- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
Kızlar doktordan yeni geldim, benim hastalığım kronikmiş, yani ömür boyu hap tedavisi olcam....Moralim çok bozuk..Çünkü tahlillerim eskiye nazaran çok yükselmiş....senağlamasenağlama
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için..
Benim doktorumda bana bir ay süre verdi, vücut dinlensin dedi, sonra kan tahlili ve hemen ilaca başlıycaz dedi..Ömür boyu hap içeceğim doğrumu?doktor fazla açıklama yapmadı...
Sevgili steram Sakın üzülme bu rahatsızlık bendede var yaklasık 2 yıl once bogasıma dokundugumda elıme gelen sert bır cısım ve bırkaç belırtı sonrasında doktora gttım korkmama hıc gerek olmadıgını ancak omur boyu ılaç kullanacıgımı duydugumda bıle sevınmıstım cunku sukur dedım Allahıım’a dua ettım annem ve babamla gtmıstım doktora ve sonucları adıktan sonra arabada gıderken mutluluktan olecektık cunku Allaha’a sukur kotu bısey cıkmadı sadece ılaç kullanacaktım devamlı.. bunda hıcbırsey yok ılaç almak kac sanıyenı alırkı amelıyata gerek duymayan doktorum bunun amelıyatla gecmeyecegını ancak vucudumdakı eksıklıgı ılaçla doyurabılecegımı soyledı cunku amelyatla sadece cısımı alırmıs ama vucudum yıne ıyot ıstermıs cısım ordan almakta bı sonuc vermesmıs yaa işte bole steramm korkma ama kontrollerınıde aksatma ALLAH BUYUK DERTLER VERMESİNN… :)
Arkadaşlar ben de kasımda tekrar kontrole gittim 6 ay önce öğrenmiştim hastalığımı, değerler aynı çıktı dr.um yine ilaç vermedi çünkü değerler sınırdaymış, 6 ay sonra tekrar bakılacak ama ben de bu 6 ay boyunca hiç takmadım bu durumu, şu aralar o halsizliğim de yok bi ara hiç dinç olamıyodum. Bence hiç üzülmeyin ilaçla idare edebilecez belki de tamamen geçecek :)) O zaman ceviz yiyelim bol bol, biri de bana havuç ve kuru eriğin de çok iyi geldiğini söylemişti ama bilemiyorum..
geçmiş olsun canım bende 13 ay önce öğrendim yarın sabah dr randevum var bakalım ne çıkıcak
sana bir tavsiye vermek için yazmak istedim cevizi abartma sakın 2 tüm ceviz 1 tatlı kaşığı yağ kadar kalori taşıyo ama kahvaltıda zeytin yerine ceviz yiyebilirsin ama