Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

bir sakıncası yoksa tahlilleri yaptırdıgın merkezin ismini ve gittigin hastanenin ismini söylermisin ankaraya gelecegim tahlillerimi yaptırmak icin bana yardımcı olursan sevinirim

hülyacım ankarada bu konuda o kadar çok merkez ve uzman var ki....ibni sina hastanesi ve başkent çok iy diyorlar. ben özel bi doktora gittim ama gerek yokmuş. çünkü başkent üni. doktorda aynı şeyleri yaptı ve aynı doz ilacı verdi.

Arkadaslar ben senelerce Ibni Sina endokrin bolumune gittim. Cok memnundum. Gercekten tavsiye ederim.

canım ben senin aksini düşünüyorum ve bende haşimatoluyum 2 yıldır bebek için uğraşıyorum herşey nafile bir türlü sonuç alamıyorum bu bebek işide çok zorkuyo bu ay 0.47 olan tsh bir bakmışsınki diğer ay 30 açıkmış inan abartmıyorum ilac içtiğim ve dozu tutturdukları halde haşimato teşhisi konduğunda bile 9.37 deydi ilaç içtik 30 a fırlattık ne aşılama tutuyo nede tüp bebek artık o kadar yoruldumki...
sadece kilo almıyorumaksine çok zayıfım.haşmato için gitmediğim ay yok test test sürekli kol mor...:roflol::roflol:

yani boşuna mı uğraşıyoruz bu kadar...maddi ve manevi zorluklar...ve zaman kaybı...( senağlama

merhaba ben de hashimato hastasıyım hangi ilacı
sen hangi ilacı kullanıyorsun? kaç mglık ben exherox kullanıyorum...bir de ben de 7kg aldım ve vermek istiyorum hep uyku halindeyim... nasıl eski enerjine kavuştun merak ettim

kızlar benim eşimdede problem olduğu için açıkcası haşimatomu bebek olmasını engelliyo anlamıyorum..
dr lar haşimato bebeğe engel olabilirde olmayabilirde diyo....

doktorlar imkansız değil ama zor diyorlar....haa hamile kalındu bu seferde çocukta düşük tehlikesi var...vs... hamile kalsan bi türlü kalmasan bi türlü...hayırlısı olsun artık... hastalığın yan etkisi yetmiyor bide endişe etmek daha çok yoruyor beni....RAbbim büyük olur inş. bi gün..sabırla...

bende haşimato hastasıyım 10 aylık nur topu gibi kızım var evleneli 3 sene oldu bizde de olmuyordu her doktora gittiğimizde birşey çıkarıyorlardı bebek için uğraşmıyorduk ama korunmuyordukta
bu hastalıklarda stres çok önemli herşeyi kafayı takıp kendinizi sıkmanız anlamsız allah görüyor ana rahmine düştükten sonra yiyecek ekmeği varsa dünyada yer zaten hiç korkmayın herşey allahtan bende hamile kaldıktan sonra ya sakat kalırsa gelişmezse diye çok korkuyordum ama sonra kendimi telkin ediyordum bi şekilde
hiç birşey imkansız değil stres yapmayın yeter bence
bende pko vardı haşimatoluyum hamile olmamam için her türlü engel vardı ama hamile kaldım stresten uzak durun yeter :Saruboceq: allah isteyen herkese versin

herkese slm, Allah hepinize acil şifalar versin.
ben önümüzdeki ay tüp bebak tedavisine başlayacağım, başlamadan önce dr Anti-TPO testi yaptımamı istediler haşimato testiymiş sanırım..
ne zaman kan vermem lazım, regli günü mü normal bir gündemi, sabah akşam, aç tok farkeder mi bileniniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler

sevgili arkadaşlar üzmeyin kendinizi bu kadar..hayatta herşey bizim için...ukelaya bak derdim ben böyle konuşana ama ben de crhon var...spondolit artrit var, allerjilerim var şimdi de hedaye haşimoto geldi...hayat öyle böyle yaşanıyor..herşeyin başı moral..üzmeyin tatlı canınızı..ne kadar üzülürseniz durum o kadar kötüye gidiyor...sağlıcakla mutlu kalın hepiniz...

canım regli günü olman gerekmiyor
sabah aç karnına ol yeter

bende haşimato hastasıyım
ilk gebeliğimle beraber ortaya çıktı.. daha öncesinde hiçbir sorun yaşamamıştım
levotiron kullanıyorum tsh ım normal seviyelerde seyrediyor ilk hamileliğim 6. ayda sonlandı ama tshdan kaynaklanmıyordu
şimdi tekrar hamileyim şükürler olsunki gebe kalmamı etkilemiyor
aylık kontroller yaptırıyorum tshıma bakılıyor ve şükür şuan düzene girdi..

gecmiş olsun :a015:

gecmiş olsun :a015:

bende aynıyım sıkma kendini ilacıda ayarlar herşey yoluna girer moralini yüksek tutmazsan düzelemezsin bu hastalık strese hiç gelemiyor ne yazık ki ben doğuma 100 kilo girdim kız çıktı ben hala 95 kiloyum ve veremiyorum sıkma kendini yavaş yavaş düzeleceksin geçmiş olsun.

tüp bebek tedavisi yapılırken anti tpo değeri yüksek olunca tedavi sürecinde olumsuzluk oranı oluyor mu?
nayhan cım sen normal yolla mı gebe kaldın yoksa tedavi ile mi? bu arada bebeğin çok tatlı maşallah.. Rabbim tüm isteyenlere versin inş.a.s.

ben evet normal yolla hamile kaldım hatta beklenmedik bir hamilelik oldu
çok teşekkür ederim amin isteyen herkese versin.

Ben de haşimato hastasıyım bana da doktorlar hipotroit dedi ve ben hemen hemen on senedir hastayım.ılacınızı düzenli kullanırsanız ve düzenli olarak konröllerize giderseniz korkmanıza gerek yok.Hatta ben otuzyedi yaşımda birde çocuk doğurdum ve doktolar doğum yapamazsınız diye beni korkuttu.
Allah acil şifalar versin .

önce geçmiş olsun merak etmeyin bende haşimatho hastasıyım banada hipotiroit tanısı kondu ilacınızı düzenli kullanırsanız düzenli kontrullerizi yaytırırsanız korkucak hiç birşey yok allah hayırlı şifalar versin

selamlar,

ben de 2006'dan beri hashimoto hastasıyım ve tabi ki hipotiroidi. İlk teşhisimi koyan nükleer tıp uzmanıydı ve bana kandaki otoantikor (anti-Tg ve anti-TPO) seviyelerini dışardan selenyum takviyesiyle düşürebileceğimizi söylemişti ve ben de 1,5 yıl boyunca tiroid hapımı ve selenyumumu düzgün kullandım, tabi TSH'ım düzeldi ama antikor seviyeleri düşmedi hatta yükseliyor hala. Sonra kilo da vermem için ve diğer hormonlarımın da kontrolü için beni endokrinoloğa yönlendirdi ve gidiş o gidiş... şimdi sadece endokrincime gidiyorum ve endokrincim selenyum kullanmanın antikor seviyelerini düşürdüğü ile ilgili bazı yayınlar olduğunu ancak bunun dünyada kabul görmediğini söyledi, almana gerek yok dedi. ben de bıraktım..

sizler selenyum hapı kullanıyor musunuz? ya da kullanıp ta evet benim antikorlarımın seviyesi düştü diyebilecek biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…