Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

offf ya veremedim kafam karisti ama 80% cetin onsel olacak zaten su an beklemeeyim cunku eski dr dan raporlarin gelmesini bekliyorum dosyayi hazirlayip yollucaklar

offf ya veremedim kafam karisti ama 80% cetin onsel olacak zaten su an beklemedeyim cunku eski dr dan raporlarin gelmesini bekliyorum dosyayi hazirlayip yollucaklar

Sevgili Nix, tiroit, haşimoto, diabet hepsi aynı grup diye biliyorum ben ve endokrinoloji bakıyor diye biliyorum. Saydığım doktorların hepsi diabet cemiyetinden ve bu rahatsızlıkların hepsine bakıyor. Zaten şeker hastalarına yanında bi de tiroit hediye ediyorlar, çoğunda var. Canım ben daha fazla kafanı karıştırmıyayım, umarım iyi olursun. Canım doktor olarak kime gidersen git tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirsin. Böyle bi olanağın ya da vaktin yok mu? Ben öyle yapıyorum. Tahliller standart zaten.

Bendede hipotiroit var.Pek çok şikayet yapıyor.İhmal etmemek lazım tabi kesinlikle.Tiroit iltihabı geçirmişim.Ömür boyu ilaç kullanmak gerekiyor.Birde iyotlu tuz kullanmamalıymış.O kadarda dert etmeyin herşeyin çaresi var.İlacınızı veriince doktor düzenli kullanırsınız.Önemli olan çaresiz dert olmasın.Geçmiş olsun.

sitarem geçmiş olsun canım.bende dün öğrendim hipotriod hastası olduğumu.nodül de var.canım sıkılmadı dersem yalan olur.dr.ilaç verdi ve sürekli konröl altında olmam gerektiğini söyledi.ama buna da şükür allah şifasız dert vermesin.bunun tedavisi var evet ömür boyu sürecek bir tedavi ama olsun .sen de sıkma canını zamanla bir rayına oturur tedavine devam edersin.triod hormonu içeren bir hap veriyorlar ve zamanla şikayetlerin azalıyor ve normal standartlarda yaşamını idame ettirebiliyorsun.sevgiyle kal.

Arkadaşlar kan tahlili sonuçlarımı aldım yeni ve Antikorlarım çok yüksek çıktı.Ultrason sonucumda iltihap gözüktü ve tiroit bezim harap olmaya başlamış, sol lobda bantlar oluşmuş..T3,T4,TSH hepsi çok yüksek..Doktor hem haşimoto hastalığı dedi, hemde hipotiroid...senağlamasenağlamasenağlama

Canım çok sıkkın ve çok korkuyorum...İlaç ayarlaması yapamadı çünkü çok yüksek , sağlığını tehlikeye atamayız dedi..Çok az rastlanan bir durummuşş benimkisi, genelde hemen ilaca başlatıyorlar..Şimdi ay sonunu bekliyorum tekrar kan tahlil vercem...

Moralim çok bozuk kızlar...Yavaş yavaş kilo almaya başladım, sürekli yorgun hissediyorum kendimi, bütün gün uyusamda dinlenemiyorum...vücudumda ödem yaptı,Çok berbat durumdayım...

Paylaşmak istedim arkadaşlar,belki yardımcı olacak arkadaşlarım vardır..
Hoşçakalın.:a015::a015:

arkadaşım öncelikle geçmişler olsun şu an nasıl olduğunu bilmiyorum ama yazdığın tarihden bu yana umarım daha iyisindir....ben de trioit hastasıyım hipotriodi yani yarım levatiron kullanıyorum şikayetlerim azaldı henüz 1 aydır kullanmama rağmen kilo almam durdu sinirlerim düzeldi korkacak bişey yok üzülme diycem allah şifalar versin....a.s.

persembe gunu dr a gidiyorum cetin onsel e bakalim 6 aylik tedaviden sonra ne kadar ilerleme var? cok heyecanliyim.

canım benim doktorum da prof.dr.taner damcı..çok muhteşem bir doktor.memorial hastanesinin endokrini ama nişantaşında muayenhanesi var.1 yıldır bu doktora gidiyorum ve çok memnunum..bende de bildiğin gibi hipertiroid vardı basedow graves..çok şükür 5 aydır ilaç kullanmıyorum.bu hafta içi tahlillerimi yaptırıp ben de doktora gidicem haftaya randevum var...allah şifa versin diyorum
insan başına gelince anlıyor işte
sevgiler

ucret konusunda haklisin ama masraflari patronum karsilicak biraz uyuzdur ama kendisi dr a gidicem dedim ihtiyacin olursa sole dedi bende soledim vericek,... cok utandim ama napim gercekten ihtiyacim var aldigim para belli oda biliyo bende essek gb calisiyom hakettigim parayi alamiyorum...allah razi olsun nediyim iste..

geçmiş olsun allah dermansız dert vermesin kronik hastalığa sahip olmak çok yorucu birşey:a015: kendimden biliyrum ben FMF hastasıyım ve tedavimi aksatmadan yapıyorum şimdi daha iyiyim inşallah sizde iyileşirsiniz sevgi ve sağlıkla kalın a.s

merhaba kizlar dun drumu degistirdim ve prof. dr. cetin onsele gittim. beni cok umutlandirdi. iyi seyler soyledi.ilaclarimi biraktim yrn cikacak olan tsh sonuclarina gore yeni doz ayarlamasi yapacak.onceden 150 mcg lik euthyrox dan 1 bucuk tane iciyodum ve cok agir geliyodu.carpinti yapiyodu.cetin bey iyi dayanmissin biz bu dozu kanserli hastalara ve tiroit bezi tamamen cikartilmis hastalara veriyoruz dedi.bu ilaclar fazla kullanilinca yag erimesinin yanisira kas erimeside yapiyomus.hasimato hastalarinda hamilelik biraz zaman alir dedi ama olur uzulme bnm cok torunum var dedi cik tatli bi dr.hemde oyle para dusmani degil sohret duskunu hic degil.cok samimi sicak bir insan...forever onu tanimama yardimci oldugun icin sana cok tesekkur ediyorum...

Bu konuda bi bilgim yok .Ama Allah şifa versin ,bi de şu yönden düşün hastalıklar günahlarımıza kefaretmiş.

merhaba bende haşimato hastasıyım 3 yıldır tefor adlı ilaç alıyorum moralini bazma ilaç tedavisi iyi geliyor ve kendini daha iyi hissediyorsun merak ettihin her şeyi bana sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım .geşmiş olsun

c.tesi yeni tsh sonuclarimi aldim..... kacmi tsh=0.004 evet saka degil 3.05 olan tsh im bu kadar dusmustu nedenmi yuksek dozdan. eski dr um sagolsun tiroit kanseri olan hastalara verilen dozu benim ustumde denedi ve tsh im bu kadar dustu.yeni dr um yuksek dozdan kurtulmam icin 1 hafta ilac kulanmami onerdi.sonra 150 mcg den 1.5 tane ictigim ilacimdan 50 mcg den 1 tane icicem.bakalim ne olacak.....

kızlar 1. sayfadan beri okudum sizleri.okmeydanı ssk.da nükleer tıpda tevfik özpaçacıya gideniniz varmı?

selam öncelikle geçmiş olsn bnimde troid rahatsızlıgm var yanılmysam benimde haşimato 4 senedr tedavi grüyorm 6 ayda br tahlillerim yaptırıyorm 3gn önce yaptrdm yükselmş yne ilaca bşlıcam PROPYCİL kullanyrm 2 ay kadar kllanıcam snra yne tahll offffffff sanırım bu ömür byu byle devm edicek

X