Haşimato hastalığı vücudun bir parçası (troid bezini) olan fakat bunu yanlış tanıyıp antikor üretip onu vücüddan atmaya çalışmasıdır.Teyzem de bu hastalığa sahip,onun ki de haşimato, annanem annemde troid rahatsızı fakat onlardaki farklı türü...ve nitekim ben de muzdaribim bu hastalıktan, benimki hipertroidi yani hızlı çalışıyor devamlı kontrol altındayım belirli aralıklarda ilacı kesip ara verdirilip tekrar içmeye başlıyorum ve baş belası 2 nodülüm var şubat ayında tekrar kontrolüm var, bakalım olmazsa ameliyatla bu nodülü haklamaya çalışıcaz.inanın arkadaşlar ukalalık olsun diye söylemiyorum bu hastalığı o kadar çok araştırıp bilgi sahibi oldum ki size oturup kitap bile yazabilirim .En önemli olan moralinizi yüksek tutun o yokmuş gibi davranın, stresli ortamlardan kaçının inanın tedavide başarı sağlarsınız.Bu rahatsızlık öyle bir şey ki çoçuk sahibi olmanızı bile engelleyebilir lütfen ihmal etmeyin dr. gidin.Bu rahatsızlık tahlilleri pahalı tedavisi ucuz, malesef tahlilleri el yakıyor bir biyopsi yaptırdım 210 ytl. tabiki de sağlığım için ödemek zorundayım başkada elimden gelen bir şey yok, hepinize acil şifalar diliyorum...