- 1 Haziran 2008
- 759
- 6
- 46
bir sakıncası yoksa tahlilleri yaptırdıgın merkezin ismini ve gittigin hastanenin ismini söylermisin ankaraya gelecegim tahlillerimi yaptırmak icin bana yardımcı olursan sevinirim
hulya25 kullanıcısından alıntı
bir sakıncası yoksa tahlilleri yaptırdıgın merkezin ismini ve gittigin hastanenin ismini söylermisin ankaraya gelecegim tahlillerimi yaptırmak icin bana yardımcı olursan sevinirim
selam herkese bende yaklaşık 1 sene önce haşimoto hastası olduğumu öğrendim ve ilaca başladım. bir çok kişinin söylediğinin aksine bu öyle korkulacak bi hastalık değil ve benim ilaca başladıktan sonra hiçbir problemim kalmadı. özelliklede kilo sorunu yaşayanları okuyorum. ancak ilacı düzenli içtikten sonra bırakın almayı kilo veriyorsunuz. çünkü az çalışan tiroidiniz ilaç alımıyla normal çalışmaya başlıyor ve metabolizmanız ona göre hızlanıyor. ben teşhis konmadan önce 14 kilo almıştım ve hep depresyondaydım ama ilaca başladıktan sonra 15 kilo verdim tabi sporda yaparak ve hiç sıkıntım kalmadı.doktorumda bana inanılmaz moral verdi çünkü kendiside haşimoto hastası ve ilacını al gerisini düşünme bile dedi. o yüzden ben bu durumu hastalık olarak görmüyorum. ilacını düzenli içip hala şikayetleri bitmeyenler bence tekrar doz kontrolü için doktora gitmeli.
herkese sağlıklı günler dilerim
canım ben senin aksini düşünüyorum ve bende haşimatoluyum 2 yıldır bebek için uğraşıyorum herşey nafile bir türlü sonuç alamıyorum bu bebek işide çok zorkuyo bu ay 0.47 olan tsh bir bakmışsınki diğer ay 30 açıkmış inan abartmıyorum ilac içtiğim ve dozu tutturdukları halde haşimato teşhisi konduğunda bile 9.37 deydi ilaç içtik 30 a fırlattık ne aşılama tutuyo nede tüp bebek artık o kadar yoruldumki...
sadece kilo almıyorumaksine çok zayıfım.haşmato için gitmediğim ay yok test test sürekli kol mor...:roflol::roflol:
selam herkese bende yaklaşık 1 sene önce haşimoto hastası olduğumu öğrendim ve ilaca başladım. bir çok kişinin söylediğinin aksine bu öyle korkulacak bi hastalık değil ve benim ilaca başladıktan sonra hiçbir problemim kalmadı. özelliklede kilo sorunu yaşayanları okuyorum. ancak ilacı düzenli içtikten sonra bırakın almayı kilo veriyorsunuz. çünkü az çalışan tiroidiniz ilaç alımıyla normal çalışmaya başlıyor ve metabolizmanız ona göre hızlanıyor. ben teşhis konmadan önce 14 kilo almıştım ve hep depresyondaydım ama ilaca başladıktan sonra 15 kilo verdim tabi sporda yaparak ve hiç sıkıntım kalmadı.doktorumda bana inanılmaz moral verdi çünkü kendiside haşimoto hastası ve ilacını al gerisini düşünme bile dedi. o yüzden ben bu durumu hastalık olarak görmüyorum. ilacını düzenli içip hala şikayetleri bitmeyenler bence tekrar doz kontrolü için doktora gitmeli.
herkese sağlıklı günler dilerim
yani boşuna mı uğraşıyoruz bu kadar...maddi ve manevi zorluklar...ve zaman kaybı...( senağlama
doktorlar imkansız değil ama zor diyorlar....haa hamile kalındu bu seferde çocukta düşük tehlikesi var...vs... hamile kalsan bi türlü kalmasan bi türlü...hayırlısı olsun artık... hastalığın yan etkisi yetmiyor bide endişe etmek daha çok yoruyor beni....RAbbim büyük olur inş. bi gün..sabırla...
herkese slm, Allah hepinize acil şifalar versin.
ben önümüzdeki ay tüp bebak tedavisine başlayacağım, başlamadan önce dr Anti-TPO testi yaptımamı istediler haşimato testiymiş sanırım..
ne zaman kan vermem lazım, regli günü mü normal bir gündemi, sabah akşam, aç tok farkeder mi bileniniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar kan tahlili sonuçlarımı aldım yeni ve Antikorlarım çok yüksek çıktı.Ultrason sonucumda iltihap gözüktü ve tiroit bezim harap olmaya başlamış, sol lobda bantlar oluşmuş..T3,T4,TSH hepsi çok yüksek..Doktor hem haşimoto hastalığı dedi, hemde hipotiroid...senağlamasenağlamasenağlama
Canım çok sıkkın ve çok korkuyorum...İlaç ayarlaması yapamadı çünkü çok yüksek , sağlığını tehlikeye atamayız dedi..Çok az rastlanan bir durummuşş benimkisi, genelde hemen ilaca başlatıyorlar..Şimdi ay sonunu bekliyorum tekrar kan tahlil vercem...
Moralim çok bozuk kızlar...Yavaş yavaş kilo almaya başladım, sürekli yorgun hissediyorum kendimi, bütün gün uyusamda dinlenemiyorum...vücudumda ödem yaptı,Çok berbat durumdayım...
Paylaşmak istedim arkadaşlar,belki yardımcı olacak arkadaşlarım vardır..
Hoşçakalın.:a015::a015:
gecmiş olsun :a015:
herkese slm, Allah hepinize acil şifalar versin.
ben önümüzdeki ay tüp bebak tedavisine başlayacağım, başlamadan önce dr Anti-TPO testi yaptımamı istediler haşimato testiymiş sanırım..
ne zaman kan vermem lazım, regli günü mü normal bir gündemi, sabah akşam, aç tok farkeder mi bileniniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler
tüp bebek tedavisi yapılırken anti tpo değeri yüksek olunca tedavi sürecinde olumsuzluk oranı oluyor mu?
nayhan cım sen normal yolla mı gebe kaldın yoksa tedavi ile mi? bu arada bebeğin çok tatlı maşallah..Rabbim tüm isteyenlere versin inş.a.s.