarda değil şöyle ki;
doğal olan besinlerde selenyum miktarı sınırlı ve de haşimotonun tedavisi için günlük 200 mcg. selenyum alınması gerekiyor en az 2 ay boyunca düzenli olarak, bunu da atıyorum kajudan karşılamaya kalksak günde 1 kilo kaju fıstığı tüketmek lazım ki bu hiç pratik değil ayrıca korkunç bir kalorı alımı söz konusu olur,
neticede selenyumun yükte hafif pahada ağır doğal kaynağı brezilya fıstığı bir tanesinde yaklaşık 100 mcg selenyum var dolayısıyla günde iki tane alınca olay bityor.
sorunumuz ise türkiye de maalesef bu ürün ithal edilmiyor, dolayısıyla en şanslı ülkeler, amerika ingiltere ve de diğer avrupa ülkeleri....
ben çok zor getirtebildim
canım kaju fıstığında da selenyum var ama ne yazık ki yeterli miktarda değil şöyle ki;
doğal olan besinlerde selenyum miktarı sınırlı ve de haşimotonun tedavisi için günlük 200 mcg. selenyum alınması gerekiyor en az 2 ay boyunca düzenli olarak, bunu da atıyorum kajudan karşılamaya kalksak günde 1 kilo kaju fıstığı tüketmek lazım ki bu hiç pratik değil ayrıca korkunç bir kalorı alımı söz konusu olur,
neticede selenyumun yükte hafif pahada ağır doğal kaynağı brezilya fıstığı bir tanesinde yaklaşık 100 mcg selenyum var dolayısıyla günde iki tane alınca olay bityor.
sorunumuz ise türkiye de maalesef bu ürün ithal edilmiyor, dolayısıyla en şanslı ülkeler, amerika ingiltere ve de diğer avrupa ülkeleri....
ben çok zor getirtebildim
canım ya fazla sorduk ama nasıl temin ettin peki?
bide bu ilacı almamızın yararı ne olur, kompleks bi vitamin ilacıymış gerçekten düşmesine yardımcı olması cok güzel
dtekin çok sağol canım nasıl dua ederiz sana bi bilsen:Saruboceq:
uzun hikaye sevgili burcu, çok uğraştım yılmadım gerçi 1 1.5 yıl oldu ama hala kontakt kurabilirmiyim bilmiyorum, sizler de yurtdışında özellikle ingilterede olan arkadaşlarınızdan sipariş verebilirsiniz, öyle çok pahalı filan değil, yanlış hatırlamıyorsam macademmia nuts diye geçiyodu oralarda, ama fındık değil brezilya fıstığı olacak yanlış sipariş vermeyin, google dan girin brezilya fıstığı diye basın görsellere resimlerde görürsünüz
selenyum bi mineral türü burcucum tıpkı, mağnezyum gibi, kalsiyum gibi.
Allah nasip ederse bi bebişim olacak arkadaşlar, o yüzden duaya o kadar ihtiyacım var ki, inşallah hepiniz şifa bulursunuz ve buna bi nebze de olsa bi katkım olursa gerçekten çok mutlu olurum:CüvCüv:
inşallah canım hayırlı haberlerini alırız, çok çok saolAllah nasip ederse bi bebişim olacak arkadaşlar, o yüzden duaya o kadar ihtiyacım var ki, inşallah hepiniz şifa bulursunuz ve buna bi nebze de olsa bi katkım olursa gerçekten çok mutlu olurum:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?