Canım bende de hipotiroidi var. Bir ara inanılmaz kilo almıştım, diyetisyene başladım. Sanıyorum 3 yıl kadar önceydi, diyetisyen çok sayıda tahlil istedi. TSH ve prolaktinimin yüksek olduğunu, tedavi olmam gerektiğini söyledi. Önce evimizin yanındaki bi özel hastaneye gittim, doktor önemli bişiy değil, 3 ay sonra gel dedi( ünlü ama çok pahalı olmayan bi hastane) Bu arada ben 3 aya yakın hiç kilo veremedim, diyetisyene de boşuna gitmiş gibi oldum. 3 ay sonra tavsiye üzerine Prof. Dr. Hüsrev Hatemi'ye gittim. Hemen yarım levotironla tedaviye başladı, sonra bire çıkardı. Bu arada önceki doktor kilonu etkilemez demişti, Hatemi Bey tedavi olmazsan tabi ki kilo veremezsin dedi. Tedaviye başlayınca gayet güzel kilo vermiştim. Şu an günde bir levotiron, haftada yarım dostinex kullanıyorum. Canım diyeceğim o ki gittiğin doktor çok önemli. Umarım bu geçen sürede tahlillerin ve sağlığın düzene girmiştir. Doktor arayan arkadaşlar için de Hatemi Beyi tavsiye ederim, bi prof için fiyatı çok uygun, ben tahlilleri Numuneye bağlı küçük bi polikilinikte yaptırıp götürüyordum, hiç problem olmadı.